Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 81

Θέμα: Μοτο vs 0300

Μοτο vs 0300

Πολλοι θα θυμαστε την παρουσιαση του Τρανσαλπ στο μοτο απο τον (αντικειμενικο) κυριο Πατερακη. Πολλοι αντιδρασαμε βλεποντας την οφθαλμοφανη προωθησει απο το εν λογω περιοδικο του συγκεκριμενου μοντελου, και την εντεχνη απαξιωση, ως προς τον ανταγωνισμο. Ειχα πει τοτε οτι για το μοτο δεν θα ξαναδωσω ουτε φραγκο και θα το χαζευω χαλαρα μονο αν πεφτει κανενα παλιο στα χερια μου η απο κανενα φιλο. Τωρα που εκλεισαν οι 2 τροχοι που ηταν το αγαπημενο μου και πηγαν στο 0300 οι περισοτεροι, ειπα να παρω το 0300 να ριξω μια ματια στο καινουριο 800αρι της ΒΜW, και να τσεκαρω το συγκριτικο, τρανς αλπ, βε στρομ, βερσους. Συγχαρητηρια, στα παιδια του 0300 για το αντικειμενικο πραγματικα συγκριτικο, των τριων μοντελων. Δεν διαβασα ουτε μια υπερβολη, ουτε μια αδικια σε σχεση με τα τρια μοντελα. Ειπωθηκαν ολα τα καλα και τα κακα τους με στοιχεια πινακες και ευστοχα σχολια, βοηθοντας τον αυριανο αγοραστη. Μπραβο και παλι μπραβο στο 0300. Συνεχιστε ετσι. Θαθελα την γνωμη σας για το συγκεκριμενω θεμα ηγενικοτερα τι λετε γι τα δυο αυτα περιοδικα.

άσχετο μέλος Το avatar του/της fethry
    Καλό χρυσό το 0-300... για διάβασμα στην τουαλέτα...
    Ωραία θέματα χωρίς όμως ανάλυση εκ βαθέως... Είναι τόσο επιφανειακά που απλά σε διασκεδάζουν πιο πολύ από τη θέα του άσπρου πλακακιού ή την ανάγνωση των συστατικών της οδοντόκρεμας...
    if it's stupid and it works, it ain't stupid

ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
    ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fethry
    Καλό χρυσό το 0-300... για διάβασμα στην τουαλέτα...
    Ωραία θέματα χωρίς όμως ανάλυση εκ βαθέως... Είναι τόσο επιφανειακά που απλά σε διασκεδάζουν πιο πολύ από τη θέα του άσπρου πλακακιού ή την ανάγνωση των συστατικών της οδοντόκρεμας...
    ti ennoeis akrivos?oti den lene poloys epistimonikoys oroys?dld ti? den analyoyn eis vatohys tis petaloydes psekasmoy kai tis valvides reed? ta periodika apefthinonte sto evri koino h stoys mhxanikoys - yper pagkosmioys?

h de katalava ti eipes?
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Απο την στιγμη που τα περιοδικα μοτοσικλετας εγιναν 15ημερα και αποφασιασαν να διευρυνουν το αναγνωστικο τους κοινο, τα πηρε η κατω βολτα.

Νοσταλγω το παλιο μηνιαιο ΜΟΤΟ και τα αρθρα του Χατζαρα....τοτε που η αναγνωση του περιοδικου ηταν ιεροτελεστια και τροφη για το μοτο-μυαλο.
    Το ΜΟΤΟ πιστευω ηταν το Α και το Ω στο ειδικο τυπο μοτοσικλετας στην χωρα μας. NR, mega-test on-off κτλ, αλλα κυριως, αρθρα που σου μετεφεραν αυτουσια την αισθηση της καθε μοτοσικλετας.

Τωρα δεν βρισκω σε κανενα απο τα Ελληνικα μοτο-περιοδικα ενδιαφερον...το 0-300 κατι πηγε να κανει στην αρχη αλλα δεν...πολυ εξεζητημενο στησιμο και επιτηδευμενα αρθρα...

Αγοραζω πολυ σπανια πλεον.

Αντε να χαζεψω καμια φωτογραφια η να διαβασω κανα Χοϊδα...παντως οι στιβες στο σπιτι μου δεν αυξανουν το υψος τους οπως παλιοτερα.

Παλαιό μέλος
    Εγω σταματησα να αγοραζω το 0<300 απο το φθινοπωρο,τευχος 15-10-2007.Λογω του οτι αλλα ελεγαν στο εξωφυλλο του περιοδικου κ αλλα ειχαν σαν περιεχομενα.Ελεγαν πως ειχαν μεσα το καινουργιο ZX-10R και επισης αναφορα στον τιτλο της Ducati στα Moto GP μα κανενα απο τα 2 δεν υπηρχε στο περιοδικο,αν κ αυτα τα 2 ηταν ο λογος που το ειχα αγορασει τοτε.Αργοτερα ως δια μαγειας ξαναεμφανιστηκε σε επομενο τευχος αυτο το αφιερωμα.Ελεγα να τους στειλω ενα e-mail αλλα το παρατησα.
    No Fear

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    το feelιng μονο το 0-300 το πιανει πλεον...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Τι εννοεις οταν λες οτι το αρθρο του Πατερακη ηταν περισσοτερο προωθηση του ΤΑ.Ρωταω γιατι δεν αγορασα το συγκεκριμενο τευχος και δεν μπορω να εκφερω αποψη.Το 0-300 δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι αντικειμενικο αφου ειναι γνωστη η λατρεια του εκδοτη του για τις ΚΤΜ-BMW.Δυσκολα βρισκεις στον ειδικο τυπο εντυπο που να ειναι 100% αξιοπιστο.

madox, Απλως η παρουσιαση του μοτο, ηταν σαν να την εχει κανει ο ιδιος ο Σαρακακης, ενω του 0300 ηταν πιο αντικειμενικη και τα ελεγε τα πραγματα με το ονομα τους, σε σχεση με τα ανταγωνιστικα μοντελα.

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    madox, Απλως η παρουσιαση του μοτο, ηταν σαν να την εχει κανει ο ιδιος ο Σαρακακης, ενω του 0300 ηταν πιο αντικειμενικη και τα ελεγε τα πραγματα με το ονομα τους, σε σχεση με τα ανταγωνιστικα μοντελα.
    συγνώμη αλλα έκατσα και ξαναδιάβασα το τευχος με το ΤΑ700 (ΜΟΤΟ τ.408-1/2/2008) και πραγματικα μου κανει εντυπωση απο που βγάζεις το συμπερασμα οτι το αρθρο ηταν μεροληπτικο.

και το ''συγκρητικο'' με το παλιο ΤΑ και το ''συγκρητικο με το vstrom (και ΜΗ εχοντας εμπειρία οδηγησης απο κανενα απο τα 2 μοντελα) το θεωρω αρκετα ενημερωτικο και αντικειμενικο.
    δεν λεει πουθενα οτι το vstrom ειναι χαλια, απλα αναφερει οτι το ΤΑ700 ειναι ΠΙΟ ΚΑΛΟ σε καποια θεματα. το ιδιο και με το παλιο ΤΑ. και οκ δεν κανει εξειδικευμενο τεστ ταξιδιου μεγαλων αποστασεων (πραγμα που το θεωρω ελλειψη...) αλλα απο την αλλη δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιος που να φανταζεται οτι το ΤΑ700 θα ηταν καλυτερο σε ανεση/προστασια απο το vstrom σε αυτο το πεδιο....

τεσπα ο καθενας με τις αποψεις του και παντα να διαβαζουμε με κριτικο ματι!

υγ: την ξανακαναμε την ιδια κουβεντα ή.....
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ISDE ΛΕΜΕ Το avatar του/της nantin

ΠΑΙΔΙΑ

εγω νομιζω οτι περαν των συγκριτικων σε διαφορα μοντελα που ειναι σχεδον στο ιδιο μηκος κυματος η μονη διαφορα που βρισκω ειναι οτι χωρισανε την πιτα στην μεση το ενα περιοδικο πηρε σαν κυριωσ πιατο το εκδρομικο εντουρο και τα μεγαλα ον-οφ (μοτο ) και το αλλο το πιο χωματινο τμημα εντουρο αγωνιστικο μοτοκρος και δε συμμαζευεται .νομιζω οτι εγινε μια ατυπη συμφωνια κυριων απλα κανουν και καποιες εξαιρεσεις .αυτη ειναι η αποψη μου διαβαζωντας τα παρα πολυ συχνα .παντωσ εγω λογω εντουρο αγωνιστικου προτιμω το 0300 χωρις να σημαινει οτι δεν εχω πολλα μοτο απλα οσο οι υποχρεωσεις της ζωης αυξανουν δεν εχεις την πολυτελεια να παιρνεις οτι γουσταρεις
    DOMINATOR 250 ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΤΕ ΜΕ ΧR 250 Η ΤΤ-R 250

κι εγώ εδώ και 4~5 χρόνια δεν αγοράζω πλέον περιοδικά

αγόραζα ΜΟΤΟ κ σπάνια 0-300
    αλλά όπως είπε και ο ελ_ χάθηκε αυτό το κάτι που είχε στο γράψιμο του
    ή μεγαλώσαμε εμείς και δεν το βλέπουμε πλέον ίδια (αλλά δεν το νομίζω αν συγκρίνεις τι είχε το καθένα)

χώρια ότι πλέον τα θεωρώ πανάκριβα 7? οπότε δεν τα παίρνω ούτε για την πλάκα μου π.χ τουαλέτα...διαβάζω το Εψιλον
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

εμενα αυτο που με χαλαει στα δυο αυτα περιοδικα ειναι πως καθε 15 μερες βλεπεις το ιδιο εξοφυλλο και στα δυο. κλεινω προς το 0-300 λογω το οτι μου φενεται πιο real superbike. Αν ειχα την ανεση οπως παλια θα επερνα και τα δυο. τωρα οποτε μπορω περνω ή το ενα ή το αλλο.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

άσχετο μέλος Το avatar του/της fethry
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    ti ennoeis akrivos?oti den lene poloys epistimonikoys oroys?dld ti? den analyoyn eis vatohys tis petaloydes psekasmoy kai tis valvides reed? ta periodika apefthinonte sto evri koino h stoys mhxanikoys - yper pagkosmioys?

h de katalava ti eipes?
    Μια χαρά κατάλαβες τι είπα...
    Πλέον οι παρουσιάσεις και κυρίως τα συγκριτικά είναι ελλιπέστατα κι έχουν μόνο μία ουσιώδη παράγραφο κι άλλες δέκα με μπούρδες...

Δε λέω τα θέματα να γίνουν άκρως επιστημονικά, αλλά υπάρχει τρόπος να μεταδώσεις κάποιες τέτοιες γνώσεις και σε μή μηχανικό, αρκεί αυτός να ενδιαφέρεται για το θέμα...
    if it's stupid and it works, it ain't stupid

ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
    ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

h de katalava ti eipes?

Αναφερονται στο ευρυ-αντρικο κυριως κοινο που εκτος απο το αν τα πατακια γδερνουν τον πατο απ'τα πασουμακια και αν το υψος σελας ειναι 800 ή 788 χιλιοστα θελουν να μαθουν και καμια τεχνικη λεπτομερεια παραπανω... :rotflmao: :rotflmao:

Παντως πολλες φορες τα περιοδικα ξεφευγουν στα τεστ σ'αυτα που γραφονται,και εγω σταματησα να τα αγοραζω οπως παλια,μονο που και που για να παιρνω καμια ιδεα τι κινειται στην αγορα και παλι...

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fethry
    Μια χαρά κατάλαβες τι είπα...
    Πλέον οι παρουσιάσεις και κυρίως τα συγκριτικά είναι ελλιπέστατα κι έχουν μόνο μία ουσιώδη παράγραφο κι άλλες δέκα με μπούρδες...

Δε λέω τα θέματα να γίνουν άκρως επιστημονικά, αλλά υπάρχει τρόπος να μεταδώσεις κάποιες τέτοιες γνώσεις και σε μή μηχανικό, αρκεί αυτός να ενδιαφέρεται για το θέμα...
    αυτο δυστυχός ειναι φαινομενο που υπαρχει τα τελευταια χρονια σε ολον τον ειδικο τυπο ( θα ελεγα μαλιστα σε παγκοσμιο επιπεδο). τα αρθρα/δοκιμες πλεον ειναι πιο ''λαϊκα'' και η οποια τχνικη αναλυση γινεται σε ξεχωριστο αρθρο.

απο την μια ειναι καλο γιατι ειναι παρα πολυ εκεινοι που δεν ενδιαφερονται για μοιρες προπορειας, καστορ, οπες διαχυσης κτλ κτλ, αλλα απλα θελουν να διαβασουν αν ειναι καλο και σε τι το μηχανακι που δοκιμαζεται. τι να κανουμε δεν ειναι ολοι DIY ''μηχανκοι'' ή tecno freaks.

απο την αλλη, εκεινοι που ψωφανε για τεχνικες λεπτομεριες και την βρισκουν με λεπτομεριες οπως ποσα γραμμαρια ζυγιζει το νεο πιστονι απογοητευονται απο την φαινομενικη ''φτωχεια'' το θεματος....
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  2. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  3. μοτο vs κουτι
    από fournas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2009, 15:09