Σελίδα 40 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 3035363738394041424344455090140 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 586 έως 600 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
    Για δωσε περισσοτερες πληροφοριες για την ζελατινα, οπως αποτελεσμα, τιμη, απο που την πηρες...
    Papastavrou shops, Τα καταστήματά μας

Καλλιρόης
    Λ.Καλλιρρόης 30, Αθήνα
    Τηλ. 210 92.49.350 / Τηλ.-Fax 210 92.49.351

Κορυδαλλός
    Λ.Γρ.Λαμπράκη 108, Κορυδαλλός
    Τηλ.-Fax 210 56.24.440

Για την τιμή είχα ρωτήσει (διαβάστε και λίγο το thread βρε) είναι ?158 χωρίς τοποθέτηση. Αλλά αν το παραγγείλετε από τη σελίδα της MRA είναι ?119, δε ξέρω πόσο είναι τα μεταφορικά όμως...

Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
    Ρώτησα για το τιμόνι & μου είπαν ότι θέλει ζυγοστ.& μπροστινό λάστιχο...Εχουν δίκιο γιατί είχα ξεχάσει ότι έχουν κάνει πάνω από 20,000χλμ. τα λάστιχα........:smilea:
    Ναι ΟΚ τα δικά σου λάστιχα είναι παλιά, αλλά τα δικά μου είναι καινούρια... Δεν είναι μόνο τα λάστιχα. Αυτά όντως θα έπρεπε να τα αλλάξεις έτσι και αλλιώς... Τέλος πάντων, θα το δεις κ μετά.

Ο Simplektis που είχε πει ότι θα πάει για σέρβις και θα μας πει εντυπώσεις, τι απέγινε; Ελπίζω να μην τον στεναχώρησαν και έπαθε κανένα εγκεφαλικό με αυτά που είδε κ άκουσε!

Παιδια καλημερα σας.Σας διαβαζω εδω και αρκετο καιρο για τον ληστη σας αποκομιζοντας αποψεις για την συγκεκριμενη μηχανη μιας και σκεφτομαι να την αγορασω.Τελικα απο την εμπειρια σας ποση ειναι η καταναλωση ταξιδευοντας εθνικη με 120 η 130 γιατι εκει θα την χρησιμοποιω καθημερινα για να παω και να ερθω απο την δουλεια μου που ειναι γυρω στα 200Km συνολο,εχει κανενας σας πολλα χιλ με το υδροψυκτο ειναι αξιοπιστο; Επεισης για το θεμα που γραφεται για το τρεμουλο του τιμονιου αν εχεται βαλει βαλιτσα πισω να τσεκαρεται την πιεση του μπροστινου ελαστικου συνηθως θελει λιγο παραπανω απο το κανονικο και μετα ισως και μεγαλυτερα αντιβαρα,εμενα στην αλλη μηχανη μου ειχε μεσα το βαλιτσακι αλλα αντιβαρα τιμονιου μαγαλητερα και ενα ταμπελακι για αυξιση της πιεσης κατα 2με3 psi.ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Και εγώ νέο μέλος είμαι johndaf...To δικό μου είναι του 2004 με το fering..Αν του κάνεις τα service κάθε 12.000χλμ. να ΄σαι σίγουρος ότι δεν θα έχεις πρόβλημα!Εχω περάσει τα 40.000χλμ.!!!Τώρα όσο για το τρέμουλο που έχει το δικό μου είναι από το λάστιχο μου είπαν..

έχω 15.000κμ κ δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα
    κ ούτε θα έχει.....
    για κατανάλωση να σου πω σε κοντινές διαδρομές με όλες τις ταχύτητες δεν είδα πάνω από 6 κ κάτω από 5
    στα ταξίδια είμαι στα 160 κυρίως στα 180 κ σε μερικές περιπτώσεις για λίγο 220-230 κ είμαι στα 6,5 με 7 λίτρα
    οπότε δεν έχεις να φοβηθείς τπτ....
    το τιμόνι πάντα ήταν μια χαρά είτε με 1 βαλίτσα είτε με 3
    (βέβαια δεν το άφηνα....)
    αλλά στον δρόμο δεν ένιωθα καμία δόνηση
    το αντίθετο ειδικά στις στροφές το ένιωθα να έίναι πιο στιβαρό
    κ το πίσω μέρος να μην φέρνει βόλτες όπως όταν πάω σκέτος
    γενικά το ένιωσα να πατάει πιο καλά στο δρόμο με τις βαλίτσες(κουφό ε!!!)

Champion 2ης Βουνίσιας
    Καμιά γνώμη ρε παιδιά για λάστιχα??Τι να βάλω?Bridgestone bt021 ή Michelin road???

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Papastavrou shops, Τα καταστήματά μας

Καλλιρόης
    Λ.Καλλιρρόης 30, Αθήνα
    Τηλ. 210 92.49.350 / Τηλ.-Fax 210 92.49.351

Κορυδαλλός
    Λ.Γρ.Λαμπράκη 108, Κορυδαλλός
    Τηλ.-Fax 210 56.24.440

Για την τιμή είχα ρωτήσει (διαβάστε και λίγο το thread βρε) είναι ?158 χωρίς τοποθέτηση. Αλλά αν το παραγγείλετε από τη σελίδα της MRA είναι ?119, δε ξέρω πόσο είναι τα μεταφορικά όμως...
    Ok, αλλα το σπουδαιοτερο που ειναι η αποδοση δεν αναφερετε.

Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από aman17-2
    έχω 15.000κμ κ δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα
    κ ούτε θα έχει.....
    για κατανάλωση να σου πω σε κοντινές διαδρομές με όλες τις ταχύτητες δεν είδα πάνω από 6 κ κάτω από 5
    στα ταξίδια είμαι στα 160 κυρίως στα 180 κ σε μερικές περιπτώσεις για λίγο 220-230 κ είμαι στα 6,5 με 7 λίτρα
    οπότε δεν έχεις να φοβηθείς τπτ....
    το τιμόνι πάντα ήταν μια χαρά είτε με 1 βαλίτσα είτε με 3
    (βέβαια δεν το άφηνα....)
    αλλά στον δρόμο δεν ένιωθα καμία δόνηση
    το αντίθετο ειδικά στις στροφές το ένιωθα να έίναι πιο στιβαρό
    κ το πίσω μέρος να μην φέρνει βόλτες όπως όταν πάω σκέτος
    γενικά το ένιωσα να πατάει πιο καλά στο δρόμο με τις βαλίτσες(κουφό ε!!!)
    Aφού δεν άφησες το τιμόνι δεν μπορείς να ξέρεις αν τρέμει! Τέλος πάντων...Η μηχανή δεν έχει λάστιχα,όταν βάλω θα σου πω εντυπώσεις!!.....

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!Τωρα το μονο που μου μενει ειναι να το οδηγησω για να δω αν με βολευει για μεγαλες αποστασεις και λογω υψους γαρ μια και ειμαι γυρω στο 1,86.!!

Στο internet βρήκα τους εξής 3 τύπους ζελατίνας. Μήπως γνωρίζει κανείς ποια να είναι ή καλύτερη από προστασία;
    http://www.twistedthrottle.com/image...view/3713/415/

http://www.twistedthrottle.com/image...view/1779/415/

http://www.twistedthrottle.com/image...view/1781/361/
    Giorgos

Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
    Καμιά γνώμη ρε παιδιά για λάστιχα??Τι να βάλω?Bridgestone bt021 ή Michelin road???
    Στο δικό μου φόρεσα τα michelin road 2 όπως θα έπρεπε να έχετε διαβάσει :P το πίσω έχει κάνει κάπου 7000 χιλιόμετρα, το εμπρός περίπου 3000 (ναι, δεν τα άλλαξα μαζί) και το μόνο που με έχει χαλάσει σε σχέση με τα παλιά (που ήταν SS λάστιχα) είναι ότι έχουν αργή κορώνα και δεν πέφτει γρήγορα στις στροφές. Από την άλλη βέβαια, είναι τόσο σταθερό στο ταξίδι (έχω δοκιμάσει να το γείρω και να αφήσω το τιμόνι σε κατηφορική με καμμιά 120 και δεν κατάλαβε τπτ) που λέω χαλάλι. Η τεχνολογία διπλής γόμας κάνει καλό επίσης σε θέματα φθοράς. Τα BT021 είναι της ίδιας τεχνολογίας με διπλή γόμα, αλλά δεν ξέρω πως συμπεριφέρονται. Διάβασα για τα Dunlop Roadsmart με διπλή γόμα που λένε ότι είναι καλά, θα το έχω στα υπ'όψη για μετά... Πάντως αν είναι να το σκίζεις το μηχανάκι σε στροφές, δες τα pilot power 2 ή τα BT014.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
    Ok, αλλα το σπουδαιοτερο που ειναι η αποδοση δεν αναφερετε.
    Όντως θα μπορούσε να μας πει κάτι παραπάνω αυτός που την έβαλε... ΛΟΛ εγώ δεν την έχω αυτήν, αλλά για τη δικιά μου έχω πει!

Αρχικά δημιουργήθηκε από johndaf
    Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!Τωρα το μονο που μου μενει ειναι να το οδηγησω για να δω αν με βολευει για μεγαλες αποστασεις και λογω υψους γαρ μια και ειμαι γυρω στο 1,86.!!
    Έχουμε το ίδιο ύψος περίπου. Η θέση είναι πιό σκυφτή από Vstrom, αλλά αρκετά όρθια για να μη ζορίζεις γόνατα και χέρια αλλά αν δεν αλλάξεις ζελατίνα με πιο ψηλή, τα ταξίδια είναι κούραση.

Champion 2ης Βουνίσιας
    Ευχαριστώ amyrouke..

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Ο Simplektis που είχε πει ότι θα πάει για σέρβις και θα μας πει εντυπώσεις, τι απέγινε; Ελπίζω να μην τον στεναχώρησαν και έπαθε κανένα εγκεφαλικό με αυτά που είδε κ άκουσε!
    Εδώ και εγώ.. Λοιπόν όντως το service το έκανα.. Το παιδί που ασχολήθηκε μου φάνηκε σχολαστικός και έτσι με ικανοποίησε και το επόμενο θα γίνει εκεί. Λύνοντας το ντεπόζιτο αποκαλύφθηκε πως ενας σωλήνας δεν είχε συνδεθεί σε κάποιο φίλτρο (Δεν μου έρχεται τώρα η τεχνική ορολογία), προφανώς οι τεχνικοί στα κεντρικά αφου την κράτησαν ενα μήνα και την τελευταία φορά βαριόντουσαν κιόλας να ασχοληθούν στο 'δέσιμο'.

Τελική τιμή ήταν 150€. Δεν ξέρω αν είναι πολλά ή λίγα αλλά εγώ έμεινα ικανοποιημένος.

Αυτά τα νεότερα..

Banned Το avatar του/της WebD
    Καλησπέρα!!
    Σορρυ που άργησα να απαντήσω. Τη ζελατίνα τη παρήγγειλα από το σίτε www.louis.de η τιμή της μαζί με τα μεταφορικά είναι 134.90?

Σε σχέση με τη μανίσια ζελατίνα καμία σχέση... πολύ καλύτερη. Σε σχέση με τη ψηλή ζελατίνα της kappa που έχει 80?... προσωπικά ένιωσα διαφορά κυρίως στον θόρυβο του αέρα στο κράνος και γενικά είδα λίγο καλύτερη απόδοση αλλά πιστεύω ότι είναι και πιο όμορφη. Η απόδοση βέβαια εξαρτάται και από το ύψος του οδηγού. Σε μένα που είμαι 1.80 πολύ αέρα νιώθω από τη μέση του κράνους και πάνω. Σε ταξίδι δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη αλλά σε μια βόλτα που βγήκα στην Αττική οδό τα 210 τα έπιασα χωρίς να τρώω έντονες σφαλιάρες από τον αέρα και χωρίς να χρειάζεται να σκύψω πάνω στο ντεπόζιτο.

Μόνο το φρύδι απ' όσο ξέρω δεν πωλείται γιατί αν την δεις από κοντά θα προσέξεις ότι οι σύνδεσμοι που ενώνουν τη ζελατίνα με το φρύδι έχουν μια κλήση, δηλαδή βιδώνουν λοξά. Άσε που το χρώμα δεν έχει καμία σχέση με τη μανίσια ζελατίνα.

Ακολουθούν οι φώτο από το πίσω φανάρι. Είναι με LED, λευκό και με ενσωματωμένα φλάς. Αυτός ήταν και ο λόγος που το αγόρασα γιατί όταν έβαλα τις πλαϊνές βαλίτσες έπρεπε να βγάλω τα πίσω φλάς και να τα βάλω με ειδική βάση που συνόδευε τις βάσεις για τις βαλίτσες πάνω στο φως της πινακίδας και το αποτέλεσμα δεν μου άρεσε. Το καινούργιο φανάρι είναι πιστεύω ποιο όμορφο με μόνο μείον ότι λόγο LED τα φλας αναβοσβήνουν πολύ γρήγορα. Το παράξενο είναι ότι όταν ανάβω τα alarm δουλεύουν αργά όπως τα κανονικά φλας. Δεν είχα χρόνο να το ψάξω αλλά ίσως με μια αλλαγή της φλασιέρας να διορθώνεται.

Υ.Γ. Οι φώτο (όπως και οι προηγούμενες) είναι από κινητό και ίσως να μη φαίνονται και τόσο καλά.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00141.jpg 
Προβολές:	572 
Μέγεθος:	52,1 KB 
ID:	123198

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •