"Δήμιος" ......κανονικός!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Μείνε μακριά απ΄τα Ιταλικά νεαρέ μου...Δεν έχει επιστροφή μετά.....
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
"Δήμιος" ......κανονικός!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Μείνε μακριά απ΄τα Ιταλικά νεαρέ μου...Δεν έχει επιστροφή μετά.....
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Group buy η εξατμισούλα?Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Εχεις χάσει επεισόδια εσύ καρντιά μου.....![]()
![]()
![]()
![]()
Τώρα που που θα γίνει ο bill εξουσιοδοτημένος της honda θα σου πω εγώ..
Επειδή έτυχε να οδηγήσω κι εγώ ένα τέτοιο κτηνάκι...όντως μου άφησε ένα μόνιμο ηλίθιο χαμόγελο.... :smilea:
Ωχ....οι σοφοί καιΑρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
"Δήμιος" ......κανονικός!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:των ιταλίδων έχουν μάζωξη σήμερα!
![]()
ασε σε εχω προλαβει! τη φωτο την ειδα χθες στο bikenet!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Oxi ρε φίλε !! Μακρια σου λεω. Δεν έχουν καλή ποιότητα κατασκευής τα 3πάρταλα![]()
![]()
ενταλως τυχαια...οταν εντελως τυχαια έκανα search με τη λεξη tuono...![]()
Καλά. Όταν βαρεθείς να ψάχνεις σε search, ρίξε ένα πμ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
ασε σε εχω προλαβει! τη φωτο την ειδα χθες στο bikenet!![]()
ενταλως τυχαια...οταν εντελως τυχαια έκανα search με τη λεξη tuono...![]()
Κάτι είχαμε πει πριν λίγο καιρό, αλλά δεν έκατσε το switch με την περιπέτεια που είχες. Ισχύει όμως ότι είχαμε πει.![]()
αχ....μη μ τα θυμίζεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Καλά. Όταν βαρεθείς να ψάχνεις σε search, ρίξε ένα πμ.
Κάτι είχαμε πει πριν λίγο καιρό, αλλά δεν έκατσε το switch με την περιπέτεια που είχες. Ισχύει όμως ότι είχαμε πει.![]()
![]()
κάτσε να δω τι θα γινει με τις αποζημιωσεις κ θα σε τρελανω στα π.μ!![]()
Ωραία αναβάθμιση byr0nΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Βλέπεις καμμιά διαφορά ;;:a13:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για τον συνοδηγό τί λέει το tuono?Μπορείς να έχεις συνεπιβάτη ή θα ανέβει μια φορά και δεν θα ξανανέβει?
Tο 2006 που έβγαλαν το νέο μοντέλο το έδιναν με κάλυμμα σέλλας ( monoposto) και μια φαρδιά μεγάλη σέλλα με χειρολαβές για τον συνεπιβάτη. Αυτή είναι super για τον πίσω.Αρχικά δημιουργήθηκε από jimbou
Για τον συνοδηγό τί λέει το tuono?Μπορείς να έχεις συνεπιβάτη ή θα ανέβει μια φορά και δεν θα ξανανέβει?
Απ΄το 2007 την άλλαξαν και δίνουν μόνο μια λεπτή σέλλα που ακολουθεί το σχήμα της ουράς. Κάποιοι γνωστοί έχουν αγοράσει την σέλλα του 06 για τα ταξιδάκια του συνεπιβάτη.
Από αέρα είναι οκ μιας και τον τρώει όλον ο οδηγός.![]()