Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 40 από 40

Θέμα: neos...

Το 250 κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι πιο δυσκολο να το πας απο το 200.Βεβαια τιποτα δεν ειναι αδυνατο απλα θα σου παρει πολυ περισσοτερο χρονο να συνηθησεις και το μηχανακι αλλα και την οδηγηση στο χωμα με αυτο.Γιατι δεν κοιτας και για 250 4τ που ειναι πιο ομαλα αλλα και με πιο καλη αποδοση ροπης απο το 2τ.Αληθεια ποσα κιλα εισαι (εχει σημασια στο πως μπορεις να κουμανταρεις ενα μηχ,)ειδικα στο χωμα.............

Αρχικά δημιουργήθηκε από johnel
    Στο θεμα μας ....

προτεινετε να μην παω σε 250 δηλαδη....
    ΟΧΙ....

άκου εκεί στο θέμα μας.... :o

You BETA believe...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geotriada
    τα KTM τα 250 απο τα 03 μεχρι τα 06 ειναι ψοφια.
    εχει δωθει εμφαση στις ροπες

Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
    τα KTM τα 250 απο τα 03 μεχρι τα 06 ειναι ψοφια.
    εχει δωθει εμφαση στις ροπες

:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird

άκου εκεί στο θέμα μας.... :o

:rotflmao: :rotflmao: :a029:

να πω και γω τη μαλακία μου....
    εντάξει απο χώμα δεν έχεις εμπειρία....απο μηχανή γενικά υπάρχει εμπειρία? γιατί αν υπάρχει, δε νομίζω ότι θα σε δυσκολέψει ένα 250....

εγώ δλδ που πρωτομπήκα με 950 adv, τι έπαθα? θα πας λίγο πιο αργά, θα ιδρώσεις πολύ παραπάνω, θα κονομήσεις και καναδυό διαστρέμματα ενθύμιο....κι αυτό είναι όλο!

ελαφρύ να 'ναι και ό,τι να 'ναι αδερφέ...και να παίρνει μπρός εύκολα!!!!

άσε που υπάρχουν και κάτι ΚΤΜ 300αρια αυτόματα, που μπορεί να τα οδηγήσει και ο πλέον αρχάριος...
    έρωτας ήταν το γαμημένο...
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Παλαιό μέλος
    Άμα βρεις 250 δίχρονο ΚΤΜ από 04 και μετά σε καλά λεφτά πάρτο. Μια χαρά φιλικό μηχανάκι είναι. Θα σου πάρει λίγο χρόνο παραπάνω να το μάθεις αλλά έχει ωραία ροπή από χαμηλά που θα σε βοηθήσει.

Απλά δεν θα το πηγαίνεις κανονικά αλλά μία πάνω στην αρχή. Με τις μεταπωλήσεις χάνεις λεφτά. Πάρε το 250 και θα το κρατήσεις καιρό.

Φίλος 19χρονος από XR125(ψόφιο) πήρε CRM 250(40+ άλογα και μπόλικη ροπή) και σε έξι μήνες το έχει λιώσει...

Αν δεν έχεις καλή φυσική κατάσταση ξεκίνα γυμναστική. Πάρε και το διχρονάκι σου και βουρ στο βουνό. Έλα και παρέα στα πιστάκια για τα πρώτα μαθήματα - προπονήσεις. Για τα μονοπάτια σιγά σιγά.

Πάνω απ΄όλα όρεξη και πόρωση να έχεις και όλα θα πάνε μια χαρά.

Νέο μέλος
    παιδια καταρχην thx σε ολους για τη βοηθεια.λοιπον σημερα γυρισα ολη τη μιχαλακοπουλου και δεν υπηρχε ούτε δειγμα απο 200αρι ktm.250αρια ειδα καποια αλλα πιο πολλα SX παρα EXC.ΚΑΥ...Α ΕΙΝΑΙ!!!κανα 5αρι χιλιαρικα μοντελο 07.HARARM123 ειμαι περιπου 90 κιλα, θα με τραβαει??

Παλαιό μέλος
    παιδια καταρχην thx σε ολους για τη βοηθεια.λοιπον σημερα γυρισα ολη τη μιχαλακοπουλου και δεν υπηρχε ούτε δειγμα απο 200αρι ktm.250αρια ειδα καποια αλλα πιο πολλα SX παρα EXC.ΚΑΥ...Α ΕΙΝΑΙ!!!κανα 5αρι χιλιαρικα μοντελο 07.HARARM123 ειμαι περιπου 90 κιλα, θα με τραβαει??

Πάρε ΕXC και όχι SX αν θες να κάνεις εντούρο.

Γιατί ψάχνεις μόνο σε μαγαζιά, για ψάξε και για ιδιώτες. Έχεις περισσότερες πιθανότητες.

Ψάξε και στα χωμάτινα forum, www.enduro.gr ή www.offroadteam στις αγγελίες τους. Κάτι πήρε το μάτι μου για EXC 250 2τ.

Δες και χρυσή ευκαιρία. www.xe.gr

Αν θα σε τραβαει λεει....Εγω ειμαι περιπου 100 και το 200 ηταν μια χαρα...Τωρα αν δεν βρισκεις και βρεις 250 θα κουραστεις λιγο παραπανω αλλα σιγουρα θα τα καταφερεις...Ορεξη να υπαρχει...και απο αυτη καταλαβαινω οτι υπαρχει πολυ......Μακρια απο SX koita μονο για EXC.Καλο ψαξιμο .Προσοχη καλο εξοπλισμο και παντα με παρεα....

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Sas Paroysiazo To ..neo Motard Ths Ktm!!!
    από DUKASII στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2018, 16:56
  2. Neo sugritiko YZF-R1 FIREBLADE GSX-R100 ZX-10
    από greekshadow στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2004, 20:25
  3. neo varadero 750?
    από solman στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2004, 07:05
  4. Neo Honda Hornet