![]()
![]()
![]()
![]()
επιτελους βρεθηκε ενα μηχανακι για τον devils animal......
bmw που δεν....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
επιτελους βρεθηκε ενα μηχανακι για τον devils animal......
bmw που δεν....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eξ όσων λίγων γνωρίζω, τα γυροσκόπια χαλάνε εύκολα και γρήγορα ακόμα και σε ιδανικές συνθήκες (στο Hubble χαλάνε κάθε τρείς και λίγο και βρίσκονται σε περιβάλλον χωρίς τριβές-σκόνη-πίεση κτλ κτλ). Φανταστείτε τα εν λόγω σοφιστικέ όργανα πάνω αστο μηχανάκι που θα καταχτυπιέται στους ελληνικούς κατσικόδρομους. Καλό σε ιδέα το project αλλά θα αργήσει πολύ να περπατήσει (λέω εγώ τώρα...)Πίσω από όλην αυτήν τη διάταξη κρύβεται ένας κεντρικός υπολογιστής, ο οποίος θα παίρνει σήμα από αρκετούς αισθητήρες και γυροσκόπια
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αυτη η bmw δεν βγαζει καμμια μοτοσυκλετα που να καθομαστε και να μας πηγαινει λεω γω???
Και εννοειται βεβαια στις λογικες παντα τιμες της εταιρειας δλδ κανα 100χιλιαδες ευρω...
Κανονικα δεν θα επρεπε να λεγετε bmw αυτη η εταιρεια...value for money επρεπε να λεγεται...![]()
Σύντεκνε εγώ ήδη νοιώθω τον άξονά μου να συμπεριφέρεται μ'αυτόν τον τρόπο όταν κινούμαι στους κατσικόδρομους που προανέφερεςΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Καλό σε ιδέα το project αλλά θα αργήσει πολύ να περπατήσει (λέω εγώ τώρα...)
Κρήτη ρουλζ κι άσε τους Γερμανούς να φτιάχνουν ρομποτάκια:rotflmao:
Ώφου μια νταλαιπωρία σήμερο...Σύντεκνε εγώ ήδη νοιώθω τον άξονά μου να συμπεριφέρεται μ'αυτόν τον τρόπο όταν κινούμαι στους κατσικόδρομους που προανέφερες
Αναγκάστηκα να πάω ούλο το σουδιανό δρόμο από τα Χανιά ώς τη Σούδα και να γαίρω από Λιβάδια.
Πονούνε ούλα μου τα παίδια, η μέση, ο κ_λος...
Σιχτήρ πια!
Το κομπιουτεράιζντ ντιζάιν στο ψαλίδι μας έλειπε. Άντε να μην πω πράμα μεσημεριάτικα!
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Ώφου μια νταλαιπωρία σήμερο...
Αναγκάστηκα να πάω ούλο το σουδιανό δρόμο από τα Χανιά ώς τη Σούδα και να γαίρω από Λιβάδια.
Πονούνε ούλα μου τα παίδια, η μέση, ο κ_λος...
Σιχτήρ πια!
Το κομπιουτεράιζντ ντιζάιν στο ψαλίδι μας έλειπε. Άντε να μην πω πράμα μεσημεριάτικα!![]()
![]()
![]()
Πέρασα κι εγώ το πρωί με το παπί από'κεί κι έχασα δυο σφραγίσματα, μην τά'δες ποθές ;![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
![]()
![]()
![]()
Πέρασα κι εγώ το πρωί με το παπί από'κεί κι έχασα δυο σφραγίσματα,![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Απαιχτος βρε Μακη...
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Θα πέρασα νωρίτερα φαίνεται...
Κρίμα...
Ήταν χρυσά; Να πάω να ψάξω εδά;
Άμα ήτανε χρυσά σύντεκνε θα μ'έβλεπες ακόμα να τα ψάχνω όντε πέρασες !Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Θα πέρασα νωρίτερα φαίνεται...
Κρίμα...
Ήταν χρυσά; Να πάω να ψάξω εδά;![]()
Κουτσοδόντης να λεςΑρχικά δημιουργήθηκε από sober
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Απαιχτος βρε Μακη...:rotflmao:
![]()
θα χω το νου μου το καλοκαίρι άμα τα δω πουθενά να στα μαζέψω
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Value for money θα ήταν και οι βοηθητικές ρόδες με κάτι σαν ακρόμπαρο από τιτάνιο και με ένα αμορτισέρ σε κάθε πλευρά να δέχεται συγκεκριμένη πίεση...Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Αυτη η bmw δεν βγαζει καμμια μοτοσυκλετα που να καθομαστε και να μας πηγαινει λεω γω???
Και εννοειται βεβαια στις λογικες παντα τιμες της εταιρειας δλδ κανα 100χιλιαδες ευρω...
Κανονικα δεν θα επρεπε να λεγετε bmw αυτη η εταιρεια...value for money επρεπε να λεγεται...![]()
![]()
Λες να ζητήσω επιδότηση για έρευνα...?
![]()
Μικρό κορίτσι με τα βήματα χαμένα
Τυχαία γόνατα ξεκούρασαν τα οστά μου
Μα πάντα θα 'ρχομαι από τ' άπειρο σε σένα
Με το χαμόγελό σου στη ματιά μου...