Ενώ είσαι εσύ σοβαρός...Αρχικά δημιουργήθηκε από paris13
Δεν θα είσαι σοβαρός μου φαίνεται...![]()
![]()
Ενώ είσαι εσύ σοβαρός...Αρχικά δημιουργήθηκε από paris13
Δεν θα είσαι σοβαρός μου φαίνεται...![]()
![]()
V - 2 p o W e r
γαζώνουν λέμε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
παρόλα αυτά είναι πολύ ωραίο μοτο :a19:
Ε, κοίτα...τα ιταλικά μηχανάκια είναι όμορφα, γενικά...![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
ε το χορνετ είναι honda italia
άρα ιαπωνική αξιοπιστία και ιταλική φινέτσα!
δύο σε ένα με μία τιμή!
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Καλοτάξιδο....
Ωραίες οι καλλιτεχνικές, αλλά δεν βάζεις και μια γενική άποψη να το δούμε ολόκληρο?
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Pics
pciii,bmc air filter ,mivv suono=94,75 hp!!!μαλιστα πριν ειχα 87,64 και τωρα +6 αλογα!!!
μικρη η αυξηση (ποσο μάλιστα οταν περίμενα 100+)
παντως ειναι αισθητη η διαφορά ειδικα στο γεμισμα(και στον ηχο)
και σιγουρα ειμαι και πιο ελαφρυς:rotflmao:
οποιος θελει πληροφοριες για το pciii ας μου πει η εγκατασταση ηταν ευκολη και(thanks to bandit.gr)
ολα οκ με τις ρυθμισεις-σωστη λειτουργια
θα γραψω και καταναλωση ...
λοιπον προηγουμενως μου εβγαζε με ενα τεποζιτο 168-175 χλμ. (ποτε δεν εχω βαλει πανω απο 15,5 λιτρα γιατι απλα ΔΕ χωραει!!!)
μετα απο δυο νεες μετρησεις η κατανάλωση εχει ως εξης 154,159 χλμ.(με 15,4 λιτρα)
καιει τα.....
εχει μετρησει καποιος αλλος,εχει βαλει ποτε πανω απο 16 λιτρα!!!
η αυτονομια ειναι χαλια!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από bsari
λοιπον προηγουμενως μου εβγαζε με ενα τεποζιτο 168-175 χλμ. (ποτε δεν εχω βαλει πανω απο 15,5 λιτρα γιατι απλα ΔΕ χωραει!!!)
μετα απο δυο νεες μετρησεις η κατανάλωση εχει ως εξης 154,159 χλμ.(με 15,4 λιτρα)
καιει τα.....
εχει μετρησει καποιος αλλος,εχει βαλει ποτε πανω απο 16 λιτρα!!!
η αυτονομια ειναι χαλια!!!
Βασικά βεβαιώσου ότι δουλεύει σωστά η ένδειξη της βενζίνης...Επίσης, αν βάζεις βενζίνη όταν σου ανάβει το λαμπάκι...τότε είναι φυσιολογικό να παίρνει μόνο 15 λίτρα...Η χόνδα λέει ότι παίρνει 19...Στο δικό μου πάντως που έχει 17 λίτρα τεπόζιτο...μια φορά που έφτασα στο βενζινάδικο με ατμούς....πήρε και λίγο παραπάνω...(κλέβουν και "λίγο" οι αντλίες βλέπεις...)
Για το θέμα της κατανάλωσης...Γενικά μου φαίνεται κάπως υψηλή...και θα περίμενα πως επειδή είναι και ψεκαστό το δικό σου, θα τα πήγαινε καλύτερα από το δικό μου που έχει καρμπυρατέρ, σε αυτό τον τομέα...
Σίγουρα η εξάτμιση σου ανεβάζει την κατανάλωση...και γιατί αλλάζει κάπως η αναλογία του μίγματος, αλλά και γιατί αλλάζει το στιλ οδήγησής σου...επειδή ακούγεται ωραία (ποτάνα mivv) ανοίγεις πιο πολύ το γκάζι, και πιο ψηλά, βαράς και κανά κόφτη άμα περνάς από τούνελ, χρησιμοποιείς λιγότερο την κόρνα και περισσότερο τα ξερογκαζίδια...κλπ,κλπ....
Δεν ξέρω αν έκανες καυσανάλυση μετά το πέρασμα του κομάντερ....καλό θα ήταν να κάνεις...αν δεν έχεις κάνει....θα βελτιώσει και τη λειτουργία του κινητήρα, αλλά και την κατανάλωση...Αν έχεις κάνει ήδη καυσανάλυση...τότε πληρώνεις (κάπως ακριβά βέβαια) το τίμημα της βελτίωσης
Όπως και να χει...το μηχανάκι σου όσο πάει και μου αρέσει...![]()
…αν
Pics
…αν
Pics