Το πρωί βλέποντας τηλεόραση ακούω την είδηση που μου θύμισε το φόρουμ, αλλά είχε τελείως απροσδόκητη συνέχεια:
"Αυτοκίνητο κινούμενο στην τάδε οδο έκλεισε μοτοσυκλετιστή. Ο μοτοσυκλετιστής λόγω του ότι κινδύνεψε να πέσει θύμωσε και άρχισε τα γαλλικά με τον οδηγό του αυτοκινήτου. Στη συνέχεια βγαίνει από το αυτοκίνητο και ο συνοδηγός να ζητήσει το λόγο από τον μοτοσυκλετιστή ο οποίος έβγαλε όπλο και δολοφόνησε εν ψυχρώ τον συνοδηγό. Στη συνέχεια καβάλησε τη μοτό του και εξαφανίστηκε".
Στην αρχή λέω, όπως λένε κάθε μέρα στο φόρουμ. Θα έπεσε ξύλο τελικά..! Κοιτούσα για να δω ποιος φταίει. Τελικά μόλις άκουσα τι έγινε έπαθα σοκ. Τρελή Καφρίλα έτσι..; Εντάξει όλοι λέμε πάνω στα νεύρα μας θα τον σκοτώσω τον μπήξε τον δείξε-αλλά από τα λόγια στην πράξη υπάρχει μία απόσταση. Άντε στο φινάλε να πέσει ξύλο (πράγμα το οποίο δεν επικροτώ). Αλλά αυτό με τρόμαξε.
Να θυμίσω και πριν λίγα χρόνια κάποιον με αυτοκίνητο στον πειραιά που πάλι τον έκλεισε ένα άλλο αυτοκίνητο(αν θυμάμαι καλά τα οχήματα) όπου άρχισαν το βρησίδι και τελικά βγήκε έξω με μαχαίρι και του έριξε στο ψαχνό.
Για αυτό είπα στον εαυτό μου(αν και ακόμα οδηγώ αυτοκίνητο μόνο-τη μηχανή την έχω μεταθέσει για το μέλλον)να προσπαθώ να είμαι ψύχραιμος και να μην τσακώνομαι με τον κάθε άσχετο ακόμα και αν έκανε τη μαλακία του αιώνα. Ακόμα και σήμερα δύο αυτοκίνητα με έκλεισαν και παραλίγο να τρακάρω-θύμωσα τρελά αλλά εκτός από κόρνα και τι άλλο να τους κάνεις. Τη μία πετάχτηκε από τη δεξιά λωρίδα στη Συγγρού με χαμηλή ταχύτητα αυτοκίνητο στη μεσαία που βρισκόμουν εγώ και από τα 80 έκοψα στα 40 για να μην στουκάρουμε τελευταία στιγμή. Η οδηγός που έκανε τη μ@λ@κια ούτε που το κατάλαβε διότι μιλούσε στο κινητό. Το δεύτερο είναι παραβίαση στοπ πάλι από οδηγό που μιλούσε στο κινητό. Απλά πήγαινα με 20 και σταμάτησα-επίσης δεν κατάλαβε τι πήγε να προκαλέσει.
Επειδή πήρε πρόσφατα ο αδερφός μου μηχανή τρέμω με την ιδέα ότι μπορεί αντί για εμένα με το αυτοκίνητο να πεταχτεί κάποιος τέτοιος ασυνείδητος και να του προκαλέσει επικίνδυνο ατύχημα.Προσοχή σε ΟΛΟΥΣ και να οδηγείτε αμυντικά και όχι ποιος θα προλάβει-η οδήγηση δεν θέλει εγωισμούς.Ειδικά όταν καβαλάτε μηχανή που είστε πιο ευάλωτοι.
Καλές βόλτες τώρα που άνοιξε ο καιρός!!!![]()
Υ.Γ.: Επειδή από ότι άκουσα ο μοτοσυκλετιστής που σκότωσε τον άνθρωπο δεν έχει εντοπιστεί, αν κάποιος είδε τίποτα ας το αναφέρει.