ειναι κουκλαρα ρε Αρη και με το μερακι που εχεις θα την κανεις δυο φορες κουκλαρα!
μπραβο σου!
![]()
![]()
![]()
ειναι κουκλαρα ρε Αρη και με το μερακι που εχεις θα την κανεις δυο φορες κουκλαρα!
μπραβο σου!
![]()
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Κουκλα η ατιμη.....ηθελα να ξερα γιατι τετοιο πλαισιο δεν φορεσαν ποτε τα Γιαπωνεζικατο δοχειο αζωτου παντως μπορεις να το μονωσεις γιατι το βλεπω διπλα στους λαιμους
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ .ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΚΡΙΑ . ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΑΖΩΤΟΥ ΜΙΛΩ .ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΦΙΛΕ MADOX
Για όσους γλύφονται, για ρίξτε μια ματιά ΕΔΩ
με 5900ευρώ (ίσως και λιγότερα) πάτε Γερμανία και την τσιμπάτε.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Στην Γερμανία έχει πάντα 3-4 να πουλιούνται!Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Για όσους γλύφονται, για ρίξτε μια ματιά ΕΔΩ
με 5900ευρώ (ίσως και λιγότερα) πάτε Γερμανία και την τσιμπάτε.
Είδες ο άνθρωπος, μεσα στο σπίτι την έχει. Αυτη είναι απο τις πρώτες SB6 και η τιμή καλή!
Βέβαια θέλει αλλα 1500 για να έρθει και να παρει πινακίδες συν το ταξίδι να πας να την δείς...
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Τώρα το πρόσεξα αυτό. Όχι απλά μέσα στο σπίτι αλλα πάνω στο παρκέ!!!![]()
![]()
![]()
Η ουρά από τον GIANNIS SB6R είναι δικής του κατασκευής ή έβγαινε και έτσι?![]()
![]()
Υ.Γ. 500 (τελωνείο) + 200 (μεταφορά) + 300 (να πας και να έρθεις) = 1000 αλλα ούτως ή άλλως είναι καλή τιμή για κάποιον που τον ενδιαφέρει το συγκεκριμένο, διότι με 6000 βρίσκεις γιαπωνέζικα του 2004-2005
.
Καλά τα λές αλλά σχεδόν...Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Τώρα το πρόσεξα αυτό. Όχι απλά μέσα στο σπίτι αλλα πάνω στο παρκέ!!!![]()
![]()
![]()
Η ουρά από τον GIANNIS SB6R είναι δικής του κατασκευής ή έβγαινε και έτσι?![]()
![]()
Υ.Γ. 500 (τελωνείο) + 200 (μεταφορά) + 300 (να πας και να έρθεις) = 1000 αλλα ούτως ή άλλως είναι καλή τιμή για κάποιον που τον ενδιαφέρει το συγκεκριμένο, διότι με 6000 βρίσκεις γιαπωνέζικα του 2004-2005
Δεν ερχεται με 200 ευρω και να εχεις και το κεφάλι σου ήσυχο, θέλει συσκευασία, εγγυήσεις κλπ.
Εχει και περίεργο 'κουστούμι' super πανάκριβο.
300 να πας και ναρθεις και αλλα 300 για 3 μέρες, γιατί αν πας και το 1ο που θα δεις δεν είναι ΟΚ, δεν θα πας να δεις και αλλα 2? Παντα υπάρχουν τουλάχιστον 4 στην Γερμανία.
Του GIANNIS SB6R, δεν είναι SB6 σαν το δικό μου, είναι SB6R και έβγαινε έτσι όπως το βλέπεις.
Εχει αρκετές διαφορές απ΄οτο SB6, εχει ram air, αλλο φιλτροκούτι, αλλο κουστούμι, δεν ειναι μονοκόματο το κομμάτι τεπόζιτο\σελλα\ουρά, 1 πόντο μακρύτερο ψαλίδι κλπ (ας σταματήσω κάπου ε??)
Τελικά λοιπόν αφού εψαχνα καιρό, πηρα το συγκεκριμένο απο μαγαζί εδω, πιο ακριβά βέβαια αλλά πας το βλέπεις και το μελετάς και αποφασίζεις.
Οποιος το δει από κοντά καταλαβαίνει οτι είναι αλλο πράμα και δεν εχει σχέση με Japan κατασκέυή..
Ασε που εχει μεταξόνιο 1400 και κάστερ 24 (ρυθμιζόμενη κιόλας παρακαλώ)...
@GIANNIS SB6R το καλοκαίρι Σέρρες!!!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Γειά σου αδαμάντιε με το τέρας σουΑρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
μπραβο σου!
![]()
![]()
![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Από συμπεριφορά και οδηγησιμότητα πως πάει? Νομίζω ότι ήταν ζόρικη μηχανή και ήθελε χέρια για να πάει γρήγορα ή κάνω λάθος?
Το πλαίσιο πάντως είναι όλα τα λεφτά. Η ευθεία σύνδεση λαιμού-ψαλιδιού είναι ότι καλύτερο αλλα όμως δίνει όγκο στην μηχανή μιας και αναγκαστικά αγκαλιάζει τον κινητήρα μιας και ο τελευταίος δεν χωράει να μπει από κάτω.
.
Δεν της δίνει καθολου όγκο!Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Από συμπεριφορά και οδηγησιμότητα πως πάει? Νομίζω ότι ήταν ζόρικη μηχανή και ήθελε χέρια για να πάει γρήγορα ή κάνω λάθος?
Το πλαίσιο πάντως είναι όλα τα λεφτά. Η ευθεία σύνδεση λαιμού-ψαλιδιού είναι ότι καλύτερο αλλα όμως δίνει όγκο στην μηχανή μιας και αναγκαστικά αγκαλιάζει τον κινητήρα μιας και ο τελευταίος δεν χωράει να μπει από κάτω.
Αν την δείς από κοντα θα την περάσεις για 600! Δεν χωράει ούτε το μικρό δάχτυλο ανάμεσα σε πλαίσιο και σκελετό.
Θέλω να βρω ενα GSXR1100W να τα βάλω δίπλα και να βγάλω φωτό, εκεί θα φανεί τι εχει γίνει πραγματικά.
Οι δοκιμές λένε οτι αλλάζει κατευθυνση για πλάκα, και οτι οι αναρτήσεις ηταν τρομερές.
Δύναμη παντού (εως 15 ίπου πανω απο το GSXR στις μεσαίες) και στήσιμο αγωνιστικό.
Ακόμα και η σέλλα είναι ασυμπίεστη, ειναι απόλυτη μοτοσυκλέτα.
Οταν την ετοιμάσω θα σου πω πως είναι. Σίγουρα δεν είναι ευκολη, αλλά το σημαντικό για μένα είναι οτι χωράω άνετα πάνω της, ενω δεν χωράω σε καμμία SS του σήμερα.
Εχει πολύ μακριά θέση οδήγησης. Πάρα πολύ μακριά!!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
ΑΡΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ .ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΔΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ? ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ? ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΕΣ ΜΟΥ
Kαλημέρα Γιάννη!Αρχικά δημιουργήθηκε από GIANNIS SB6R
ΑΡΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ .ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΔΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ? ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ? ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΕΣ ΜΟΥ
Ελπίζω να το εχω έτοιμο την αλλη εβδομάδα, που εχω κλείσει και θέση την Τριτη 25/3 στο Track Day στα Μέγαρα.
Δεν είναι σίγουρο οτι θα προλάβω όμως..
Εχω ενα πρόβλημα με το πλαινό σταντ και την εδραση της βάσης του στο μοτερ , και θα ηταν πολύ χρήσιμο να δω το δικό σου. Μου ειπε ο Δημήτρης οτι θα δει απο το 'αλλο' αλλά ο χρόνος πλέον πιέζει!
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
ΑΡΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ . ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ . Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ . ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΡΕ ΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ .