γιατο πμ ρε παιδια να μην μαθουμε κι εμεις ποιος εχει καλες τιμες για λαστιχα?Αρχικά δημιουργήθηκε από TokTok
Παίδες ξέρει κάποιος καλή τιμή για Supercorsa Pro 190/50/17 και 120/70/17?
Όποιος γνωρίζει ας μου στείλει πμ.
Ευχαριστώ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από R-1nas
οχι οχι δεν στα ειπανε καλα...![]()
Η στολη, το κρανος , οι μποτες, και τα γαντια ηταν δανεικα! Η πιπερια μου(kawasaki ninja 600 2007 stock racing)ηταν νοικιασμενη !
:rotflmao: :rotflmao:
Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ολους που μου εκαναν ενα ονειρο πραγματικοτητα απο το πουθενα!
CSS GREEK TEAM
Θανασης Χουντρας
Mike Wood
Σπυρος Κουτρας
Στην Petra που ειναι η υπευθυνη στο Dubai (like Ιωαννα), στον μηχανικο Jaspen που κανονισε με το αφεντικο του (Jim) dealer Kawasaki, μηχανακι για να μπω μεσα και επισης που ηταν συνεχεια διπλα μου. Φυσικα τον αντρα της Petra που μου εδωσε στολη,μποτες, κροκοδειλο
και γενικα ολους οσους ενθουσιαστηκαν οταν εμαθαν οτι ημουν για δουλεια απο την ελλαδα και προσφερθηκαν να βοηθησουν και πιστεψτε με, υπηρχαν 5 διαφορετικη ανθρωποι που προσφερθηκαν μεχρι και μηχανακι να δωσουν.
και για οσους δεν καταλαβαν ακομα.......
CSS LEVEL 4 GRADUATED
TRACK : DUBAI AUTODROME
αφιερωμενα τα βιντεακια στον fazerakisπου μου την "ειπε" και ηταν μια απο τις αιτιες που πηγα στην πιστα για να την δω και να βγαλω φωτογραφιες.
http://www.youtube.com/watch?v=fF6J-17pys0
Νικολακι κατι ελεγες για Σερρες Autodrome ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παιδια μια ερωτηση το Track Day τελικα ποτε θα ξερουμε αν θα γινει πρωτη του μηνος η και πιο μπροστα?![]()
When the unnamed feeling
It comes alive
Then the unnamed feeling
Takes me away
η πίστα ούτως ή άλλως είναι ελεύθερη για Track Day. Το εάν θα ανέβουμε θα μας το καθορίσει ο καιρός.Αρχικά δημιουργήθηκε από akis_1
Παιδια μια ερωτηση το Track Day τελικα ποτε θα ξερουμε αν θα γινει πρωτη του μηνος η και πιο μπροστα?![]()
Έτσι θα το ξέρουμε την Τρίτη βλέποντας τον καιρό από site κσι κυρίως από το δελτίο της ΕΤ3.
ΕΤ3 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙΡΟΣ
13:20 ΚΑΙΡΟΣ
20:50 ΚΑΙΡΟΣ
00:20 ΚΑΙΡΟΣ
![]()
Για καιρό κι απο εδώ και με 10ρη πρόβλεψη.
Θέλω να ανέβω κι εγώ, για πρώτη φορά μετα απο 10 χρόνια με μηχανή πάλικι ελπίζω να γνωρίσω αρκετούς φίλους με την ίδια αγάπη
![]()
με το καλό να σε έχουμε μαζί μαςΑρχικά δημιουργήθηκε από racefun
Για καιρό κι απο εδώ και με 10ρη πρόβλεψη.
Θέλω να ανέβω κι εγώ, για πρώτη φορά μετα απο 10 χρόνια με μηχανή πάλικι ελπίζω να γνωρίσω αρκετούς φίλους με την ίδια αγάπη
![]()
![]()
η αγάπη της μοτό, μας ενώνει όλους![]()
Επειδη στανταρ δεν θα ανεβω μονος μου βαλε TRE και Θοδωρης σιγουρα (με οπτιον για κανα 2 θεσεις ακομα)...![]()
Τελικα ετσι οπως παει το θεμα δεν θα χωραμε...![]()
![]()
Σάββατο και Κυριακή ? ή και Παρασκευή ?Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Επειδη στανταρ δεν θα ανεβω μονος μου βαλε TRE και Θοδωρης σιγουρα (με οπτιον για κανα 2 θεσεις ακομα)...![]()
Τελικα ετσι οπως παει το θεμα δεν θα χωραμε...![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
Σάββατο και Κυριακή ? ή και Παρασκευή ?![]()
Οχι φιλε δυστηχως Κυριακη δεν θα μπορεσω με τιποτα,πρεπει να γυρισω οπωσδηποτε πισω.
Βαλε εμενα + Θοδωρη για Παρασκευη σιγουρα και βλεποντας και κανοντας,δεν μπορω να υποσχεθω τιποτα παραπερα...![]()
![]()
οπότε σας υπολογίζω για να κλείσουμε την πίστα Παρασκευή ?Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Οχι φιλε δυστηχως Κυριακη δεν θα μπορεσω με τιποτα,πρεπει να γυρισω οπωσδηποτε πισω.
Βαλε εμενα + Θοδωρη για Παρασκευη σιγουρα και βλεποντας και κανοντας,δεν μπορω να υποσχεθω τιποτα παραπερα...![]()
![]()
![]()
mipos mporoume na broume email tou club porshe kai ferrari tis boulgarias?
Ημερολόγιο πίστας
ανεβαίνουμε στο "ναό" για διασκέδαση
αυτό ειναι το μόνο σίγουρο... Όπως είναι πέραν αμβισβήτησης το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά μετα απο ένα 2μερο εκει πάνω...
Στην αρχή, στις πρώτες 2-3 φορές που μπαινει κανείς Σερρες, οι χρόνοι δε θα απασχολήσουν... (εμένα τουλάχιστον), μετά όμως, αφού ξεπεράσεις το πρώτο σοκ, την πρώτη αίσθηση "παιδικής χαράς" που σε κάνει να γυρνάς σα χαζό παιδί χαρα γεμάτο όλη μέρα, γύρω γυρω όλοι,
τότε σιγά σιγά και πέρα απο τη διασκέδαση, αρχίζει να σε καίει και το "πόσο πας"...
δεν είναι το χρονόμετρο αυτο καθεαυτό, όσο το τι αντιπροσωπεύει... και στη προκειμένη περίπτωση, αυτό ειναι η συνολικη βελτιωση της τεχνικης,της αντίληψης, των αντανακλαστικών σου κλπ κλπ. Σούμα ολα μαζί, η συνολική βελτιωση σου σαν οδηγός... Και μετά, συμβάλει και αυτό στην ευχαρίστηση, ο κόπος, η αίσθηση οτι πέτυχες κατι, ότι έγινες καλύτερος.
Αυτό το 2μερο λοιπόν (ή στο επόμενο 2μερο τεσπά, όποτε τύχει να γίνει αυτό), έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να προσπαθήσω να αντισταθώ σε πειρασμούς, να μη παρασυρθώ σε γυροβόλι παιδικής χαρας,
αλλά να κάτσω να δουλέψω... Ανακαλώ λίγα λόγια απο CSS :
"κάθε φορά, θα δουλεύεις ένα πράμα, ένα σημείο στη πίστα, εκει θα δίνεις τη
προσπάθεια σου, και ο υπόλοιπος γύρος θα βγαίνει χαλάρα, σαν βόλτα...
έτσι, θα δίνεις χρόνο στο μυαλό σου να sample-αρει το στροφή που δουλέυεις, κατα τη προσέγγιση, κατα τη διάρκεια, και σημαντικό, μετα...αφου έχεις βγει..
να προλάβεις να σκεφτείς, εκείνη τη στιγμή, πως δούλεψε (αν δούλεψε) η κίνηση που έκανες...για να έχεις χρόνο λοιπον να το κάνεις αυτό, αφου τελειώνεις με τη στροφή που δουλέυεις, ο υπόλοιπος γύρος χαλαρα, στο 70% ας πουμε..."
για να δούμε λοιπόν, τι αποτελέσματα θα δώσει αυτή η προσέγγιση
(δουλέυοντας μια στροφή εννοώ : σημείο εισόδου, ταχύτητα εισόδου, γραμή μεσα στη στροφή, reference points)
ημερα 1:
1ο 20λεπτο : γενικώς, επαναπτρισμός στη πίστα, και όταν νιώσουμε άνετα μετα απο μερικούς γύρους, πιάνουμε την κ1
2ο 20λεπτο : ξανά Κ1, και Κ2, μαζί, σαν μια τη βλέπουμε έτσι και αλλιώς
3ο 20λεπτο : συνδιασμός Κ3-κ4 (και αυτές, σαν μια)
4ο 20λεπτο : κ5
5ο 20λεπτο : το εσακι κ6-κ7-κ8
6ο 20λεπτο (λογικά θα προλάβει να βγει) : κ9, με το βλέμα στη κ10 (πουτάνα στροφή, γαμιέσε... )
ημέρα 2:
1ο 20λεπτο : κ10
2ο 20λεπτο : κ11 και κ12 (σαν μια)
3ο 20λεπτο : κ13
4ο 20λεπτο : εδω, και αναλόγως το πόσο ικανοποιημένος θα είμαι απο τα αποτελέσματα όλων των παραπάνω, μάλλον θα δώσω ενα go σε προσπάθεια να βγουν 2-3 γύροι ολοκληρωμένοι, να δω τι ψάρια πιάνει η απόχη...![]()
5ο 20λεπτο : φρένα φρενα φρενα στην ευθεία για κ1, όπου σκοπιμα θα επιχειρήσω μερικές εξόδους στο τελείωμα της ευθείας, για να μάθω την αίσθηση, να "καταγράψω" το πως είναι και
παράλληλα θα βοηθήσει πιστέυω στο να αλλάξει η προοπτική που θα βλέπω την κ1
6ο 20λεπτο : ... Στέλιο, παμε να βγάλουμε μερικές φωτό, χαλαρές, καλιτεχνικές... κουράστικα...
σκέψεις και σχόλια παρακαλώ!
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Α ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
Ημερολόγιο πίστας
ανεβαίνουμε στο "ναό" για διασκέδαση
αυτό ειναι το μόνο σίγουρο... Όπως είναι πέραν αμβισβήτησης το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά μετα απο ένα 2μερο εκει πάνω...
Στην αρχή, στις πρώτες 2-3 φορές που μπαινει κανείς Σερρες, οι χρόνοι δε θα απασχολήσουν... (εμένα τουλάχιστον), μετά όμως, αφού ξεπεράσεις το πρώτο σοκ, την πρώτη αίσθηση "παιδικής χαράς" που σε κάνει να γυρνάς σα χαζό παιδί χαρα γεμάτο όλη μέρα, γύρω γυρω όλοι,
τότε σιγά σιγά και πέρα απο τη διασκέδαση, αρχίζει να σε καίει και το "πόσο πας"...
δεν είναι το χρονόμετρο αυτο καθεαυτό, όσο το τι αντιπροσωπεύει... και στη προκειμένη περίπτωση, αυτό ειναι η συνολικη βελτιωση της τεχνικης,της αντίληψης, των αντανακλαστικών σου κλπ κλπ. Σούμα ολα μαζί, η συνολική βελτιωση σου σαν οδηγός... Και μετά, συμβάλει και αυτό στην ευχαρίστηση, ο κόπος, η αίσθηση οτι πέτυχες κατι, ότι έγινες καλύτερος.
Αυτό το 2μερο λοιπόν (ή στο επόμενο 2μερο τεσπά, όποτε τύχει να γίνει αυτό), έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να προσπαθήσω να αντισταθώ σε πειρασμούς, να μη παρασυρθώ σε γυροβόλι παιδικής χαρας,
αλλά να κάτσω να δουλέψω... Ανακαλώ λίγα λόγια απο CSS :
"κάθε φορά, θα δουλεύεις ένα πράμα, ένα σημείο στη πίστα, εκει θα δίνεις τη
προσπάθεια σου, και ο υπόλοιπος γύρος θα βγαίνει χαλάρα, σαν βόλτα...
έτσι, θα δίνεις χρόνο στο μυαλό σου να sample-αρει το στροφή που δουλέυεις, κατα τη προσέγγιση, κατα τη διάρκεια, και σημαντικό, μετα...αφου έχεις βγει..
να προλάβεις να σκεφτείς, εκείνη τη στιγμή, πως δούλεψε (αν δούλεψε) η κίνηση που έκανες...για να έχεις χρόνο λοιπον να το κάνεις αυτό, αφου τελειώνεις με τη στροφή που δουλέυεις, ο υπόλοιπος γύρος χαλαρα, στο 70% ας πουμε..."
για να δούμε λοιπόν, τι αποτελέσματα θα δώσει αυτή η προσέγγιση
(δουλέυοντας μια στροφή εννοώ : σημείο εισόδου, ταχύτητα εισόδου, γραμή μεσα στη στροφή, reference points)
ημερα 1:
1ο 20λεπτο : γενικώς, επαναπτρισμός στη πίστα, και όταν νιώσουμε άνετα μετα απο μερικούς γύρους, πιάνουμε την κ1
2ο 20λεπτο : ξανά Κ1, και Κ2, μαζί, σαν μια τη βλέπουμε έτσι και αλλιώς
3ο 20λεπτο : συνδιασμός Κ3-κ4 (και αυτές, σαν μια)
4ο 20λεπτο : κ5
5ο 20λεπτο : το εσακι κ6-κ7-κ8
6ο 20λεπτο (λογικά θα προλάβει να βγει) : κ9, με το βλέμα στη κ10 (πουτάνα στροφή, γαμιέσε... )
ημέρα 2:
1ο 20λεπτο : κ10
2ο 20λεπτο : κ11 και κ12 (σαν μια)
3ο 20λεπτο : κ13
4ο 20λεπτο : εδω, και αναλόγως το πόσο ικανοποιημένος θα είμαι απο τα αποτελέσματα όλων των παραπάνω, μάλλον θα δώσω ενα go σε προσπάθεια να βγουν 2-3 γύροι ολοκληρωμένοι, να δω τι ψάρια πιάνει η απόχη...![]()
5ο 20λεπτο : φρένα φρενα φρενα στην ευθεία για κ1, όπου σκοπιμα θα επιχειρήσω μερικές εξόδους στο τελείωμα της ευθείας, για να μάθω την αίσθηση, να "καταγράψω" το πως είναι και
παράλληλα θα βοηθήσει πιστέυω στο να αλλάξει η προοπτική που θα βλέπω την κ1
6ο 20λεπτο : ... Στέλιο, παμε να βγάλουμε μερικές φωτό, χαλαρές, καλιτεχνικές... κουράστικα...
σκέψεις και σχόλια παρακαλώ!
![]()
![]()
μεσ΄στη Σαρακοστή μας τρέλανες![]()
ps: η καλύτερη στιγμή της ημέρας.... μόλις οι δύο στροφές γίνονται μία !!! Κ1,2 - Κ3,4-Κ10,11 και η κ8, 9,10 με ελαφρύ σήκωμα της μοτό, πάντα υπό κλίση, και πάλι κάτω ..!!!!!
Ο γύρος στις ημέρες νηστείας κ8,9,10
......![]()