αυτο που μου αρεσε περισσοτερο ηταν οι πανηγυρισμοι.:a14:
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
καλώς τον Παναγιώτη![]()
Super ο αγωνας!!![]()
![]()
![]()
Εκπληξη οι "μικροι" αν και ειναι αδικο να τους χαρακτηριζεις ετσι οταν εχουν μπει με τοσο τσαμπουκα στο παιχνιδι!
Τον Rossi μονο ξεγραμμενο δεν τον εχω παντως...
Το ιδανικο θα ειναι να σταθεροποιησουν αυτη την αποδοση οι "νεοι", να ανεβει και ο γιατρος και να δουμε ενα ομορφο και ανταγωνιστικο πρωταθλημα...
γιατι το πολυ το Desmo το βαριεται και ο Taglioni![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από VRV
η μόνη εταιρία που κέρδισαν και οι δύο αναβάτες ήταν η ducati, αλλά τι υποννοείς με αυτό? πέρσι ο cap τελείωσε 7ος στο πρωτάθλημα με μία νίκη όταν τον περασμένο χρόνο ήταν ο μοναδικός ουσιαστικός ανταγωνιστής του rossi (σύμφωνα και με τον ίδιο) με τρεις νίκες και οχτώ βάθρα, άσχετο αν το πρωτάθλημα το πήρε ο hayden. Ο ίδιος ο cap απέδωσε την κάκιστη περσινή του απόδοση στη ducati. Αυτό σε συνδυασμό με το ότι ο πάντα ανταγωνιστικός melandri αντιμετωπίζει μέχρι σήμερα σοβαρά προβλήματα δείχνει ότι τα ducati μόνο τρένο δεν είναι (παρά μόνο στα χέρια του stoner!)Αρχικά δημιουργήθηκε από pan_ski
Η ducati είναι προφανώς μία δύσκολη μηχανή και φυσικά δε σημαίνει ότι είναι η καλύτερη επειδή ο stoner καταφέρνει και νικάει. Όταν μία μηχανή 'πάει τρένο', τότε πάει καλά και ο ομόσταυλος και οι δορυφορικές με αρκετά παραδείγματα από τα Motogp από παρελθόν, πρόσφατο και παλιότερο.
Γιατί, ποια ήταν η ΜΟΝΗ εταιρία που κέρδισε αγώνα πέρσι ΚΑΙ με τους δυο αναβάτες της?![]()
με αυτή τη λογική, ο rossi δεν κέρδιζε τους αγώνες αλλά η μηχανή του αφού πάντα είχε καλές μηχανές και οι ομόσταυλοί του διακρινόντουσαν, (πράγμα το οποίο δε νομίζω ότι στέκει)
Εικασια νο 456.24
Μηπως ομως δεν πρεπει να εξεταζουμε μενονωμενα τις μοτοσικλετες και τους αναβατες;
Για την ακριβεια ειναι ενα συνοθυλευμα παραγοντων που πιστευω οτι παιζει ρολο στο ανα μια μηχανη + ενας αναβατης παει η δεν παει.
Το κατα ποσο μπορει να μεταφερει ο οδηγος αυτα που θελει στους μηχανικους, το κατα ποσο οι μηχανικοι μπορουν να κανουν πραξη αυτα που θελει ο αναβατης κ.τ.λ. - κ.τ.λ.
Βαλτε στην εξισωση ελαστικα, διαφορετικη χαραξη καθε πιστας, κανονισμους, εσωτερικες ιντριγκες και αντιπαλοτητες στις ομαδες και -φυσικα- την σκοπιμοτητα (γεια σου Honda!)
οι Ducatανθρωποι φαινετι πως εχουν λιιιιγο παραπανω αγνο και ανοθευτο παθος απο τους υπολοιπους.
Οχι πως οι υοπολοιποι ειναι ομαδες ελληνικου δημοσιου αλλα -αποψη μου- το βλεπουν πιο τεχνοκρατικα το θεμα...
Γιατί ποιός είπε ότι δεν παίζει ρόλο και όλο το πακέτο για να κερδίσεις (μηχανή, στήσιμο, λάστιχα). Θεωρώ ότι πάντα έπαιζε ρόλο ότι οι μηχανές του ROSSI είχαν αν όχι το καλύτερο πακέτο τουλάχιστον ένα απ΄τα καλύτερα και αυτό φάνηκε τα δυο τελευταία χρόνια που έχει ανέβει και ο ανταγωνισμός και που όλα θα έπρεπε να ήταν στην εντέλεια και δεν ήταν (βλάβες το 2006 και λάστιχα το 2007). Πιστεύω πάντως όπως ξαναέγραψα και προηγούμενα ότι ο STONER δεν άλλαξε σχεδόν τίποτα απ΄τον επιτυχημένο συνδιασμό του 2007 και βέβαια αφού έχει βρεί το κουμπί της DUCATI είναι μια χαρά. Αλίμονο στους MELANDRI, ELIAS, GUINTOLI που απ ότι φαίνεται θα ταλαιπωρηθούν αρκετά.Αρχικά δημιουργήθηκε από pan_ski
η μόνη εταιρία που κέρδισαν και οι δύο αναβάτες ήταν η ducati, αλλά τι υποννοείς με αυτό? πέρσι ο cap τελείωσε 7ος στο πρωτάθλημα με μία νίκη όταν τον περασμένο χρόνο ήταν ο μοναδικός ουσιαστικός ανταγωνιστής του rossi (σύμφωνα και με τον ίδιο) με τρεις νίκες και οχτώ βάθρα, άσχετο αν το πρωτάθλημα το πήρε ο hayden. Ο ίδιος ο cap απέδωσε την κάκιστη περσινή του απόδοση στη ducati. Αυτό σε συνδυασμό με το ότι ο πάντα ανταγωνιστικός melandri αντιμετωπίζει μέχρι σήμερα σοβαρά προβλήματα δείχνει ότι τα ducati μόνο τρένο δεν είναι (παρά μόνο στα χέρια του stoner!)
με αυτή τη λογική, ο rossi δεν κέρδιζε τους αγώνες αλλά η μηχανή του αφού πάντα είχε καλές μηχανές και οι ομόσταυλοί του διακρινόντουσαν, (πράγμα το οποίο δε νομίζω ότι στέκει)