χμμ, οταν παρεις την πανταλονα μην ξεχασεις να κερασεις καφεδακι στο χωριο...
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Εγώ πάντως συνεχίζω να πιστεύω ότι το αρχικό thread, πάρα πολύ μικρή σχέση διετήρησε με τον τίτλο του και ορθώς σβήστηκε. Επίσης ο τίτλος (και μόνο) του παρόντος ήταν (και είναι) υπερβολικός και ήταν ικανός να πυροδοτήσει για άλλη μία φορά μία συζήτηση σαν αυτές του πρόσφατου παρελθόντος όπου όλοι έχουν δίκιο αλλά το τέλος γράφεται μόνο όταν πέσουν μπινελίκια και bans.
Nομίζω ότι δεν αρκεί να είναι μόνο οι mods sober, κάποια στιγμή πρέπει και οι -σταθεροί όπως οι περισσότεροι από εμάς που γράψαμε στο παρόν- χρήστες να αποκτήσουν μία στοιχειώδη υπευθυνότητα. Το εύκολο είναι να ψυχρανθούμε, όχι να ζεσταθούμε....
Στέλιο, για άλλη μία φορά.... νομίζω ότι ο τίτλος για την διαμαρτυρία σου ήταν υπερβολικός και χωρίς δεύτερη σκέψη.
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Εγώ πάντως συνεχίζω να πιστεύω ότι το αρχικό thread, πάρα πολύ μικρή σχέση διετήρησε με τον τίτλο του και ορθώς σβήστηκε. Επίσης ο τίτλος (και μόνο) του παρόντος ήταν (και είναι) υπερβολικός και ήταν ικανός να πυροδοτήσει για άλλη μία φορά μία συζήτηση σαν αυτές του πρόσφατου παρελθόντος όπου όλοι έχουν δίκιο αλλά το τέλος γράφεται μόνο όταν πέσουν μπινελίκια και bans.
Nομίζω ότι δεν αρκεί να είναι μόνο οι mods sober, κάποια στιγμή πρέπει και οι -σταθεροί όπως οι περισσότεροι από εμάς που γράψαμε στο παρόν- χρήστες να αποκτήσουν μία στοιχειώδη υπευθυνότητα. Το εύκολο είναι να ψυχρανθούμε, όχι να ζεσταθούμε....
Στέλιο, για άλλη μία φορά.... νομίζω ότι ο τίτλος για την διαμαρτυρία σου ήταν υπερβολικός και χωρίς δεύτερη σκέψη.
ΟΧΙ και... πάλι ΟΧΙ! ΔΕΝ ήταν υπερβολικός ο τίτλος μου για τη διαμαρτυρία για τον απλούστατο λόγο ότι ήταν ακριβώς αυτό που λέμε. Διαμαρτυρία!!! Το γιατί και τα πως εξηγθήκαν επαρκέστατα και όχι μόνο από μένα.
Αλλά από κει και πέρα... ούτε ψυχρότητα υπάρχει ούτε τίποτα άλλο. Τουλάχιστον από την πλευρά μου. Με την καμία. Όταν διαμαρτυρόμαστε για κάτι ή διαφωνούμε και το γράφουμε δεν σημαίνει ψυχρότητα ή πως την λέμε σε κάποιον. ΑΠλώς διαμαρτυρόμστε για μία συγκεκριμένη κατάσταση. Δεν νομίζω όμως πως υπάρχει λόγος να το τραβάμε άλλο. Αρκετά ειπώθηκαν ο καθένας έβγαλε τα συμπεράσματά του γιατί να το συνεχίσουμε;![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Στελιο μηπως να κανονισουμε και μια πορεια να κλεισουμε το δρομο για διαμαρτυρια που κοπηκε το ποστ?![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
στελιο,αν δεν εκανες σαν γκαστρωμενη,εχω ενα καινουριο να σου δωσω με 40 ερυρω.
οσο για το θρεντ........πρωι πρωι εσκασε το χειλακι μου!
![]()
![]()
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com