Λοιπον Κυριακη 16/03/08 και ωρα 09:30 με αναχωρηση 10.00 στα μακντοναλτς στον Αγιο Στεφανο.
Θα ειμαι εκει απο της 09.00 και θα πινω καφεδακι.
Συνολο χλμ. πηγαινε ελα περιπου 320.
Μετα την εκκινηση η πρωτη ανασυγκροτηση θα γινει στην εξοδο προς Χαλκιδα μετα την γεφυρα, δευτερη στην διασταυρωση προς Ψαχνα και τριτη στην Εκλλησια Αι Γιαννη Ρωσσο (οποιος δεν θελει να σταματησει συνεχιζει προς στροφυλια Μαντουδι και αραζει για λουκουμαδες στον Αλεξιου.
Πινουμε καφε ή γλυκο (καμια ωρα) και συνεχιζουμε προς Αγια Αννα-Βασιλικα-Ελληνικα-Ψαροχωρι στριβουμε προς την παραλια και μια ταβερνα με πολυ καλες γαριδομακαροναδες και πα ι δακια μας περιμενει να φαμε.
Η διαδρομη περαν της εθνικης ειναι στριφτερη(σωπα) και οι ρυθμοι που θα κινηθουμε θα ειναι αναλογα των δυνατοτητων μας.Παραπονα αυτος παει γρηγορα ο αλλος αργα δεν υπαρχουν, για αυτο τον λογο θα υπαρξουν και οι ανασυγκροτησης.
Ρουχα θα προτιμηθουν δερματινα- η κορντουρες (αμα θελετε να βαλετε τζιν και παντοφλα κανενα προβλημα) .:rotflmao:
Η ωρα αναχωρησης της επιστροφης θα εξαρτηθει απο εμας (οχι πριν της 16.00 και μετα της 18.00).
Ευκαιρια με οποιους εχω πει να κανουμε μια βολτα εδω και καιρο , τα ακους sapila,byron,trooper,catmaster,roadspirit,nktr,kalgeorge,sporakia,tai, και ξερουν ποιοι αλλοι.
Για να δουμε ,παλι μονος μου θα παω?![]()
ΥΓ.Δεν μπορω να βγαλω λινκ τον χαρτη.
Zephyr1- Fazer 1000
George - Tdm 900
npat - HONDA CBF 600S
bikerted - SUZUKI SV 1000 S
Tai - ?
Sapila -?
Road Spirit -?
Byron ?