εμένα μου αρέσει, το κεντρικό θέμα τουλάχιστον
θα έβγαζα όμως με σειρα προτεραιτότητας, το quicktime, πολύ ξεκάρφωτο κάθετε εκεί, μετά αυτό το tribalaki στην ουρα, και τελος το sandisk.
τα υπόλοιπα ειναι ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ
![]()
θα έβγαζα όμως με σειρα προτεραιτότητας, το quicktime, πολύ ξεκάρφωτο κάθετε εκεί, μετά αυτό το tribalaki στην ουρα, και τελος το sandisk.
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Ρε συ λες να κανω το SV open source?Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
![]()
Ηδη εχω κανει την αρχη με το μοτερ:rotflmao:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Το μπλε λογοτυπο στην ουρα δεν ειναι το Q της Quicktime (αν και μοιαζει) αλλα το λογοτυπο της Gnutti, μια Ιταλικη εταιρια κατασκευης αγωνιστικων εξαρτηματων για μοτερ.Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Προσωπικα δεν με χαλαει αρκει να παρει δρομο το λογοτυπο του Quick Timeκαι της SanDisk
![]()
και να μπει κατι σε Η.264 και Western Digital.(Ειναι πιο αντρικεια αυτα)![]()
![]()
Επισης να σημειωσω κατι ακομα: τοσο το tribal οσο και τα υπολοιπα λογοτυπα στην ουρα ειναι βερνικωμενα οποτε και ΔΕΝ αφαιρουνται. Ουτως η αλλως μου αρεσουν ιδιαιτερα, οποτε......![]()
Τωρα στα υπολοιπα θα αφαιρεσω τα λογοτυπα απο το φτερο μπροστα και την μουρη... Τα πλαινα ειναι μια χαρα και τα λογοτυπα της Alice και SanDisk "γεμιζουν" το φερινγκ χωρις να ειναι κραυγαλεα.
Ευχαριστω ολους για τα επικοικοδομητικα σχολια.![]()
Νίκος
Open Horizons
Αυτο μάλιστα.Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
Κοίτα την δικία μου εκδοχή![]()
Κατι παραπανω ξερουν οι εμπνευστες και δημιουργοι της που την κατασκευαζουν μονοχρωμη και πανεμορφη...
Παντως,χαιρομαι που ειναι ακομη στα χερια σου γιατι ξερω ποσο την λατρευεις...
Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!
ομορφη ειναι Νικο.
την κανει ιδιαιτερη.
στην τελικη αυτοκολλητα ειναι. αυριο μεθαυριο τα βαριεσαι,τα βγαζεις, βαζεις αλλα, τα ξαναβγαζεις κ.ο.κ.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ RED-MONSTER ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!!!
ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΑΓΕ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ PLEASE ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΦΛΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Ο ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΙΣΩ.....
ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΜΕ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΗ... ΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΛΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ 100ΕΥΡΩ?