...το μονο που μας απομενει ειναι μια Κυριακη στην Καλοπουλα.
Κατα τις 14:00 λεω, καλα ειναι;
Υ.Γ Ψιτ γλυκα (ξερεις εσυ) μοτο/φωτογραφικη εξορμηση μας τελειωσε για το τριημερο.Ελα και θα σε πω.
Υ.Γ Ψιτ γλυκα (ξερεις εσυ) μοτο/φωτογραφικη εξορμηση μας τελειωσε για το τριημερο.Ελα και θα σε πω.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
δεν έρχεσαι παρέα παπιοβολτα προς Αμάρυνθο Ευβοίας απο παλιά εθνική μέχρι Ωροπό και απο εκεί απέναντι? (60χλμ... μόνο)Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
θα κάτσουμε να φάμε με θεα την θάλασσα και θα πιούμε και καφεδάκι μετά σε καφετέρια φίλου... τι λες?![]()
![]()
![]()
A ναι δεν σου ειπα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
δεν έρχεσαι παρέα παπιοβολτα προς Αμάρυνθο Ευβοίας απο παλιά εθνική μέχρι Ωροπό και απο εκεί απέναντι? (60χλμ... μόνο)
θα κάτσουμε να φάμε με θεα την θάλασσα και θα πιούμε και καφεδάκι μετά σε καφετέρια φίλου... τι λες?![]()
![]()
![]()
Το γαμημενο τριμπουρδελο που ονομαζεται Καβασακι Καζε Αρ,και κοβει καθε 2000 χιλιομετρα ντιζες γκαζιου,(οταν δεν σπαει βασεις πισω φαναριου)το ξανακανε.
Το ταραξα στην κλωτσια χθες μεχρι να το φερω σπιτι στις 2 τα ξημερωματα, και ειμαι ενα κλικ απο το να του βαλω φωτια και να ανεβασω καπου το βιντεο.
Οπως καταλαβαινεις δεν μπορεσα να παω δουλεια σημερα και βδομαδιατικο δεν.....
Γαμωτο το μπουρδελα γαμω, την επομενη φορα θα το κοπανησω με λοστο....
-..Not Yet!
TRIUMPH!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Το γαμημενο τριμπουρδελο που ονομαζεται Καβασακι
To φελέκι μου πια...
ναι οντως τα πιο αξιοπιστα παπια ειναι τα τραιουμφΑρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
TRIUMPH!!!
To φελέκι μου πια...
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
aGapi moy giati....,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και φυσικά το τηλ μου το έχεις χάσει και δεν μπορείς να με πάρεις να σΕ φτιάξω ...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
A ναι δεν σου ειπα.
Το γαμημενο τριμπουρδελο που ονομαζεται Καβασακι Καζε Αρ,και κοβει καθε 2000 χιλιομετρα ντιζες γκαζιου,(οταν δεν σπαει βασεις πισω φαναριου)το ξανακανε.
Το ταραξα στην κλωτσια χθες μεχρι να το φερω σπιτι στις 2 τα ξημερωματα, και ειμαι ενα κλικ απο το να του βαλω φωτια και να ανεβασω καπου το βιντεο.
Γιατι ρε Ακη αου περισσευει καμια ντιζα καζε αρ;Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
και φυσικά το τηλ μου το έχεις χάσει και δεν μπορείς να με πάρεις να σΕ φτιάξω ...![]()
Υ.Γ Αμα ηθελα να σε αγγαρεψω πραγματικα...![]()
![]()
-..Not Yet!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
A ναι δεν σου ειπα.
οταν το βαζουμε μεσα στα χωραφια με την κροκαλιτσα και το παμε ταπα μας παει καλα...:a13:
μετα οταν ψοφαει ειναι τριμπ0υρδελο....![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κανε τα ιδια ρε στο SV-strom σου και μετα ελα να δουμε ποσο θα αντεξει...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ε ρε κι εσύ... από σουτζούκι σε καβασάκι κι από καβασάκι σε σουτζούκι πας... που να δεις άσπρη μέρα! Πάρε κάνα αϊνόβα να κάνεις τη δουλειά σου για μια ζωή...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
A ναι δεν σου ειπα.
Το γαμημενο τριμπουρδελο που ονομαζεται Καβασακι Καζε Αρ
Σοβαρά τώρα: Κρίμα ρε Γιώργη, αλλά δεν πειράζει, θα το κάνουμε άλλη φορά. Τα λέμε και αύριο από κοντά.
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Γιατι ρε Ακη αου περισσευει καμια ντιζα καζε αρ;![]()
Υ.Γ Αμα ηθελα να σε αγγαρεψω πραγματικα...![]()
![]()
αου δεν μου περισσεύει ντίζα ... θα σε έχωνα όμως μέχρι το ΤΝ στη Δάφνη που ήταν ανοιχτό μέχρι τις τρεις το μεσημέρι και θα κάναμε δουλειά ...
![]()
Ειναι αλλωστε γνωστο στους κυκλους των μηχανικων αλλωστε, οτι απαξ και κανεις εντουρο με παπι...κλαις τις ντιζες σουΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
οταν το βαζουμε μεσα στα χωραφια με την κροκαλιτσα και το παμε ταπα μας παει καλα...:a13:
μετα οταν ψοφαει ειναι τριμπ0υρδελο....![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Σε λιγο θα μας πεις οτι πεφτεις εξαιτιας της θεωριας του χαους...παπαρα
Δουλεια μου θα εκανα...Ζεστο χρημα στα χερια μου δεν θα ειχα ομως.Δεν προλαβα να παρω και κατι φιλμ και κατι φακους μουρλια ΡΠΜΑρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
αου δεν μου περισσεύει ντίζα ... θα σε έχωνα όμως μέχρι το ΤΝ στη Δάφνη που ήταν ανοιχτό μέχρι τις τρεις το μεσημέρι και θα κάναμε δουλειά ...
![]()
![]()
-..Not Yet!
Ναι να τρεχω για ρεκτιφιε στις 10.000.Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Ε ρε κι εσύ... από σουτζούκι σε καβασάκι κι από καβασάκι σε σουτζούκι πας... που να δεις άσπρη μέρα! Πάρε κάνα αϊνόβα να κάνεις τη δουλειά σου για μια ζωή...
Αλλα απο ντιζες λεει μαγκα μου εισαι και ο πρωτος..![]()
Ντιζες απο εξωτικα κραμματα μεταλλου απο τα μπλουπριντς του Σοιχιρο που βρεθηκαν λιγα χρονια μετα τον θανατο του.Επτασφραγιστο μυστικο.Ντιζες για μια ζωη.Ντιζες φαταχ,ντιζες μαλεκομ,ντιζες...ουλουαχατ ουλουαχαταχ..αλλελεμελεχιμλεουαλιμπερε![]()
![]()
![]()
-..Not Yet!
To 'ριξες στη φωτογραφία ή μου φαίνεται?![]()
και γω θελω.... να με φτιάξεις!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
...να με πάρεις να σΕ φτιάξω ...
ξέρει και το γλυκό αγόρι τι θέλω!!! απλά να σε ξαλαφρόσω ένα μηχανάκι κατα τον Απρίλιο...