Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 39

Θέμα: ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ Killer

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ Killer

Μιας & δέν έχω ακόμα εμπειρία στο 2κυκλο...Θα αναφέρω κατι που μου έτυχε πριν μια βδομάδα...
    Είμαι με το αμάξι & πάω στον Σταθμό Λαρίσης..οποιος γνωρίζει εκει έχει ενα σημείο που είναι κάτι σαν στρατόπεδο με ένα φανάρι για να μπείς στον παράδρομο του ΟΣΕ...
    Είμαι στο φανάρι σταματημένος & έψαχνα τα τσιγάρα μου..Ανάβει πράσσινο & δέν το πέρνω γραμμή..ακού κόρνες..γυρνάω βλέπω πράσσινο & χωρίς να αγχωθώ/βιαστό κουμπωνω πρώτη κ πάω να ξεκινήσω σιγά σιγά (σπάνιο γιατί συνήθως το καίω το κάρο)...
    Κ με το που ξεκινάω περνάει σφεντόνα απο μπροστά μου ενα TDM ακούω ένα θόρυβο κ βλέπω τον τυπο να χάνει την ισσοροπία του αλλα τό έσωσε τελευταια στιγμή...Μου έξισε με το πατάκι του υποθέτω τον προφυλαχτήρα...Anyway άν ξεκίναγα μόλλις άναβε πρασσινο με λίγα λόγια θα είχαμε σκωτωθεί & οι 2..θα έμπαινε ΟΛΟ ΤΟ TDM μέσα στην θέση του οδηγού..
    Μένω παγωτό...(Συνήθως εκνευρίζομαι & μαλώνω στα φανάρια αλλα ποτέ με μηχανόβιους γιατι ανέκαθεν τους θεωρώ "ευκολο θύμα" για οποιονδήποτε.)
    Κατεβένω επιτόπου σοκαρισμένος για να δώ αν είναι ΟΚ ο τυπάς η άν τρομαξε...Κατεβένει & αυτος (φυσικά χωρις κράνος) κ ακουλουθεί ο διάλογος..
    Εγω -Φίλε εισαι καλά?
    TDM -Καλά ΡΕ δέν βλέπεις τίποτα?
    Eγω -Σιγουρα είσαι ταραγμένος αλλα ξεκίνησα με πράσσινο κ μάλιστα με καυθστέρηση...
    TDM -Ε ΚΑΙ??ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΡΕ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ!!!!
    Εγω -Πως να το κάνω???δέν ειμαι ο πιτ παπαδάκος να μαντεύω...

Η συνέχεια δέν εχει νόημα μιας & αρπάχτηκα κ μας ηρέμισαν τρίτοι...

Απλα θέλω να αναφέρω οτι δικαιολογώ κάθε έναν ανθρωπο που μπορεί να κάνει κάποια ανθρώπινα λάθη σε λογικά πλαισια...Επίσης δικαιολογώ κάθε παραλογισμό που μπορεί να μου ξεστομίσει ο καθένας στο τιμόνι...Ολοι έχουμε προβληματα προσωπικα/υγειας....αγχος τρεξιμο στεναχώριες...Θα την πείς την μαλακία σου χωρίς να το σκεφτείς...
    Δέν δέχομαι απο ΚΑΝΕΝΑΝ που δέν σεβεται την ζωη του & απο πάνω την ριψοκυνδηνεύει να ζητάει απο εμένα σεβασμό & να προσέχω εγώ & για την δική μου ζωη & για την δικιά του..

Προσόχη παιδιά στα νεύρα...μια τρίχα απέχουμε όλοι την ΤΡΕΛΑ...ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ...
    (Το λέω γιατί ο τυπάς με έφερε σε σημείο που να θέλω να πάρω πινακίδες & να πάω σπίτι του να συνεχίσουμε αυτο που μας διέκοψαν οι τρίτοι..Αλλα ευτύχως αυτές οι ηλιθιότητες κυβερνάνε το μυαλό μου μόνο για λίγα λεπτα...)

Τι να πω ρε φίλε...

Εχθές το βράδυ ήμουν στο αυτοκίνητο με τη μητέρα μου και την αδερφή μου όπου ξαφνικά μου πετάγεται απο STOP ένα BMW adventure. Από ένστικτο φρενάροντας πάτησα και την κόρνα... αυτό ήταν, σταματάει ο τύπος ο οποίος φορούσε προστατευτικό κουστούμι και καπέλο ασφαλείας :hypnotize και έρχεται μανουριασμένος να μου ζητήσει το λόγο για τον οποίο του κόρναρα!
    Του λέω όμορφα οτι πάτησα την κόρνα ενστικτωδώς και καλό θα είναι να μην πετάγεται από το STOP ειδικά βράδυ που δύσκολα θα τον δει ο άλλος! Απάντηση του "πολιτισμένου" ηλίθιου: αν με χτυπούσες θα σου είχα βάλει την κόρνα στον κώλο! Τον καληνύχτησα και φεύγοντας ευχήθηκα την επόμενη φορά να πεταχτεί σε κάποιον ηλικωμένο που δεν έχει καλά αντανακλαστικά και μετά να δω τι θα κάνει την κόρνα...

(μη μου πει κανείς τι έπρεπε να κάνω γιατί αν δεν ήμουν στην κατάσταση που είμαι μάλλον θα του είχα βάλει το BMW στον κώλο!)
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας

Re: ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ Killer

Αρχικά δημιουργήθηκε από PanosVIB
    ....
    Για να καταλάβω, εσύ ερχόσουν από Λιοσίων κ το τδμ κατέβαινε από Ιουλιανού
    παραβιάζοντας το κόκκινο, σωστά?

τέσπα,υπάρχουν και ζώα πάνω σε δίκυκλα και κάτι τέτοια εγώ δεν τα θεωρώ
    μοτοσυκλετιστές αλλά μοτοχρήστες...

Re: Re: ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ Killer

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    +1
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Re: Re: ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ Killer

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    Για να καταλάβω, εσύ ερχόσουν από Λιοσίων κ το τδμ κατέβαινε από Ιουλιανού
    παραβιάζοντας το κόκκινο, σωστά?

http://img391.imageshack.us/img391/2...dentmapcu5.jpg

Ετσι πιστεύω μπορώ να γίνω πιο κατανοητός.:smilea:

Κυκλοφορώ πολλά χρόνια με μοτοσυκλέτα στο χάος της Αθήνας.
    Πρόσφατα μετακόμισα στην εξοχή και έχω το παπι στη δουλειά για τα πέριξ.
    Ισως γερνάω αλλά φοβάμαι όταν βλέπω ξεκράνωτο στη διαχωριστική με βρεγμένο δρόμο να κάνει ζικζακ. Τέλος πάντων επειδή πιστεύω οτι πρέπει να προνοούμε για τα πάντα για να σώσουμε τη ζωή μας και όχι για να είμαστε νόμιμοι ποτέ δεν περνάω φανάρι πράσινο χωρίς να κοιτάξω αν έρχεται κανείς με κόκκινο ή αντίστοιχα διασταύρωση με STOP. Κάποτε στην Α.Παρασκευή καθώς περιμέναμε το φανάρι στη Δ.Πλακεντίας να ανάψει πάει να πεταχτεί ένα bmw 2κάβαλο και σηκώνω το χέρι μπας και τον προλάβω. Αντί να κοιτάξει άν περνάει κανείς με βαθύ πορτοκαλί (στην περίπτω σή μας ΚΑΡΑΚΟΚΚΙΝΟ) πάει να φύγει. Στο παρατσάκ ζεί ο τυπος με τον συνεπιβάτη του αφού ο παραβάτης πέρασε με 80+.
    Ετσι λοιπόν είμαι της άποψης οτι όταν φταίει το αυτοκινητο φταίει και ο αναβάτης που δεν το προέβλεψε. Δεν γίνεται ρε παιδιά να περνάμε τη διασταύρωση φουλ γκάζι χωρίς να κοιτάξουμε το παλαβό που περνάει το Stop χύμα. Είναι η ζωή μας και των δικών μας ανθρώπων επίσης. Είμαστε παραβατες όχι του ΚΟΚ αλλά του νόμου επιβίβωσης του μοτοσυκλετιστή στη χαοτική πόλη που ζούμε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmakis
    Κυκλοφορώ πολλά χρόνια με μοτοσυκλέτα στο χάος της Αθήνας.
    Πρόσφατα μετακόμισα στην εξοχή και έχω το παπι στη δουλειά για τα πέριξ.
    Ισως γερνάω αλλά φοβάμαι όταν βλέπω ξεκράνωτο στη διαχωριστική με βρεγμένο δρόμο να κάνει ζικζακ. Τέλος πάντων επειδή πιστεύω οτι πρέπει να προνοούμε για τα πάντα για να σώσουμε τη ζωή μας και όχι για να είμαστε νόμιμοι ποτέ δεν περνάω φανάρι πράσινο χωρίς να κοιτάξω αν έρχεται κανείς με κόκκινο ή αντίστοιχα διασταύρωση με STOP. Κάποτε στην Α.Παρασκευή καθώς περιμέναμε το φανάρι στη Δ.Πλακεντίας να ανάψει πάει να πεταχτεί ένα bmw 2κάβαλο και σηκώνω το χέρι μπας και τον προλάβω. Αντί να κοιτάξει άν περνάει κανείς με βαθύ πορτοκαλί (στην περίπτω σή μας ΚΑΡΑΚΟΚΚΙΝΟ) πάει να φύγει. Στο παρατσάκ ζεί ο τυπος με τον συνεπιβάτη του αφού ο παραβάτης πέρασε με 80+.
    Ετσι λοιπόν είμαι της άποψης οτι όταν φταίει το αυτοκινητο φταίει και ο αναβάτης που δεν το προέβλεψε. Δεν γίνεται ρε παιδιά να περνάμε τη διασταύρωση φουλ γκάζι χωρίς να κοιτάξουμε το παλαβό που περνάει το Stop χύμα. Είναι η ζωή μας και των δικών μας ανθρώπων επίσης. Είμαστε παραβατες όχι του ΚΟΚ αλλά του νόμου επιβίβωσης του μοτοσυκλετιστή στη χαοτική πόλη που ζούμε.
    Σωστα
    αλλα για την ιστορια...
    Στην περιπτωση μου δέν θα λειτουργούσε τπτ...το tdm δέν πήγαινε με 40-50 αλλά με παραπάνω κ αριστερά αν κοιταζες έβλεπες μόνο αμάξια σταματημένα...ο τύπος ήταν σάν να είχε πάρει αποφαση να αυτοκτονήσει....
    No me acuerdo lo que paso,Ni me di cuenta ni que me pico,Todo da vueltas como un carrusel,Locura recurre todita mi piel

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    οι τυποι επανω σε TDM,VARADERO,BMW και λοιπων κυβικων ανω των 900-1000 θεωρουνται ατρωτοι και βασιλιαδες των δρομων...κατι αντιστοιχο των τζιπατων.....

αληθεια ποσο μυαλο θελει να παρεις 1000αρα οταν περνας το 100% των χιλιομετρων σου στην Αθηνα???

το ιδιο και για τους τζιπαδες που δεν πανε στα βουνα...

μετα ψαχνετε για τηρηση ΚΟΚ και προτεραιοτητας?

εδω η μαλακια - ασχετοσυνη εχει χτυπησει διαγαλαξιακο ρεκορ...

(επειδη εχω 650cc και τζιπ,δεν το λεω απο κομπλεξ)
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

Ενα είναι βέβαιο.Κυκλοφορουν πολλοι επικύνδινοι αναβάτες.Για να πω μια δικιά μου εμπειρία.
    Ειμαι με το ΕRακι και με την κοπελιά μου αττικη οδο, δεξια λωρίδα (σχεδον πατάω την διαχωριστικη της ΛΕΑ).Κινηση αρκετη, κινούμαστε όμως με 80χλμ περίπου. Αναβάτης SS μας
    προσπερναει απο δεξια... (πόσο είναι η ΛΕΑ? 2,5μετρα?) με..... 150+!!
    Γύρναγα από ημέρησια εκδρομή στην Κόρινθο.Ήταν η μόνη στιγμή της ημέρας που ένιωσα ότι κινδύνεψα στον δρόμο. Αιτία δυστηχως ήταν αλλος δικυκλιστης..

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Είναι ζούγκλα εκεί έξω, τα έχουμε ξαναπεί.

Οι παράμετροι που οδήγησαν σε αυτή είναι η εξής:

-Έλλειψη σεβασμού προς οποιαδήποτε κατεύθυνση(ανθρώπους - περιβάλλον - θεσμούς)
    -Έλλειψη ανθρώπινων συνθηκών ζωής.
    -Είμαστε σε μία τεράστια φυλλακή φτιαγμένη από τσιμέντο. Φερόμαστε σαν "ελαφροποινίτες"(Ο θάνατος σου η ζωή μου ...).
    -Μόνος μας ο σκοπός η απόκτηση χρημάτων για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες, που μας δημιούργησαν οι δεσμοφύλλακες μας.
    -Έλλειψη σταθερών ωραρίων δραστηριότητας(δημιουργία νευροψυχολογικών νόσων - μη καταγράψιμμων)
    -Έλλειψη πραγματικής ποιότητας στην ψυχ - αγωγία μας.
    -Έλλειψη ανθρώπινης επικοινωνίας (Το να ξεσπάει βιαιότητα σε μία αντιδικία σημαίνει έλλειψη επικοινωνίας). Γιατί δεν επικοινωνούμε με τους συνανθρώπους μας, πως μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε ;

Δεκάδες φορές στο παρελθόν βλέπω αυτοκίνητα ή μηχανές να μου κόβουν(άλλοτε απότομα-επικίνδυνα και άλλοτε ήρεμα) το δρόμο και με έχουν αναγκάσει να φρενάρω με μπλοκάρισμα και ολίσθηση του πίσω τροχού.

Σε όλες τις περιπτώσεις δεν ασχολούμαι καθόλου με τον οδηγό που φταίει όταν μάλιστα δω ότι τα έχει χάσει και ο ίδιος. Πάντα φεύγω από τα περιστατικά απολύτως ήρεμος κοιτόντας συγκαταβατικά τον οδηγό. Έχω την ελπίδα ότι έτσι τον βάζω να σκεφτεί γιατί δεν αντέδρασα μετά την παρα λίγο σύγκρουση.
    Καταφέρνω κάθε βράδυ να είμαι άθικτος όταν πέφτω στο κρεβάτι. Αυτή την τακτική ακολουθώ.
    Δεν ξέρω τι θα έκανα αν κάποιος ερχόταν δίπλα μου και κινηθεί βίαια εναντίον μου ... εκεί λειτουργεί το ένστικτο τις επιβίωσης !
    Πάντα όρθιοι

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
    οι τυποι επανω σε TDM,VARADERO,BMW και λοιπων κυβικων ανω των 900-1000 θεωρουνται ατρωτοι και βασιλιαδες των δρομων...κατι αντιστοιχο των τζιπατων.....

Αυτη τη μαλακια την σκεφτοσουν πολλη ωρα πριν την πεταξεις η σου βγηκε αυθορμητη?

Banned Το avatar του/της WebD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
    Αυτη τη μαλακια την σκεφτοσουν πολλη ωρα πριν την πεταξεις η σου βγηκε αυθορμητη?
    Αν δεν συμφωνείς με την άποψη του μπορείς απλά να παραθέσεις τη δική σου και όχι να ειρωνεύεσαι και μάλιστα με ύβρεις.

Αλλά από τον τρόπο που επικοινωνείς εδώ μέσα φαίνεται κι ο τρόπος που οδηγείς εκεί έξω.

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
    Αν δεν συμφωνείς με την άποψη του μπορείς απλά να παραθέσεις τη δική σου και όχι να ειρωνεύεσαι και μάλιστα με ύβρεις.

Αλλά από τον τρόπο που επικοινωνείς εδώ μέσα φαίνεται κι ο τρόπος που οδηγείς εκεί έξω.
    Eλα να με μαθεις πως να οδηγαω...

Δηκηγορε...

Tεσπα το κοβω εδω και ζηταω συγγνωμη αν εθιξα καποιον, απλα εχω βαρεθει να ακου τα γνωστα για bmw varkadero και τα λοιπα κρουαζιεροπλοια..

Μεταφορές παντός είδους Το avatar του/της transporter
    ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ
    ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΣ

Ασχετο:
    Εχω βάσιμες πληροφορίες οτι ο γνωστός κυριος με τη κουκούλα και το δρεπάνι δεν κατέχει γρί απο μάρκες και μοντέλα και παντελως αδιαφορεί για την οικονομική κατασταση του καθενός.....
    Senri no ko mo ippo yori hajimaru

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis

Ξεκολα ρε φιλε.Ειπες χαζομαρα και στην ειπε κι ο αλλος.Δεν παιζει κανεναν απολυτως ρολο το τι μηχανη καβαλαει ο καθενας.Ο καφρος ειναι καφρος ειτε πανω σε παπι ειτε σε τδμ.Αν και τους τδμαδες απ οσο βλεπω στο δρομο καθημερινα μαλλον για ησυχους και μετρημενους τους κοβω.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Killer
    από BlaSen στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2007, 20:57
  2. I am selling my pride & joy, my Hayabusha killer......
    από dirtbird στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2007, 07:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF