εεε... σαν βαπορακι και αυτο ηθελε να πεσει μεσα στο νερο.......Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Δε θέλω ου! ΔΕ ΘΕΛΩ ΟΥ!![]()
![]()
Ήταν όμως αφασία η κατάσταση........
"ΔΕ ΞΑ-ΝΑ-ΠΑ-Ω ΒΟ-ΛΤΑ ΜΑ-ΖΙ ΣΟΥ!!!"........
απιθανη φωτο.........
![]()
![]()
Κανένας χάρτης δεν έχει σωστά τους δρόμους της περιοχής. Με το Δάφνο την πατήσαμε γιατί είδαμε άσφαλτο, ενώ έδειχνε ότι εκεί έπρεπε να είναι χώμα. Αλλά και πάλι, αν και "ανήμεροι"οι χάρτες, δείχνουν άλλο ασφαλτόδρομο να φεύγει από Δάφνο προς Διχώρι, αλλά αυτός δεν υπάρχει. Και παίζει να μην υπήρξε και ποτέ!
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Μπράβο ρε Κώστα.
Να μην επαναλαμβάνομαι... οι φωτό για άλλη μια φορά
καταπληκτικές! Για μένα έγραψαν οι αγελάδες
και οι καρέκλες μπροστά στην εκκλησία![]()
Τι έχεις κάνει ρε άνθρωπε στην πινακίδα του Busa ?
Photoshop-ια είναι ?![]()
Sorry που μπήκα σφήνα πριν, μπήκα φουριόζος και νόμιζα οτι αυτές ήταν...![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Thanks Nick. Στανταράκι το φοροσοπ ρε, εννοείται. Δυστυχώς τόσα επαρχιακά χιλιόμετρα σήκωναν πολλές φωτό, αλλά σε τέτοιες διαδρομές ΔΕ σταματάς. Και πολλές στάσεις κάναμε δηλαδή. Για καλύτερες φωτός, δες το bikepics![]()
---
Δεν χρειαζονται χαρτες, μιας κι εκτος απο μηχανοκινητος τα εχω περπατησει αρκετες φορες και τα Βαρδούσια και την Γκιώνα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από SF ................................
Crs-k βγάλε χάρτες κι ετοιμάσου, γιατί ούτε της Road ούτε της ΕΛΠΑ έχουν τους δρόμους που πήγαμε!!
............................. [/B]
:rotflmao:
![]()
Εδω ειναι το Γρανιτσόρεμα, κοντα στα 5χλμ μετα το Κάλλιο κι αφου εχουμε περασει την διαστςυρωση που παει για Διακόπι.Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Λίγο παρακάτω, ο αναβάτης σταματάει να ποτήσει τα αλόγατα στις πηγές...
.....................![]()
Να συνεχισω ή θα με δειρετε ?:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Κι ενώ με μέση και χέρια να πονάνε ήδη, και με το φράγμα να περιμένουμε να δικαιώσει την ταλαιπωρία μας..........
..............................
.................
.....
ΓΚΡΑΝΓΚΚΚΚ!
Εδω πιαστηκατε αδιαβαστοι !!! :wacko:
Το ειχα γραψει οτι η γεφυρα του κοκκινου ειναι γκρεμισμενη ...![]()
...........................
Ήταν το "Βλαχοβούνι" όπως είπαν μετά οι χάρτες. Και μετά την ανάβαση, έχει μια ακόμα πιο δύσκολη κατάβαση, μέχρι να φανεί αυτό το χωριό: Δάφνος.
Την εχω περπατηση την περιοχη και "Βλαχοβούνι δεν ξερω!
Ειναι το νοτιο τμημα των Βαρδουσίων και λεγετε 'Μεγάλη Ράχη'.
Μαλλον ηταν κακος ο χαρτης σας ...![]()
Και παει παει παει το δρομάκι... παει παει... και ...
τσουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυπ..............
ΤΕΛΟΣ ΔΡΟΜΟΥ(?)
Παρτε ΟνΟφ ρεεεε ...
ΔΕΝ ειναι τελος δρομου στον Δάφνο, καθως φευγουν δυο δρομοι (χωματινοι φυσικα).
Ενας προς Διακόπι (καλος), κι ενας (πιο δυσκολος) που ανεβαινει κορυφογραμη και βγαινει στα καταφυγια!
![]()
Κι παλι πιαστηκατε αδιαβαστοι μιας κι ειχα γραψει οτι ο Κόκκινος ΔΕΝ περνιεται απο πουθενα (προς τα δυτικα) εκτος απο ενα χωματινο και πολυ "ψηλο" περασμα κοντα στις πηγες του. :wacko:
Ο Δάφνος εννωνεται με το Διχώρι με ενα πολυ στενο και μετριας βατοτητας χωματοδρομο που το χαμηλοτερο του σημειο ειναι το 950μ περιπου οπου περναει τον Κόκκινο κοντα στις πηγες του και κανει κι ενα κυκλο πανω στο βουνο για να περασει κι αλλο ενα ρεμα (Δεσόρεμα αν θυμαμαι καλα) πριν φτασει στο Διχώρι μετα πο 8-9 χλμ.Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Κανένας χάρτης δεν έχει σωστά τους δρόμους της περιοχής. Με το Δάφνο την πατήσαμε γιατί είδαμε άσφαλτο, ενώ έδειχνε ότι εκεί έπρεπε να είναι χώμα. Αλλά και πάλι, αν και "ανήμεροι"οι χάρτες, δείχνουν άλλο ασφαλτόδρομο να φεύγει από Δάφνο προς Διχώρι, αλλά αυτός δεν υπάρχει. Και παίζει να μην υπήρξε και ποτέ!
ΔΕΝ υπηρχε ΠΟΤΕ ασφαλτος μια και το Διχώρι ΟΥΤΕ απο την αλλη μερια μπορουμε να το προσεγγισουμε απο ασφαλτο.
Και με το Τρίστενο και με την Αρτοτίνα και με το Ψηλό Χωριό εννωνεται με χωμα!
Παντως παιδακια πρεπει να περασατε καλα, οπως ειδα ... :wacko:
Παντα τετοια!![]()
![]()
![]()
Πολύυυυυυυυ αγελάδα βρε παιδί μ'.
Ο σοκολάτας Καρνέισον![]()
![]()
![]()
![]()
Μωρε σαν κάπου να τις έχω ξαναδεί αυτές τις φωτό![]()
![]()
![]()
Χρήστοοοοοοοοοοο![]()
![]()
![]()
![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Δώσε παιδάκι μου το κινητό σου να το έχω πρόχειρο!!!!![]()
---