Χτες έγινε η τελετή ορκομωσίας,πήραμε 10 μέρες άδεια και τώρα αράζω στο σπιτάκι μου.Ήταν μια φοβερή εμπειρία με άπειρο γέλιο.Χάρηκα που σας ξαναβρίσκω εδώ...
ΗΜΙ-ΑΝΑΠΑΥΣΗ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Χτες έγινε η τελετή ορκομωσίας,πήραμε 10 μέρες άδεια και τώρα αράζω στο σπιτάκι μου.Ήταν μια φοβερή εμπειρία με άπειρο γέλιο.Χάρηκα που σας ξαναβρίσκω εδώ...
ΗΜΙ-ΑΝΑΠΑΥΣΗ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Fortis Fortuna Adiuvat
NEOS...
...Καθένας το κουμάντο του στην πλάτη του φορτώνεται κι όποιος γουστάρει την μαγκιά,
περνάει βέβαια καλά ,μα η μαγκιά πληρώνεται...
Καλώς τον, όμως γιά πες μου ρε φιλαράκι . .
10 μέρες άδεια ορκομωσίας !?!
Κακοπερνάτε πουλάκια μου![]()
23 μέρες εκπαίδευση - 10 μέρες άδεια είναι λογικό νούμερο αν σκεφτείς ότι ήταν παρούσα και όλη σχεδόν η ηγεσία Υπουργός Εθνικής Άμυνας - Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας - Αρχηγός Γ.Ε.Α![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Καλώς τον, όμως γιά πες μου ρε φιλαράκι . .
10 μέρες άδεια ορκομωσίας !?!
Κακοπερνάτε πουλάκια μου![]()
και εμενα αυτο μου εκανε εντυπωση...![]()
πρεπει να ειναι γενικο το φαινομενο παντως καθοτι γνωστος μου ψαρας στην αεροπορια πηρε επισης δεκα μερες....
αλλαξανε τα πραγματα...
anyway καλως ηρθες και καλα να περασεις,
να σε ρωτησω project, αληθευει οτι φυλατε δυο ατομα σκοπια πλεον;
![]()
Στις εκπαιδευτικές σκοπιές στην Τρίπολη 02:00-04:00 και 04:00-06:30 φυλάνε σκοπιά 2 άτομα ανά φυλάκιο.Αλλά αυτό συμβαίνει μόνο εκεί επειδή είναι κέντρο εκπαίδευσης.Ένας φίλος μου που υπηρετεί στην 110 στην Λάρισα κάνει κανονικά σκοπιά μόνος τους ανεξαρτήτως βάρδιας...
Fortis Fortuna Adiuvat
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Στις εκπαιδευτικές σκοπιές στην Τρίπολη 02:00-04:00 και 04:00-06:30 φυλάνε σκοπιά 2 άτομα ανά φυλάκιο.Αλλά αυτό συμβαίνει μόνο εκεί επειδή είναι κέντρο εκπαίδευσης.Από όσο ξέρω οι σκοπιές είναι όπως ήταν πάντοτε ανεξαρτήτως βάρδιας
Αεροπορ(δ)ια εισαι και εσυ;
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Αεροπορ(δ)ια εισαι και εσυ;
Ναι και όπως λέει και στην στρατιωτική μου ταυτότητα είμαι ένας Airman :rotflmao: :rotflmao:
Fortis Fortuna Adiuvat
Θα σου απαντησω εγω που ειμαι ψαροπολιτης... εδω και 3 μηνες.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
να σε ρωτησω project, αληθευει οτι φυλατε δυο ατομα σκοπια πλεον;
![]()
Δυο ατομα προβλέπεται να φυλανε σε ολες τις σκοπιες. Απο το καλοκαιρι και μετα, απο κατι μαζεμενες αυτοκτονιες, εβγαλαν διαταγη για δυο δυο. οχι μονο στα κεντρα αλλα παντου! Εγω μετα που ηρθα μεταθεση στην Αθήνα δυο δυο φυλουσαμε. Στο πζ ολλα αυτα! Στο Ναυτικο και Αεροπορια εχουν Αλλους θεους νομίζω.... Ποιος να αυτοκτονησει στο Ναυτικο!!!
αφού κάλλιστα μπορεί να πάει να πνιγεί;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από pipis
Ποιος να αυτοκτονησει στο Ναυτικο!!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από pipis
Θα σου απαντησω εγω που ειμαι ψαροπολιτης... εδω και 3 μηνες.
Δυο ατομα προβλέπεται να φυλανε σε ολες τις σκοπιες. Απο το καλοκαιρι και μετα, απο κατι μαζεμενες αυτοκτονιες, εβγαλαν διαταγη για δυο δυο. οχι μονο στα κεντρα αλλα παντου! Εγω μετα που ηρθα μεταθεση στην Αθήνα δυο δυο φυλουσαμε. Στο πζ ολλα αυτα! Στο Ναυτικο και Αεροπορια εχουν Αλλους θεους νομίζω.... Ποιος να αυτοκτονησει στο Ναυτικο!!!
κ αν αυτοκτονουν 2-2 σαν τους Χιωτες?![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
καλα και την αναγνωριση την κανουν εναλλαξ;Αρχικά δημιουργήθηκε από pipis
Θα σου απαντησω εγω που ειμαι ψαροπολιτης... εδω και 3 μηνες.
![]()
Στο Ναυτικό έτσι όπως είναι τώρα όντως ποιός να αυτοκτονήσει. Εγώ θα το γενικεύσω λίγο.....Αρχικά δημιουργήθηκε από pipis
Ποιος να αυτοκτονησει στο Ναυτικο!!!
Σε οποιοδήποτε σώμα έτσι όπως είναι τώρα ΠΟΙΟΣ είναι ο λόγος για να αυτοκτονήσει ένας 20χρονος ;;![]()
Ελεος ΡΠΜ.