Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 95

Θέμα: Και κάτι για να γελάσεις!!! (ή για να κλάψεις...)

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από illuminatios
    Γεια σας παλιανθρωποι!
    Θα με βρει συμφωνο η αποψη πολλων που εν ολιγοις λεει.....
    μου κάνει το θυληκο???εχει κατι να πει??? με συγκινει???? εχει παλμο????? Προχωραω να το γνωρισω καλυτερα!!!!
    Δεν(ολα τα παραπανω).... αντιο σας.... σε καποιον θα κανει, δε μπορει.
    Το αντίστοιχο για τα αρσενικα!
    Ούτε σανιδες βρεγμενες ουτε τιποτα....
    OSTE ETSI EEEEEEEEEEE?
    PARE AFTI NA MA8IS

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	watch.jpg 
Προβολές:	125 
Μέγεθος:	46,6 KB 
ID:	890
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Ο Πεφωτισμένος Το avatar του/της illuminatios
    ...................................................................................δύοοοοοο ..........................
    Always made to mean nothing

moda banana Το avatar του/της monstermind

oufff

"Δεν ξέρω αν εσύ θεωρείς ότι είσαι γέρος εγώ δεν είμαι, δεν νοιώθω έτσι και δεν φαίνομαι έτσι για όποιους με έχουν δει "

mwr' ti mas les mari? ....

ti tha ginei re paidia? den eipame oti den vgainei akri? mesa se 2 meres ftasame tis 5 selides?

meta to katapliktiko post pou periexei to anothen apospasma stamatisa na diabazw....

afto pou mou aresei na vlepw kai to vlepw PANTA ... einai tis ginaikes na katadikazoun to fylo tous oikoumenika.... alla se proswpiko epipedo... "egw diaferw... egw exw parei grammi..."

agapites almalibra,nefeli kai loipes... den diaferete se tpt apo oles tis alles ginaikes kai afiste ta sapia...
    kai to oti den vlepei auta pou lete twra, kapoios -enas- pou me 1-2-3 alitheies tha sas kanei na dikaiologiste pou sas prosvale... den simainei oti den ta exoume akousei oi ipoloipoi...

kai opos leei kai to gramma tou pikramenou exete skata mesa sas oles... kai oso kokketes kai na to paizete... kapia stigmi tha sas erthei kopsimo kai ante gia... "oxi oxi mwro mou, den exw skata mesa mou... apla etixe kai evala to xesmeno vraki tou patera mou ktl ktl ktl..." (gia osous pianoun tin alligoria)

kai opos eipe kai enas filos pou to onoma tou den ematha... "mou tin spane oi ginaikes tou cosmopolitan... protimw i ginaika na einai karapoutanara, para krifopoutana pou to paizei parthena"

telospantwn... teleiwste to auto to post na asxolithoume me tpt allo... kai steilte to kai stin swsti omada sizitisevn (skoupidia / Αναζητήσεις - Σκέψεις - Προβληματισμοί )

misw ta taksidia.. emena mou aresei o proorismos... kai i filosofia den exei proorismo.

signwmi an prosvala kanenan me to na eimai eilikrinis

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΕΛΕΙΨΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΕΔΩ ΠΕΡΑ!!! ΑΚΡΗ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ?????? Λέμε τώρα.......
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Όπως έλεγε και μια σοφή διαφήμιση...

...Εεεε ρε ΣΟΚ που σας χρειάζεται!!!!!!!:hypnotize
    SARCASM / because beating the shit out of people is illegal

Παλαιό μέλος

Re: oufff

Αρχικά δημιουργήθηκε από monstermind
    [Bagapites almalibra,nefeli kai loipes... den diaferete se tpt apo oles tis alles ginaikes kai afiste ta sapia...
    kai to oti den vlepei auta pou lete twra, kapoios -enas- pou me 1-2-3 alitheies tha sas kanei na dikaiologiste pou sas prosvale... den simainei oti den ta exoume akousei oi ipoloipoi...

kai opos leei kai to gramma tou pikramenou exete skata mesa sas oles... kai oso kokketes kai na to paizete... kapia stigmi tha sas erthei kopsimo kai ante gia... "oxi oxi mwro mou, den exw skata mesa mou... apla etixe kai evala to xesmeno vraki tou patera mou ktl ktl ktl..." (gia osous pianoun tin alligoria)

[/B]
    Ρε μάγκα χωρίς να θέλω να σε προσβάλω απλά και εγώ ειλικρινής είμαι μήπως είσαι gay?Και αν δεν είσαι gay είσαι σίγουρα ΠΟΛΥ πικραμένος από τις γυναίκες.Και όπως και να έχει είναι πολύ περίεργο για μένα τουλάχιστον να μπαίνεις και να κατηγορείς όλες τις γυναίκες!!Και εγώ έχω πικραθεί και στην τελική ποιος ή ποια δεν έχει πικραθεί είτε από γυναίκα είτε από άντρα?’μα είχαμε όλοι τα μυαλά σου και να κατηγορούσαμε ο ένας τον άλλο τότε δεν θα υπήρχαμε!Πικραίνεσαι?Μαζεύεις τα κομμάτια σου, παίρνεις δύναμη, προσπαθείς να δεις για ποιο λόγο έγινε αυτό ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ!Μια νέα σχέση κάπου σε περιμένει!Δεν λέω ότι δεν είναι σκληρό αλλά η ζωή συνεχίζεται!Και όχι μόνο σε μια σχέση αλλά σε όλες τις πικρίες της ζωής!Δεν παραδίνουμε τα όπλα και αρχίζουμε τα κατηγορώ! Έλεος ρε φίλε!Πάντως λογικός δεν είσαι καθόλου!
    Γιατί αν όλες όπως λες οι γυναίκες έχουν σκατά μέσα τους τότε σύμφωνα με την λογική σου τι να τις κάνεις?Οπότε πως μπορείς εσύ να ερωτευτείς μια γυναίκα εφόσον έχει σκατά μέσα της!

Και να σου πω και κάτι άλλο ρε μάγκα?Όλοι οι άντρες είτε θέλουμε είτε όχι κυνηγάμε τις γυναίκες, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο!ΕΙΤΕ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!Πάααραα πολλά χρόνια γίνεται αυτό!Και θα εξακολουθήσει να γίνεται!Τώρα αν μια γυναίκα σε παρατήσει πάει να πει ότι εσύ είσαι άχρηστος,εγώ, ο τάδε κτλ να την κρατήσει!!!Όπως και μια γυναίκα αν την παρατήσει ο άντρας της!ΓΚΕ ΓΚΕ?

Για αυτό άσε τις μαλακίες τύπου όλες οι γυναίκες έχουν σκατά μέσα τους γιατί και εσύ αν δεν το κάνεις ήδη θα το κάνεις, θα τρέχεις πίσω από μια γυναίκα! Και οικογένεια θα κάνεις κάποια στιγμή κτλ.Δηλαδή θα κάνεις οικογένεια με κάποια που έχει σκατά μέσα της?Ή θα μείνεις μπάκουρος και θα το γυρίσεις?

Και σταματήστε να το παίζετε υπεράνω μερικοί!

Και σου ξαναλέω το ρεζουμέ να το καταλάβεις καλά!

ΑΝ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ!ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ! ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ! ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΜΟΝΟ ΔΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΜΑΖΙ,ΑΛΛΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΣΟΥ!!!! ΤΟΤΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ,ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ!

ΞΥΠΝΑΤΕ!

Υ.Γ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ??ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ!

Υ.Γ 2 ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ?

Παλαιό μέλος

Re: oufff

Αρχικά δημιουργήθηκε από monstermind
    telospantwn... teleiwste to auto to post na asxolithoume me tpt allo... kai steilte to kai stin swsti omada sizitisevn (skoupidia / Αναζητήσεις - Σκέψεις - Προβληματισμοί )

misw ta taksidia.. emena mou aresei o proorismos... kai i filosofia den exei proorismo.

signwmi an prosvala kanenan me to na eimai eilikrinis
    Α νιάτο ποιος σου είπε ότι μπορείς να μπαίνεις και να κρίνεις και να λες σκουπίδια τις Αναζητήσεις-Σκέψεις-Προβληματισμούς?Και μην μου πεις την μαλακία ότι είσαι ειλικρινής!Γιατί άλλο ειλικρίνεια και άλλο μαλακία!Έχει τεράστια διαφορά!

Μπα!Και γιατί μισείς τα ταξίδια?Αφού για σένα έχει σημασία ο προορισμός μόνο τότε ΔΕΝ νομίζω να οδηγάς μοτό!Γιατί εγώ αλλά και όλοι οι γνωστοί μου με μοτό τα ΤΑΞΙΔΙΑ γουστάρουμε!!!Την οδήγηση δηλαδή!Φτάνουμε στον προορισμό βλέπουμε το μέρος,απολαμβάνουμε,ξεκουραζόμαστε ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!

Α!Μην το ξεχάσω!Και εγώ συγνώμη αν σε πρόσβαλα με το να μην σε καταλαβαίνω και με ειλικρίνεια να λέω αυτά που λέω!Με ειλικρίνεια πάντα έτσι?

Παλαιό μέλος

Βρε παιδια...

...σαν πολλή μεγαλη διασταση πηρε το θεμα και βγηκε εκτος οριων!!

Εγω εβαλα ενα αρθρο για να το σχολιάσουμε και οχι για να τσακωθουμε/προκαλεσουμε.

Λοιπον, οποιος νομίζει οτι εχει να πει κατι πανω στο θεμα ελεύθερα διαφορετικά τις αποψεις του και σ'αλλο ποστ!!

EGO PROTINO NA LEEI O KA8ENAS OTI PISTEVI
    ALA NA TO EKSIGI EMPERISTATOMENA KE GIATI TO LEEI AFTO POU LEEI
    DILOSIS KE APLA DILOSIS TOU STIL I GINEKES EXOUN SKATA KE ALA DINA DEN KOLAKEVOUN OUTE KE EMAS TOUS IDIOUS
    KE EPISIS ME TON ORO GINEKA PERIKLIOUME OLES TIS GINEKES AKOMA KE TIS MITERES MAS

8A SINXORISO TO TIPO POU IPOSTIRIKSE OTI I MITERA MOU EXI SKATA MESA TIS ALA GIA TELEFTEA FORA

KE MIA PARATIRISI DEN XRIAZETE NA MILAME EPIDI EXOUME STOMA MPOROUME NA MASAME OPOS LEEI KE I DIAFIMISI

EGO AN MOU EPITREPETE 8A PARAKALESO NA IMASTE PIO KOSMIOI KE EDO DEN INE ENAS XOROS NA VGAZOUME TA APO8IMENA MAS
    ALA ME TIS APOPSIS MAS NA ANTALAZOUME IDEES KE PIOS KSERI ISOS NA MAS OFELISI SE KATI AFTI I SINALAGI APOPSEON

EPISIS PROSOPIKA DEN MOU ARESI OTAN KAPIOI KANOUN TOUS DIKIGOROUS EDO STIN SIZITISI OTI KE NA LEEI O SINOMILITIS MAS EXI KA8E DIKEOMA NA TO LEEI KE OTAN DIAFONOUME SE EPIMEROUS ZITIMATA EKSIGOUMASTE EMPERISTATOMENA
    AN 8ELOUME DIKASTES ANIGOUME KE TIN TILEORASI

EPISIS I APAKSIOSI SE ATOMA POU DEN PISTEVOUME OTI INE IKANA NA MILISOUN MAZI MAS DEN INE KAKO PRAGMA INE KE AFTO MIA APOLITI STASI EKFRASIS

Καλημέρα !!!!

Θα συμφωνήσω με τον bikersonly έκτος από το σημείο που αναφέρει ότι όταν κάποιον/α τον παρατήσει ο σύντροφός του σημαίνει πως είναι άχρηστος. Αυτό κατά τη γνώμη μου δεν ισχύει πάντα.... Ή για να το θέσω καλύτερα ισχύει πάντα στις μακροχρόνιες σχέσεις..... Υπάρχουν και άλλοι λόγοι που μπορεί να παρατήσει ο ένας τον άλλο όπως πχ διαφωνίες σε βασικά θέματα κτλ....
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

ΟΙ ΓΕΝΙΚΕΥΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΕΥΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΑΛΛΟΥ!!!
    ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ!!!

Πρέπει πάντοτε να βλέπουμε μπροστά μας και να πράτουμε ανάλογα με τα δεδομένα και τις δυνατότητές μας.
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
    Καλημέρα !!!!

Θα συμφωνήσω με τον bikersonly έκτος από το σημείο που αναφέρει ότι όταν κάποιον/α τον παρατήσει ο σύντροφός του σημαίνει πως είναι άχρηστος. Αυτό κατά τη γνώμη μου δεν ισχύει πάντα.... Ή για να το θέσω καλύτερα ισχύει πάντα στις μακροχρόνιες σχέσεις..... Υπάρχουν και άλλοι λόγοι που μπορεί να παρατήσει ο ένας τον άλλο όπως πχ διαφωνίες σε βασικά θέματα κτλ....
    Σίγουρα δεν ισχύει πάντα.Αλλά τις περισσότερες φορές ισχύει.Αν με παρατήσει η κοπέλα μου και πάει να βρει άλλον σημαίνει ότι δεν της προσφέρω εγώ αυτά που πραγματικά θέλει και θα ψάξει να τα βρει σε κάποιον άλλο.Και δεν μιλάω για την περίπτωση που ξαφνικά σε παρατάει και τέλος.Εκεί είναι τρελλή και δεν ασχολείσαι!Όλο και κάποιο δείγμα θα σου δείξει πριν.Ότι κάτι δεν πάει καλά.Και αν θέλω πραγματικά την κοπέλα οφείλω να μάθω τι είναι αυτό που δεν της αρέσει.Το ίδιο εννοείται και για την γυναίκα.Και αν μπορώ να το διορθώσω ή τουλάχιστον να το συζητήσω μαζί της!

Τώρα αν με παρατήσει επειδή δεν τις κάνω πανάκριβα δώρα ή άλλα παρόμοια με γεια της με χαρά της!Καλύτερα να ξεμπερδεύω κι όλας!Τι να την κάνω τέτοια γυναίκα?Όπως υπάρχουν και γυναίκες (και άντρες) οι οποίες γουστάρουν να "πάρουν" την μισή Ελλάδα!Ούτε αυτή την θέλω δίπλα μου.Και διαφωνίες υπάρχουν σε μια σχέση και τσακωμοί!Η μαγκιά όμως είναι ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 και να κάνουν παραχωρήσεις αν ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!

ΑΛΛΑ ΟΙ ΧΩΡΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥΣ ΧΩΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ-ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ!ΑΛΛΑ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!

ego 8a po afto pou exo katalavi gia mas tous andres
    iparxoun dio idi andron i filiki pros tis ginekes ke i ex8riki pros tis ginekes
    o tipos tou filikou ine aftos pou antimetopizi tin gineka ke san an8ropo ektos ton alon endiaferete gia provlimata pou tin apasxoloun endiaferete gia ton orgasmo tis ine sizitisimos 8eti ton eafto tou os iso apenanti tis ke tou aresi na mirazete oson ton dinato perisoteri zoi mazi tis

o ex8rikos vlepi tin gineka san sexualiko antikimeno ine skorer ston erota den endiaferete ka8olou gia tis anisixies tis i oti dipote ine ginekias fisis xrisimopioi mia omorfi gineka gia epidiksi genika xrisimopioi ta panta pou aporeoun apo aftin tin sxesi gia diko tou ofelos ke otan telioni tin opiadipote sxesi diasiri aftin tin gineka ston perigiro tou ke fisika gia oti dipote asximo exi simvi stin sxesi tou den fteei aftos ke gia ton kosmo pote den ton xorizoun i ginekes panta aftos tis dioxni ektos apo poli spanies periptosis

to 8ema omos den ine akrivos afto to 8ema ine ti montela andron exoun kataskevasi sto mialo tous i ginekes simera ke giati apo pou pigazi afto
    ke giati ta sines8imata se mia sxesi ta profasizonte i an8ropoi pia eno stin ousia 8eloun ala pragmata

ego nomizo afto to pexnidi tis epiveveosis pou exoun anagki ka8imerina i an8ropoi mesa apo tis sxesis tou ke i tasi gia ktitikotitas pou exoume san laos pou pigazi mesa apo tin anasfalia mas ine to provlima

diladi den mporoume na leme i gineka mou i kopela mou i sxesi mou afou meta apo mas 8a ine kapiou alou
    ke to leme me tin idia enia opos leme to aftokinito mou ke perifanevomaste ke es8anomaste simantiki oxi gia kanena alo logo ala epidi exoume kenourio ke akrivo aftokinito
    otan mia sxesi vasizete se teties enies apla avnanizomaste egkefalika ke epi tis ousia den exoume katalavi tipota apo ton eafto mas apla epivionoume
    ke merikous apo emas den tous endiaferi i epiviosi ala 8eloume na zisoume pragmatika

Σωστά!!! Με κάλυψες πλήρως!

Έχω την εντύπωση πως σήμερα είμαστε πολύ περισσότερο ατομιστές κοιτώντας πως θα περάσουμε καλύτερα αδιαφορώντας παράλληλα τις περισσότερες φορές για τους γύρω μας. Αυτό αντικατοπτρίζεται και στις σχέσεις.
    Ο συνδυασμός δε με το απεριόριστο τρέξιμο της καθημερινότητάς μας κάνει τα πράγματα δυσκολότερα.
    Αν λοιπόν δούμε λίγο πιο πέρα από τη μύτη μας και βάλουμε λίγο τον εαυτό μας στην άκρη θα είναι μια καλή αρχή!
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
    Σωστά!!! Με κάλυψες πλήρως!

Έχω την εντύπωση πως σήμερα είμαστε πολύ περισσότερο ατομιστές κοιτώντας πως θα περάσουμε καλύτερα

DEN KATALAVENO GIATI NA MIN KITAME POS 8A PERASOUME KALITERA PIOS 8ELI NA MAZOXIZETE STIN ZOI TOU

αδιαφορώντας παράλληλα τις περισσότερες φορές για τους γύρω μας.

GIATI NA ADIAFOROUME GIA TOUS ALOUS GIRO MAS KE GIATI NA PRATOUME SINEXIA ME VASI TOUS ALOUS GIRO MAS?

Αυτό αντικατοπτρίζεται και στις σχέσεις. TOTE DEN INE SXESIS

Ο συνδυασμός δε με το απεριόριστο τρέξιμο της καθημερινότητάς μας κάνει τα πράγματα δυσκολότερα.

INE 8EMA PROTEREOTITON STIN ZOI KE TIPOTA DEN INE KANONAS

Αν λοιπόν δούμε λίγο πιο πέρα από τη μύτη μας και βάλουμε λίγο τον εαυτό μας στην άκρη

NA VALOUME TON EAFTO MAS STIN AKRI?
    MA DEN IPARXI TIPOTA PIO SIMANTIKO APO TON EAFTO MAS
    AN KE ENOOIS TON EGOISMO.....
    OTAN IMASTE KALA ME TON EAFTO MAS IMASTE KALA KE ME TOUS ALOUS

θα είναι μια καλή αρχή!
    MIA KALI ARXI INE NA KATALAVOUME PIO INE AFTO TO SINES8IMA POU MAS LIPI KE NA ARXISOUME NA DOULEVOUME STO KLISIMO AFTIS TIS TRIPAS POU MPORI NA MAS KANI PA8ITIKOUS = DILOUS
    I EPI8ETIKOUS KE 8IMOMENOUS

ALA KE TOSO TELIOI NA GINOUME OSO FANTAZOMASTE OTI MPOROUME NA GINOUME I PERISOTERES GINEKES 8ELOUN KINONIKI KATAKSIOSI PLOUTO KE ALA DINAMIKA KE IGETIKA STIXIA GIA NA MIRASOUN TIN KITARITIDA TOUS MAZI SOU KE INE POLI GLIKES KE 8ERMES OTAN EXOUN AFTA POU 8ELOUN OTAN TOUS TA KOPSIS I PA8IS KAMIA STRAVI KSAFNIKA ISE MONOS SOU KE DEN EXIS AFTIN TIN TOSO AGAPISIARA KE DEMENI MAZI SOU GINEKA NA SE STIRIKSI KE MERIKES FORES AFTO SIMVENI KE META APO GAMO KE I IKONOMIKES DISKOLIES SIMERA INE APO TIS PROTES AFORMES XORISMOU

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. και κάτι για τις γυναίκες του φόρουμ
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2014, 23:59
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2009, 09:35
  3. να και κατι απο ομαδα εψιλον
    από wolfman13 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2004, 16:18
  4. ξερει κανεις να ρυθμιζει αναρτησεις για yzf r6 2003???
    από alfa156 στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2004, 19:15
  5. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2004, 09:08

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ