Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 48

Θέμα: Μπότες Sidi (άποψη & ερώτηση)

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ
    Ναι ενταξη συμφωνοι....

Αλλα καλυτερα να περπαταω μετα το πεσιμο παρα να περπαταω καλα με την μποτα

Αλλα παρολα αυτα περπαταω καλα και με τις μποτες....
    εχεις πέσει με άλλες μπότες και δεν μπορούσες να περπατήσεις ; Μπότες ανάλογης τιμής με τις Sidi εννοώ, όχι με τα άρβυλα του στρατού
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    εχεις πέσει με άλλες μπότες και δεν μπορούσες να περπατήσεις ; Μπότες ανάλογης τιμής με τις Sidi εννοώ, όχι με τα άρβυλα του στρατού
    Μα το πα αυτο και πριν δεν ειπα οτι οι αλλες δεν ειναι καλες

.......απλα το πα σαν λογοπαιγνιο αυτο για το περπατημα......cool!!!!

in in in in in in in ....... mpoooou!!!! (ma 50ari me apomonosi???xaxaxa)

αλλιώς AnTiPaSTi Το avatar του/της mustaine1990
    το οτι ειναι αδεια η μποτα η αλπινσταρς εξωτερικα, δε σημαινει απαραιτητα οτι ειναι και υποδεεστερη. νομιζω μαλιστα οτι η συγκεκριμενη εχει εναν εσωτερικο ναρθηκα για εξτρα προστασια (το ιδιο και η xpd xp5-r)

παντως την εχω δει τη sidi, και ειναι γ@μ*σ* τα μποτα. φοβερη εφαρμογη, αλλα τη φχαριστιεσαι μονο καβαλα σε ss
    το μονο που δε μου αρεσε ειναι οτι εκεινα τα περιστρεφομενα για να ρυθμιζεις την εφαρμογη της μποτας εχουν ενα πραμα σαν μπετονια, που δε με πειθει και πολυ για την αντοχη του

για πιο ηπιες καταστασεις προτιμω κατι πιο τουριστικο (xpd x-land, sidi laguna)
    οteenαναι...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Μα το πα αυτο και πριν δεν ειπα οτι οι αλλες δεν ειναι καλες

.......απλα το πα σαν λογοπαιγνιο αυτο για το περπατημα......cool!!!!

Δεν εννοούσα ότι δεν μπορείς να περπατήσεις. Εννοώ ότι όταν περπατας μ΄αυτέ κάνουν πολύ θόρυβο απ΄τις δέστρες
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Οριστε η νεα μποτα της alpinestars που ειναι το πιο ακριβο τησ μοντελο.....400 δολαρια

Το ιδιο ειναι????Κοιτατε ποσο ''αδεια'' ειναι
    κοίτα τωρα, σίγουρα η sidi vertigo corsa συγκαταλέγεται στις κορυφαίες μποτες αυτη τη στιγμή

αλλα και την alpinestars supertech-r την φορανε πολλοι αγωνιζόμενοι

το οτι δεν φαίνεται κατι εξωτερικα, δε σημαιναι οτι δεν κανει σωστα τη δουλειά της. Εχει εσωτερικά ενα σύστημα σαν "δευτερη μπότα", που το βάζεις και απο πανω μπαίνει η κανονική (δε το γράφω σωστά, αλλά κάπως έτσι είναι τεσπα )

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    κοίτα τωρα, σίγουρα η sidi vertigo corsa συγκαταλέγεται στις κορυφαίες μποτες αυτη τη στιγμή

αλλα και την alpinestars supertech-r την φορανε πολλοι αγωνιζόμενοι

το οτι δεν φαίνεται κατι εξωτερικα, δε σημαιναι οτι δεν κανει σωστα τη δουλειά της. Εχει εσωτερικά ενα σύστημα σαν "δευτερη μπότα", που το βάζεις και απο πανω μπαίνει η κανονική (δε το γράφω σωστά, αλλά κάπως έτσι είναι τεσπα )

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	alpinestarts supertech r.jpg 
Προβολές:	258 
Μέγεθος:	20,9 KB 
ID:	122778

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Eγω παντως αν αγοραζα τωρα μποτα θα επαιρνα σαν του Fabrizio... :a5: :a5: :a13: :a13:

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Eγω παντως αν αγοραζα τωρα μποτα θα επαιρνα σαν του Fabrizio... :a5: :a5: :a13: :a13:
    Αυτοι φορανε τις SIDI VERTIGO CORSA..... (απο το site της sidi)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Χωρίς τίτλο.jpg 
Προβολές:	236 
Μέγεθος:	19,8 KB 
ID:	122800

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αυτοι φορανε τις SIDI VERTIGO CORSA..... (απο το site της sidi)

Αυτος ειναι αλλος Fabrizios,εγω λεω αυτον που τρεχει στα SBK,ο Michel....Που του εφυγε η μποτα και εγινε φωλια για ροφο στην Αυστραλια...lol:

Michel Fabrizio ITA Ducati 1098 F08... :

Χωρις πλακα τωρα,οταν ειχα παει να δοκιμασω μποτες σις Sidi δεν μπορουσα να βαλω το πελμα μου μεσα,αγανακτισε ο πωλητης τσαντιστηκα και εγω και τελικα πηρα Oxtar TCS EVO...Μια χαρα,και κανα 2 φορες που μετρησα την ασφαλτο δουλεψαν αψογα...

Καλησπέρα!
    Μια και φαίνεται να το έχετε ψάξει - περισσότερο από εμένα τουλάχιστον - και μια και εντυπωσιάστηκα από όλα αυτά... :hypnotize μήπως θα μπορούσατε να μου πειτε για τις συγκεκριμένες μπότες αν είναι μαλακές ή είναι σαν ξύλο?
    Δεν ενδιαφέρομαι άμεσα για αγορά (εννοείται οτι θα δοκιμάσω πρώτα) αλλά μιας και έγινε κουβέντα...

αλλιώς AnTiPaSTi Το avatar του/της mustaine1990
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jen
    Καλησπέρα!
    Μια και φαίνεται να το έχετε ψάξει - περισσότερο από εμένα τουλάχιστον - και μια και εντυπωσιάστηκα από όλα αυτά... :hypnotize μήπως θα μπορούσατε να μου πειτε για τις συγκεκριμένες μπότες αν είναι μαλακές ή είναι σαν ξύλο?
    Δεν ενδιαφέρομαι άμεσα για αγορά (εννοείται οτι θα δοκιμάσω πρώτα) αλλά μιας και έγινε κουβέντα...

το δερμα ειναι μαλακο

τα υπολοιπα...
    οteenαναι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από jen
    Καλησπέρα!
    Στην πιστα που παω εχει κατι σκαλες για να πας στο μπαρ....

Ε εγω τα ανεβοκατεβαινω 2-2 τα σκαλια.....χωρις πλακα.....

Και δεν με πληγωνουν.......ποσο μαλλον στην οδηγηση που δεν κουνιεσαι τοσο οσο στα σκαλια.....

Οχι ειναι μαλακες......ισως αλλες να ναι πιο μαλακες αλλα και με αυτες εισαι οκ δεν θες πιο μαλακεσ.....εκτος αν θες να νομιζεις οτι δεν φορας μποτες και να μην νιωθεις τπτ απολυτως......προβαρε τις και θα δεις.....στους αστραγαλους που χει τοσα στηριγματα εχει εσωτερικο μαξιλαρακι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από mustaine1990
    το δερμα ειναι μαλακο

τα υπολοιπα...
    Δηλ λες οτι και οταν οδηγας καταλαβαινεις αυτο το '' '' που λες??

Πες μου να ακουσω και αλλη γνωμη......

Οριστε η νεα μποτα της alpinestars που ειναι το πιο ακριβο τησ μοντελο.....400 δολαρια

Το ιδιο ειναι????Κοιτατε ποσο ''αδεια'' ειναι
    φιλε μου θα σου πω την δικια μου γνωμη μιας και τις εχω δοκιμασει και τις 2

σαφως ειναι οι κορυφαιες μποτες στον χωρο (γνωμη μου)

προστατευουν και οι 2 το ιδιο !!!

η μονη διαφορα τους ειναι πως οι alpinestar ειναι πιο διακριτικες. Με τις sidi φενεσαι σαν ρομποκοπ αλλα και οι supertech R εχουν σχεδον τα ιδια κολπα αυξομειωσεις και συσφηξης απλα τα εχει απο μεσα. (οι supertech R εχουν εσωτερικο μποτακι που δενει και προστατευει τον ταρσο !)

ενα θετικο για τις corsa ειναι πως ολα πανω της αλλαζοντε οποτε σε περιπτωση πτωσης αν γρατζουνηστουν τα αλλαζεις και ειναι σαν καινουργιες!!!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!
    Από οτι καταλαβα θα ειναι νορμαλ (το τεστ με την σκαλα πιάνει!) Σε κάποιες που είχα δεν καταλάβαινα αν άλλαζα ταχύτητα... καμμια επαφή..
    Χάρηκα κι εγώ.... μπήκα και άρχισα να χαζεύω τα sites...
    Βρε παιδιά... αυτές δεν βγαίνουν στο νούμερό μου!
    Τεσπα βγάζει κάτι άλλες ειδικά για κουλές...
    ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μπότες SIDI Raptor
    από Nik0s στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2006, 22:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας