Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 90

Θέμα: Συζήτηση- Σχόλια για το TrackDay (03/03/08)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Όρθιοι είναι και οι τρεις ρε συ TROOPER μην κολλάς τόσο με τις θεωρίες. Άνθρωποι οδηγάνε τις μηχανές όχι robot! Άμα θέλουν να σηκωθούν και όρθιοι στο γύρο ζεστάματος θα τους ζητήσουμε το λόγο;
    Θάνος..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    συμφωνοι βρε νικο !!!

εγω αλλο πραγμα λεω ομως !!!

οτι στο συγκεκριμενο καρε φαινεται να καθεται λαθος.ισως επιτηδες.ισως να κανει κατι αλλο εκινη τη στιγμη.η φωτο σαν φωτο ξεχνοντας ποιοι ειναι στη φωτο δεν ειναι σαν αυτο που ελεγε ο θανασης προχτες ???

αν οχι πες μου το γιατι.αυτο ρωταω !!!

προς θεου δεν ειπα ουτε οτι ειναι κουλοι οι ανθρωποι ουτε οτι δεν ξερουν τι τους γινεται ουτε τπτ. τετοιο.απλα ειπα οτι τη στιγμη του κλικ φαινεται να καθονται αναποδα.

οχι?
    Συμφωνω, αλλα ειναι 2 μηκη μοτοσυκλετας πιο πισω και με πιο ανοιχτη γραμμη.- :smilea:

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
    Συμφωνω, αλλα ειναι 2 μηκη μοτοσυκλετας πιο πισω και με πιο ανοιχτη γραμμη.- :smilea:
    Ρε mako όρθια είναι τα μηχανάκια. Τι πιο ανοιχτή γραμμή και 2,7256½ μήκη πιο πίσω. Βόλτα κάνουν οι άνθρωποι
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Εγώ ξέρω άτομα που πατάνε το φρένο αμέσως μετά από τέρμα γκάζι, οδηγάνε στο 20 λεπτο με Μπούστα , Σινιώρη κλπ και γυρνάνε κάτω από 5 :o να κρίνονται από........

......... άτομα τα οποία πάνε με το πάσο τους στην στοφή πέρνοντας πόζα για φωτό γυρνάνε στο μεσαίο γκρουπ από ιδιώτες και κάνουμε τους δάσκαλους με 1.13

AOYYYY

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Όρθιοι είναι και οι τρεις ρε συ TROOPER μην κολλάς τόσο με τις θεωρίες. Άνθρωποι οδηγάνε τις μηχανές όχι robot! Άμα θέλουν να σηκωθούν και όρθιοι στο γύρο ζεστάματος θα τους ζητήσουμε το λόγο;
    ρε θανο ημαρτον !!!!δε ζητησαμε κανενα λογο !!!
    μια παρατηρηση εκανα η οποια αν ειναι λαθος μπορει να γινει μια κουβεντα πανω σε αυτο !!!!

δεν εθιξα ουτε τα παιδια ουτε τις ικανοτητες τους !!!!

επισης δεν γνωριζει κανεις σε ποιον γυρο ειναι και απλα το μονο που ειπα ειναι οτι με βαση τη θεωρια δεν συμβαδιζει η συγκεκριμενη εικονα !!!!ουτε στο πυρ το εξωτερο τους εστειλα ουτε ειπα πουθενα οτι ειμαι καλυτερος (απλα προσπαθω μεσα απο το χρονο, τα σχολεια, τη θεωρεια, τα χλμ σε πιστα και τη κουβεντα να βελτιωθω και εγω)

ελεος δηλαδη.να καταλαβαινουμε και τι γραφουμε !!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
    αυτο ειναι λογος για να μην ειναι σε σωστη σταση το σωμα του αναβατη ???

ρωταω για να μαθαινω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Ρε mako όρθια είναι τα μηχανάκια. Τι πιο ανοιχτή γραμμή και 2,7256½ μήκη πιο πίσω. Βόλτα κάνουν οι άνθρωποι
    δεν ειπε κανεις οχι βυρωνα απλα σα στοπ-καρε δε βοηθαει στο να κατανοησει καποιος ΜΑΘΗΤΗΣ το σωστο και το λαθος ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
    Εγώ ξέρω άτομα που πατάνε το φρένο αμέσως μετά από τέρμα γκάζι, οδηγάνε στο 20 λεπτο με Μπούστα , Σινιώρη κλπ και γυρνάνε κάτω από 5 :o να κρίνονται από........

......... άτομα τα οποία πάνε με το πάσο τους στην στοφή πέρνοντας πόζα για φωτό γυρνάνε στο μεσαίο γκρουπ από ιδιώτες και κάνουμε τους δάσκαλους με 1.13

εγω ξερω ατομα φιλε μου που μπερδευουνε το σωστο (ασφαλες) με το γρηγορο και που αντι να βοηθανε νεωτερους οδηγους να μαθουνε τους αφαιρουνε με τα λεγομενα τους το λογο, την αποψη (τελειως δημοκρατικα ολα αυτα) και η αδικια τους φτανει σε τετοιο βαθμο που απαγορευουνε τα λαθη στους κορυφαιους.

θα μπορουσες να καταθεσεις την αποψη σου λοιπον στην απορια μου (γιατι τεινει να γινει απορια) ποιος απο τους τρεις στη φωτογραφια καθεται καλα πανω στο μηχανακι του χωρις να προσπαθεις να δημιουργησεις κοντρα και διαμαχη???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dodos 900
    Στην φωτογραφία οι μηχανές είναι σε κοντινή απόσταση και πιστεύω οτι οι αναβάτες δέν έχουνε
    επιλέξει ακόμα γραμμή επειδή δέν ξέρουνε πώς θα κινηθεί ο προπορευόμενος.Για αυτό
    δέν έχουνε και ήδη μία ''στάνταρ'' θέση σώματος νομίζω.
    ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα

εγω ξερω ατομα φιλε μου που μπερδευουνε το σωστο (ασφαλες) με το γρηγορο και που αντι να βοηθανε νεωτερους οδηγους να μαθουνε τους αφαιρουνε με τα λεγομενα τους το λογο, την αποψη (τελειως δημοκρατικα ολα αυτα) και η αδικια τους φτανει σε τετοιο βαθμο που απαγορευουνε τα λαθη στους κορυφαιους.

θα μπορουσες να καταθεσεις την αποψη σου λοιπον στην απορια μου (γιατι τεινει να γινει απορια) ποιος απο τους τρεις στη φωτογραφια καθεται καλα πανω στο μηχανακι του χωρις να προσπαθεις να δημιουργησεις κοντρα και διαμαχη???

για εδώ θα μας πεις αν είναι σωστή η στάση?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	hg.jpg 
Προβολές:	218 
Μέγεθος:	79,6 KB 
ID:	123646
    AOYYYY

δεν ειπε κανεις οχι βυρωνα απλα σα στοπ-καρε δε βοηθαει στο να κατανοησει καποιος ΜΑΘΗΤΗΣ το σωστο και το λαθος ???

εσύ έβαλες χέρι στον δάσκαλό σου
    AOYYYY

από την μία μας λες ότιδεν ξέρεις τίποτα και από την άλλη μας λες ότι σωστό στην πίστα είναι να πηγαίνεις αργά !! αλλά αν μπορείς πές μας πόσα ζευγάρια λάστιχα έχεις χαλάσει στην πίστα?να ξέρω κι εγώ με ποιον μιλάω
    AOYYYY

με βαση τα λεγομενα των εκπαιδευτων των σχολειων οχι.η σταση ειναι λαθος του ντουχαν.

εσυ σε ποιο λεβελ ακουσες οτι εδω η σταση του ντουχαν ειναι σωστη ?

εχω αρχισει να νιωθω :a31: που εκανα το riding school και ετοιμαζομαι για λεβελ 1

υ.γ.κουβεντα του χουντρα στις 27-10-2007 :

ακομα και οι κορυφαιοι οδηγοι των gp οπως οι elias και μεχρι πριν μερικα χρονια stoner αλλα και αλλοι μπορει να ειναι γρηγοροι αλλα αυτο δεν τους κανει και απαραιτητα σωστους.

αυτα δεν ειναι δικα μου λογια φιλε.ψαχνομαι για τον καλυτερο,διασκεδαστικοτερο και ασφαλεστερο τροπο οδηγησης.ακουω και προσπαθω να μαθαινω.εσυ τα ξερεις ολα ???

αν ναι....εισαι ευπροσδεκτος να μου τα μαθεις.

Freddo Cappucino Racer Το avatar του/της fazerakis
    Απαράδεκτος, ο τύπος είναι χάλιας...χάλια στάση του σώματος, θα έλεγα οτι σχεδόν έχει πέσει και δεν το ξέρει. :rotflmao: :rotflmao:
    I FEAR YOU HAVE MISTAKEN ME FOR SOMEONE WHO GIVES A SHIT
    Καλοκαιρινο Jacket Bering €30
    Richa Jacket Lady Χειμερινο €50

εσύ έβαλες χέρι στον δάσκαλό σου
    εγω ΔΕΝ εβαλα χερι πουθενα !!!

παρατηρησα κατι και το ειπα.

μην μπαιρδευεσαι.

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΑΜΑΗΑ Mt-03 660
    από motokelly στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 211
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2012, 12:15
  2. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2009, 12:43
  3. trackday 12/03/08
    από gkr στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2008, 18:47
  4. Σχόλια για το XT660R
    από dimzab στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2006, 12:35