θυμασαι που λεγαμε κατι για ποντους???Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Η προτροπή να φύγει ήταν δική μου.........
![]()
θυμασαι που λεγαμε κατι για ποντους???Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Η προτροπή να φύγει ήταν δική μου.........
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ναι και δε θα κοιμηθω το βραδυ.Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
![]()
μην αρχίζεις πάλι. Είναι ικανοί να κόψουν κι αυτό.
ασε με ρε στελιο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ναι και δε θα κοιμηθω το βραδυ.
ασε με ρε στελιο.
Βρασε λιγη βαλεριανα, κανει θαυματα!! :o
![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Μην τρελλένεσαι. Δεν την λέμε ούτε έχουμε όρεξη να τσακωθούμε. Απλώς προσπαθούμε να συμβαδίζουμε με τους κανόνες του φόρουμ αλλά μην χάνουμε και το κέφι μας.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Πάρτε πίσω ότι σας δίνει χαρά. Εχω και πιο σοβαρές δουλειές να κάνω![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ναι και δε θα κοιμηθω το βραδυ.
ασε με ρε στελιο.
τη δοκίμασες τη βαλεριάνα;![]()
Υπάρχουν τόσα thread που μπορεί ο καθένας να spammαρει. Δε καταλαβαίνω γιατί άλλο ένα.
Τέλος πάντων.
ολα καλα,
να ηρεμησουμε τωρα γιατι και οι mods κανουν αυτο που κανουν γιατι το γουσταρουν, και χωρις αυτους δεν θα ηταν λειτουργικο το forum, και απο την αλλη οταν γινονται λιγο trigger happy (οσον αφορα τα κοψιματα) καλο ειναι να επανορθωνουν οπερ και εγενετο
![]()
![]()
![]()
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
Αρχικά δημιουργήθηκε από danaos75
ολα καλα,
να ηρεμησουμε τωρα γιατι και οι mods κανουν αυτο που κανουν γιατι το γουσταρουν, και χωρις αυτους δεν θα ηταν λειτουργικο το forum, και απο την αλλη οταν γινονται λιγο trigger happy (οσον αφορα τα κοψιματα) καλο ειναι να επανορθωνουν οπερ και εγενετο
![]()
![]()
![]()
+1000!!!![]()
Γιατι, προσωπικα το λαχιστον, ειναι αγενεια να σπαμμαρεις σε αλλου το θρεαντ και να τον εκνευρισεις, εφ οσων υποτιθετε οτι ειναι σοβαρα θεματα και σχετικα με τις μηχανες.Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Υπάρχουν τόσα thread που μπορεί ο καθένας να spammαρει. Δε καταλαβαίνω γιατί άλλο ένα.
Τέλος πάντων.
Και απο σεβασμο και μονο προς τον αλλον, συνεχιζεις εκει που ξεκινησες κατι και που δεν ενοχλεις, γιατι οπως εχει υποθει, δεν ειναι υποχρεωτικο ο καθενας να ενοχλειτε με ασχετα προς αυτον/η θεματα.
![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
αφου θελετε να σοβαρευτουμε ας σοβαρευτουμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Πάρτε πίσω ότι σας δίνει χαρά. Εχω και πιο σοβαρές δουλειές να κάνω
ειμαι απο τα ατομα εδω μεσα που οπως των περισσοτερων εχουνε ξυριστει ποστακια και ποτε δεν εχω πει κουβεντα γιατι 1ον σεβομαι τη δουλεια των μοντς 2ον σεβομαι τις αποψεις τους, μια και για να εχουν επιλεγει για τη θεση των μοντς σημαινει οτι εχουνε κριθει αξιοι απο τους αντμινς και για αρκετους ακομη λογους (μπορω να γραφω μεχρι το βραδυ).
ειναι η πρωτη φορα που γραφω κατι λοιπον και ο λογος δεν ειναι ουτε για να αντιπαρατεθω ουτε για να τσακωθω με κανεναν ουτε γιατι με πνιγει καμια αδικια αλλα μονο και μονο γιατι θεωρω οτι και οι μοντς ειναι ανθρωποι και κανουν λαθη και απο τη στιγμη που ειναι στη θεση αυτη θα θελανε και οι ιδιοι να κανουν οσο το δυνατον λιγοτερα λαθη.
εχω λοιπον να τους πω το εξης απλο, τουλαχιστον για το δικο μου κεφαλι.μην μπερδεψετε το αχρηστο με τη πλακα.αλλο να κοψετε αχρειστα η ασχετα ποστακια η κουβεντες που φερνουν αντιπαραθεση και μπινελικια και κακο κλιμα και αλλο να κοψετε τη πλακα.
το εκνευριστικοτερο ολων δε, ειναι να γινεται ανεκτη η πλακα απο τους ιδιους τους μοντς και να κοβεται απο τα υπολοιπα μελη.
καλη δουλεια.
Μάλλον εσείς έχετε μπερδέψει το άχρηστο με την πλάκα. Το να γράφεις 200 ποστ και να γελάνε 3 είναι αστείο/χρήσιμο/σας ομορφαίνει τη μέρα αλλά εξακολουθεί να είναι άχρηστο για τους υπόλοιπους 200 που κάνουν Προβολή νέων μηνυμάτων και βλέπουν πάνω πάνω την πλακίτσα σας.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
.μην μπερδεψετε το αχρηστο με τη πλακα.
το εκνευριστικοτερο ολων δε, ειναι να γινεται ανεκτη η πλακα απο τους ιδιους τους μοντς και να κοβεται απο τα υπολοιπα μελη.
Το υπονοούμενο το κατάλαβα. Προσωπικά κόβω και την πλάκα ή άχρηστο ποστ μου προσπαθώντας να κάνω κάτι απ΄τη μεριά μου για να βελτιωθούν οι Συζητήσεις/Γενικές απ΄την ατελείωτη μπουρδολογία.
Καλό 3ημερο.
Δεν ξέρω αν σε πρόλαβα alximisti αλλά ρίξε μια ματιά σε αυτό
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=54582
Το πήρα πριν από λίγες μέρες και δεν το χω δοκιμάσει σε ταξίδι(αύριο θα δοκιμαστεί) αλλά μέσα στην πόλη που το έβαλα λίγο είναι αρκετά άνετο και έχει προστασίες και σε γόνατα και foam σε γοφούς!!
Καλό 3ήμερο σε όλους!!!
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need
το γεγονος δλδ να μην εχουνε δει αλλοι 30 τη πλακα των 3ων για να συμμετεχουνε δεν υπαρχει.το γεγονος να κανουνε προβολη νεων μνμτων 200 ατομα και βλεποντας τη πλακιτσα μας να σκασουνε ενα μηδιαμα μετα απο μια κουραστικη μερα δεν υφισταται.οκ.μαλλον διαφωνω με την αποψη αλλα αφτο ειναι αναφαιρετο δικαιωμα μου (ακομα τουλαχιστον)Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Μάλλον εσείς έχετε μπερδέψει το άχρηστο με την πλάκα. Το να γράφεις 200 ποστ και να γελάνε 3 είναι αστείο/χρήσιμο/σας ομορφαίνει τη μέρα αλλά εξακολουθεί να είναι άχρηστο για τους υπόλοιπους 200 που κάνουν Προβολή νέων μηνυμάτων και βλέπουν πάνω πάνω την πλακίτσα σας.
Το υπονοούμενο το κατάλαβα. Προσωπικά κόβω και την πλάκα ή άχρηστο ποστ μου προσπαθώντας να κάνω κάτι απ΄τη μεριά μου για να βελτιωθούν οι Συζητήσεις/Γενικές απ΄την ατελείωτη μπουρδολογία.
Καλό 3ημερο.
2η παραγραφος
κανενα υπονοουμενο.στα ισια ολα.προσωπικα μπορεις σαν byr0n να κανεις οτι θεωρεις σωστο.σαν μοντερειτινγκ τιμ ομως πρεπει να κανετε οτι ειναι απαραιτητο για να βελτιωσετε τη λειτουργια του φορουμ.αν λοιπον θεωρειτε οτι η ατελειωτη μπουρδολογια ειναι ακυρη (1)μην τη κανετε ουτε εσεις ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ !!!! (2)κοψτε τελειως τις γενικες γιατι οι γενικες ειναι αυτο ακριβως !!!!η μπουρδολογια για να ξεσκασουμε και να καβαλησουμε μετα τις δουλειες μας το μηχανακι μας πιο χαλαροι,ορεξατοι,γελαδεροι και να κατ επεκταση να παμε σπιτια μας ασφαλεστερα.φυσικα αναμεσα σε μπουρδες στις γενικες θα πεσουνε και σοβαρα θρεντακι που θα ενημερωνουνε αλλα αυτα μπορουνε να μπουνε και στις επι μερους κατηγοριες οποτε γιατι δεν τις ξυριζετε τελειως να γινουμε σοβαροι μοτοσυκλετιστες που θα μιλαμε μονο για αντλιες βενζινης, γυροσκοπικα, λαστιχα, φρενα κλπ κλπ???
τελειωνοντας...παραθετω κουβεντα (παει και ενς χρονος) με τον μαρκελο (Αdventure-R)
Τ: ρε μαρκελε πως σας ηρθε η ιδεα για το φορουμ???τι θελατε να κανετε ακριβως???ενα χωρο με πληροφοριες για τη μοτοσυκλετα η...????(δεν προλαβα να τελειωσω τη προταση μου και με διεκοψε ο μαρκελος)
Α:παρεα γιωργο !!!!η παρεα ηταν ο στοχος μας και το εχουμε πετυχει !!!!
μην λειτουργειτε κοντοφθαλμα λοιπον και μη συρρικνωσετε το φορουμ.
και μην ξεχνας βυρωνα και αυτο ειναι προσωπικο πλεον οτι μεσα απο αυτο το φορουμ γνωριστηκαμε και εμεις οι 2. μεσα απο κουβεντες και βολτες και διαφορες αποψεων και ενδιαφερον για το ποσο αποκουλαθηκα μετα το σχολειο και ποσο καλα εισαι μετα τη πτωση και για ολα αυτα ΜΗ ΜΟΥ ΤΑΖΕΙΣ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΙΠΟΙΗΣΕΙΣ (ΚΑΦΕ) ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΜΠΑΡΟΥΤΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΝΟ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΕΝΤΟΝΙΑ !!!!!!!!!!
ΑΝΤΕ.