Παιδιά αυτό που μου συνέβη σήμερα δέ το περίμενα με τίποτα. Πήγα στο OLYMPICO στο ΣΕΦ για να δώ ένα γνωστό μου και ενώ έφευγα σε ένα από τα roundabouts που έχει εκεί στο χώρο τί έγινε. Καθώς έπαιρνα τη στροφή ψάχνοντας την έξοδο για αθήνα ,ένα σκοινί απο παρατημένο χαρταετό(μάλλον) είχε πιαστεί απο τη μία μεριά του δρόμου σε ένα δέντρο και από την άλλη σε μία πινακίδα στο ύψος του ΛΑΙΜΟΥ !!!!! Πιάνεται το σκοινί στο λαιμό μου(την ώρα εκείνη ένοιωσα να μου κόβουν το λαρύγγι και να περνά όλη η ζωή μπροστά μου), πλακώνομαι στα φρένα, χάνω τον έλεγχο και πέφτω. Αποτέλεσμα: Θλάση στο αριστερό καρπό(ευτυχώς όχι κάταγμα), μώλωπες σε λεκάνη και πόδια, ένα ψιλοβαθύ σκίσιμο στο αριστερό μηρό και φυσικά χαρακιές στο λαιμό απο άκρη σ'άκρη. Το κεφάλι δέν ακούμπησε κάτω.
Πάω στο νοσοκομείο και μου είπανε οτι με λίγα χιλιόμετρα παραπάνω να ήμουνα τώρα δέ θα ήμουν εδώ. Για άλλη μιά φορά ο εξοπλσμός αποδεικνύει την αξία του γιατί έσκασα κάτω με τον αγκώνα και δέν έπαθα το παραμικρό λόγω μπουφάν, η μηχανή έπεσε πάνω στον αστράγαλο αλλά λόγω μπότας δέν έπαθα τίποτα ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ: στο μπουφάν μου έχω το Dainese neck. Από το τίναγμα από το σκοινί πετάχτηκα απότομα πίσω με αποτέλεσμα να ζοριστούν οι μύες του αυχένα και να ισιώσουν οι σπόνδυλοι(ευτυχώς τίποτα το σοβαρό, θα έρθει στα ίσια εντός των ημερών). Στο νοσοκομείο μου είπαν πως άν δέν είχα τη στήριξη στον αυχένα από αυτό, πολύ πιθανόν να τον είχα σπάσει!!! ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
Φώναξα και αστυνομία αλλά μου είπαν πως δέν ασχολούνται με αυτά τα πράγματα.
Η μηχανή απ'ότι είδα υπέστη αμελητέες(ίσως) βλάβες. Καθρέφτες, μία αμελητέα γρατσουνιά στο αριστερό φέριγκ και λίγο η μπροστινή ζάντα που βρήκε στο πεζοδρόμιο. Επίσης όταν έβαλα μπρός δέν κούμπωνε αρχικά η νεκρά. Μετα εντάξει. Χρειάζομαι τη συμβουλή σας για το πώς να κινηθώ ώστε να καλυφθώ από την ασφαλιστική για οιεσδήποτε ζημιές.
Να και μία φωτό: