Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
Βασικά βεβαιώσου ότι δουλεύει σωστά η ένδειξη της βενζίνης...Επίσης, αν βάζεις βενζίνη όταν σου ανάβει το λαμπάκι...τότε είναι φυσιολογικό να παίρνει μόνο 15 λίτρα...Η χόνδα λέει ότι παίρνει 19...Στο δικό μου πάντως που έχει 17 λίτρα τεπόζιτο...μια φορά που έφτασα στο βενζινάδικο με ατμούς....πήρε και λίγο παραπάνω...(κλέβουν και "λίγο" οι αντλίες βλέπεις...)
Για το θέμα της κατανάλωσης...Γενικά μου φαίνεται κάπως υψηλή...και θα περίμενα πως επειδή είναι και ψεκαστό το δικό σου, θα τα πήγαινε καλύτερα από το δικό μου που έχει καρμπυρατέρ, σε αυτό τον τομέα...
Σίγουρα η εξάτμιση σου ανεβάζει την κατανάλωση...και γιατί αλλάζει κάπως η αναλογία του μίγματος, αλλά και γιατί αλλάζει το στιλ οδήγησής σου...επειδή ακούγεται ωραία (ποτάνα mivv) ανοίγεις πιο πολύ το γκάζι, και πιο ψηλά, βαράς και κανά κόφτη άμα περνάς από τούνελ, χρησιμοποιείς λιγότερο την κόρνα και περισσότερο τα ξερογκαζίδια...κλπ,κλπ....
Δεν ξέρω αν έκανες καυσανάλυση μετά το πέρασμα του κομάντερ....καλό θα ήταν να κάνεις...αν δεν έχεις κάνει....θα βελτιώσει και τη λειτουργία του κινητήρα, αλλά και την κατανάλωση...Αν έχεις κάνει ήδη καυσανάλυση...τότε πληρώνεις (κάπως ακριβά βέβαια) το τίμημα της βελτίωσης
Όπως και να χει...το μηχανάκι σου όσο πάει και μου αρέσει...![]()
Γεια χαρα,
παιδια ετσι ειναι, ειχα ενα tdm900 και ειχα βαλει κ εγω pc3 φιλτρo kn και mivv ti τελικα, ήθελε οπωσδήποτε καυσανάληση (το μειγμα ρυθμιζει απο το καντραν) και μετα σκαλίζεις και τον χαρτη του pc3, επισης το ειχα δυναμομετρησει, αποτελεσμα μια πολυ ωραια γεματη καμπύλη, μετριο στις χαμηλομεσαιες και πανω ΤΡΕΛΑ!!!
Καταναλωση:
Ξεκινησα απο μαμα οπου ειναι πολυ οικονομικο
+ φιλτρο και pc3 λιγο παραπανω
+ τελικα mivv αρκετα παραπανω!
Τωρα φυσικα εχω το Hornetακι 600 του 07 (μαμα ακομα), αυτονομια εχω δει οσο λεει κ ο bsari 175 χωρις ρεζερβα περιπου... εχω παρατηρησει οτι τοσο τρωει και πολη τοσο κ οταν βγεις εθνικη ή επαρχιακο στροφιλικι και το πας πολυ γρηγορα! Δεν το εχω μετρησει σε εθνικη κ χαλαρη οδηγηση ακομα....
Η αυτονομια ειναι οντως χαλια, εχει ακριβινει κ η βενζινη... πφφφ
bsari θα θελαμε ενα ηχητικο ντοκουμεντο να ακουσουμε το suono!!!![]()