Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 22

Θέμα: Παρ'ολίγο θα είχαμε τα χειρότερα...

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked

Παρ'ολίγο θα είχαμε τα χειρότερα...

Παιδιά αυτό που μου συνέβη σήμερα δέ το περίμενα με τίποτα. Πήγα στο OLYMPICO στο ΣΕΦ για να δώ ένα γνωστό μου και ενώ έφευγα σε ένα από τα roundabouts που έχει εκεί στο χώρο τί έγινε. Καθώς έπαιρνα τη στροφή ψάχνοντας την έξοδο για αθήνα ,ένα σκοινί απο παρατημένο χαρταετό(μάλλον) είχε πιαστεί απο τη μία μεριά του δρόμου σε ένα δέντρο και από την άλλη σε μία πινακίδα στο ύψος του ΛΑΙΜΟΥ !!!!! Πιάνεται το σκοινί στο λαιμό μου(την ώρα εκείνη ένοιωσα να μου κόβουν το λαρύγγι και να περνά όλη η ζωή μπροστά μου), πλακώνομαι στα φρένα, χάνω τον έλεγχο και πέφτω. Αποτέλεσμα: Θλάση στο αριστερό καρπό(ευτυχώς όχι κάταγμα), μώλωπες σε λεκάνη και πόδια, ένα ψιλοβαθύ σκίσιμο στο αριστερό μηρό και φυσικά χαρακιές στο λαιμό απο άκρη σ'άκρη. Το κεφάλι δέν ακούμπησε κάτω.

Πάω στο νοσοκομείο και μου είπανε οτι με λίγα χιλιόμετρα παραπάνω να ήμουνα τώρα δέ θα ήμουν εδώ. Για άλλη μιά φορά ο εξοπλσμός αποδεικνύει την αξία του γιατί έσκασα κάτω με τον αγκώνα και δέν έπαθα το παραμικρό λόγω μπουφάν, η μηχανή έπεσε πάνω στον αστράγαλο αλλά λόγω μπότας δέν έπαθα τίποτα ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ: στο μπουφάν μου έχω το Dainese neck. Από το τίναγμα από το σκοινί πετάχτηκα απότομα πίσω με αποτέλεσμα να ζοριστούν οι μύες του αυχένα και να ισιώσουν οι σπόνδυλοι(ευτυχώς τίποτα το σοβαρό, θα έρθει στα ίσια εντός των ημερών). Στο νοσοκομείο μου είπαν πως άν δέν είχα τη στήριξη στον αυχένα από αυτό, πολύ πιθανόν να τον είχα σπάσει!!! ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

Φώναξα και αστυνομία αλλά μου είπαν πως δέν ασχολούνται με αυτά τα πράγματα.

Η μηχανή απ'ότι είδα υπέστη αμελητέες(ίσως) βλάβες. Καθρέφτες, μία αμελητέα γρατσουνιά στο αριστερό φέριγκ και λίγο η μπροστινή ζάντα που βρήκε στο πεζοδρόμιο. Επίσης όταν έβαλα μπρός δέν κούμπωνε αρχικά η νεκρά. Μετα εντάξει. Χρειάζομαι τη συμβουλή σας για το πώς να κινηθώ ώστε να καλυφθώ από την ασφαλιστική για οιεσδήποτε ζημιές.

Να και μία φωτό:

Φιλε περαστικα και ποτε ξανα τετοια!!!

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    και μη χειρότερα....

Να πας σε μια εκκλησια Μητσακο (πιστευεις δεν πιστευεις) και να αναψεις μια λαμπαδα οσο με το μποι σου....για ευθυνες (αν καταλαβα καλα) δεν μπορεις να ζητησεις απο κανεναν....

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    οταν εγω σας ελεγα οτι σε μερικα χρονια θα στησουν και πολυβολεια στις ταρατσες να μας ριχνουν οπως περναμε, δεν με πιστευατε !!!κοντοζυγωνει η ωρα.

επισης οσο για την αστυνομια, επρεπε να κανουνε και μυνηση γιατι μερες που ειναι τους παιρνεις τηλεφωνα χωρις να σεβεσαι τπτ.επρεπε να σου κανουν και μυνηση επειδη τους απασχολεις ασκοπα!!!

τελος χρονια πολλα και καλο καλοκαιρι.

μητσακο περαστικα ρε φιλε....

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    :a53: :a53: :a53: :a53:

τι ειπες τωρα??
    πραγματικα ειχες Αγιο!!
    περαστικα ρε Μητσακο και ας ειναι μονο αυτα μετα απο αυτο! (φαινονται τοσο λιγα σε σχεση με αυτα που θα μπορουσες να παθεις):hypnotize

θα μπορουσες να κανεις μηνυση κατα αγνωστων αλλα δεν νομιζω να βγει κατι.
    οπως και να το κανουμε δεν μπορει να ειναι ο μπατσος σε καθε σημειο και να βλεπει-επιτηρει αν υπαρχει σκοινι, προκες, ελεφαντες, κροκοδειλοι κ.τ.λ. στον καθε δρομο.

ουτε θεμα κατασκευαστη και εργολαβου παιζει.

ουτε θεμα ιδιοκτητου χωρου (π.χ. εξω απο καφετερια κ.λ.π.)

τι να πω.
    αναψε και καμια λαμπαδα οπως σου ειπε ο Πανος και ολα τ'αλλα αστα....

.....άκου ρε παιδιά απο που μπορεί να την πατήσει κανείς....απο οπουδίποτε μπορεί να σου ΄ρθει......!!

Περαστικά σου!
    CALCULATOR ISLAND

Περαστικά κι αγύριστα να είναι φίλε

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot

"Easy Rider" Movie!
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt

Re: Παρ'ολίγο θα είχαμε τα χειρότερα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked

Μα κι εσείς απασχολείτε την αστυνομία με βλακείες...

Περαστικά φίλε μου, ό,τι και να σου πω είναι λίγο...τώρα εκτός από τις κακοτεχνίες, τις λακούβες, τα λάδια και τις λοιπές μλκιες στο δρόμο...θα πρέπει να κοιτάμε μήπως έχει στήσει κανείς και ξόβεργα για μηχανές...

Βασικά αν δεν ασχολείται η αστυνομία με αυτά τα θέματα? ΠΟΙΟΣ ασχολείται? Ε? Τώρα που ο Μάκης είναι απασχολημένος με άλλες υποθέσεις?

Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

Αφού εχεις το κεφάλι σου ακόμα στη θέση του
    Περαστικά

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm

Re: Παρ'ολίγο θα είχαμε τα χειρότερα...

Ναι μωρέ σιγά το πράγμα..
    τί είναι ένας λιγότερος ;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked ένα σκοινί απο παρατημένο χαρταετό(μάλλον) είχε πιαστεί απο τη μία μεριά του δρόμου σε ένα δέντρο και από την άλλη σε μία πινακίδα στο ύψος του ΛΑΙΜΟΥ !!!!!
    Καλά ο μ@λ@κ@ς που πετούσε τον χαρταετό δεν πήγε να τον βγάλει, όλοι οι άλλοι που το είδαν το σκοινί γιατί δεν το έβγαλαν;;
    Τί σόι κοινωνία έχουμε γίνει;;

Χρειάζομαι τη συμβουλή σας για το πώς να κινηθώ ώστε να καλυφθώ από την ασφαλιστική για οιεσδήποτε ζημιές.
    Αν έχεις μικτή ασφάλεια κάτι μπορεί να γίνει. Αλλιώς ξέχνα την την ασφαλιστική
    Εκτός και αν βρεις τον μαλάκα που άφησε εκεί το σκοινί, αλλά αφού η αστυνομία δεν έκανε τίποτα, αυτό είναι μάλλον ... "επιστημονική φαντασία"...

τι ειπες τωρα!:hypnotize :hypnotize

πωπω φιλε περαστικα.
    μονο ατυχημα με κομμητη δεν εχω διαβασει εδω μεσα!
    μακαρι να βρεις ακρη αλλα χλωμο το κοβω........
    περαστικα

ασχετο κυπριος εισαι?
    despite my rage

i'm still just a rat in a cage

Παλαιό μέλος
    :a53: :a53: :a53:

Περαστικά!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ποιός ή ποιά θα λασπώσει τα τακούνια του?
    από OldMan στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2007, 14:51
  2. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2005, 13:06
  3. Μπαμπά θα μου τα φουσκώσεις??
    από illuminatios στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2004, 15:48
  4. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2004, 21:48
  5. θα βαλω τα κλαματα!!!!