Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 111

Θέμα: Έκτακτο Track Days

Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Nα δοκιμάσεις σοκολάτα-πορτοκάλι και θα με θυμηθείς

Ρε θα είναι κανείς στις 19/3 στο trackday του 0300?

Εγώ και ο ''καλύτερος βελτιωμένος κουλάντζας'' θα είμαστε εκεί.
    Θέσεις μάλλον δεν υπάρχουν κενές.Την Τρίτη που έκανα κράτηση ήταν ήδη στο όριο.

Θα ειμαι και γω εκει!
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Έλα ρε Γιώργο !!!!!

Στείλε πμ να μου πεις τα περαιτέρω
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Μονιμος θαμωνας, θα ειμαι εκει οπως παντα!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
    του έχω πιάσει χρόνο στο 1.07 !!!
    πάει τέρμα, δεν χωράει στη μοτό, όλα βρίσκουν κάτω !!!

Ps: Πάνο....νομίζω ότι είναι καιρός να πάς στην κατηγορία SS
    Θυμισου ρε φιλε να σου δωσω το κατοσταρικο που συμφωνησαμε, μην το ξεχασω...

:rotflmao: :rotflmao:

(personal faster lap Megara 1:10,xxx)
    (ektakto trackday - dead Dunlop Qualifier , calmly riding for work reason = faster lap 1:11,7xx)

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    η ενα S4RS μηπως...???

:a07:

(ονειρα, διοτι χρημα δεν υπαρχει)

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Παναγιώτη οι φωτό είναι super !!

Μόνο το μανστεράκι ρε φίλε..... Σαν να ζητάει βοήθεια ή μου φαίνεται ;;
    To Monsteraki του 2003, και οχι μονο, αλλα ολα τα μικρα, στοκ, δεν ειναι φτιαγμενα για να γραφουν χρονους, και αυτο που ειναι πλεονεκτημα στον δρομο και σε μια διαδρομη για οδηγικη απολαυση με πρωτο λογο ομως την ασφαλεια, ειναι μειονεκτημα στο χρονομετρο σε μια πιστα... θελει πολλες μα πολλες αλλαγες και περιφεριακα, και μετα απο πολυ δουλεια στο ψαξιμο πανω σε αυτα για να γραψει χρονο... στην πραξη οικονομικα το να ριξει καποιος αρκετα χρηματα επανω του και πολυ ψαξιμο δεν συμφερει απο θεμα οικονομικο, παιρνει μια 749 πχ και τελειωνει το θεμα... πιο πολυ το χρημα θα το "αξιζε" για τον χαβαλε και την διασκεδαση ειναι οπου με ενα τετοιο αδυναμο αεροψυκτακι διασκεδαζεις κανοντας πλακα σε αρκετους αναβατες... φτιαχτηκε 150% αποκλειστικα για χρηση δρομου...

σιγουρα μπορει (και μπορω μαλλον) να κατεβασει 2 ισως και 3 sec ακομα, αλλα εννοειται οτι θελει τα παραπανω, φυσικα μαζι με αρκετη προπονηση γιατι δεν εχει τα αλογα, και ειναι θεμα πολυ περισσοτερο οδηγου-αναβατη πλεον με μια τετοια μοτοσυκλετα βολτας, απο οτι με μια εξιδικευμενη μοτοσυκλετα πιστας οπως ενα Supersport η ενα Superbike.

παντως ενα βγαλει καποιος το χρονομετρο απεξω, οδηγικα ειναι πραγματικη απολαυση αυτη η μοτοσυκλετα, το ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ μαζι της λεμε τρελα στην πιστα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της petani
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
    Μονιμος θαμωνας, θα ειμαι εκει οπως παντα!!!!!!

Τι αλλο θα περιμεναμε απο σενα ....
    http://s21.photobucket.com/albums/b259/petani/?start=20

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dodos 900
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV

Ρε θα είναι κανείς στις 19/3 στο trackday του 0300?

Χτές(Πέμπτη)πήρα τηλέφωνο και οι θέσεις ήτανε κλεισμένες.Θα πάω όμως μήπως και μπώ.
    Τρίτη θα στείλω π.μ
    ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xristos67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    Σορυ αλλα για να λεμε τα πραγματα οπως ειναι,μια παροιμια που λεει ''αν ηταν η ζηλια ψωρα...'' την εχεις ακουστα???

Το οτι ειναι ορθιος απο που το συμπεραινεις???

Η μηχανη εχει γωνια μεγαλυτερη των 45 μοιρων...

Μαλλον δεν βλεπεις καλα.
    AN DIABAZES PIO PROSEKTIKA 8A KATALABENES OTI DEN MILAO GIA TON RUNNER.
    O RUNNER PREPEI NA EINAI APO TOUS LIGOUS, APO OLES TIS FOTO POU EXO DEI MEXRI STIGMIS STO FORUM, POU PIGENEI GRIGORA (XORIS NA KREMIETE APO TIN MOTO GIA NA AKOUMPISEI GONATO) , KAI MPRAVO TOU GIATI ME TO MONSTER EINAI PIO DISKOLO SE SXESI ME TA S.S. KAI SBK TON YPOLOIPON POU BLEPOUME STIS/SE ALLES FOTO.

OSO GIA TO AN HTANE H ZHLIA PSORA....
    ASTO KALITERA NA MHN ANOIXOUME KOUBENTA GIA AUTO...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kinhsh
    Πολιτικο λαστιχο και τετοιες κλισεις ! Ωραιες φωτογραφιες.
    spam on /
    kinhsh, μερικα ελαστικα δρομου σηκωνουν κλισεις 50 μοιρες πλεον στην πιστα... η διαφορα σε σχεση με τις γομες η τα racing (περα τις ακομα μεγαλυτερες κλισεις) ειναι οτι τα raing η γομες εχουν καλυτερο κοντρολ και οι μεγαλυτερες δυνατοτητες σε γρηγοροτερη εισοδο λογο γεωμετριας, σκελετου και πολυ προσφυσης στην στροφη μιας πιστας με την αναλογη θερμοκρασια λειτουργειας, επιτρεπουν πολυ καλυτερα και δυνατα φρενα μεχρι μεσα βαθια στην στροφη, και φυσικα δυνατοτερη εξοδο υπο κλιση... αλλα κα τα απλα σπορ ελαστικα δρομου ακομα και τα παλια (φωτο εδω) Dunlop D208ZR, και με τα νεοτερα δρομισια Dunlop Qualifier, παραδειγμα τα φερνω γιατι εχω μπει πιστα με αυτα, και μαλιστα ηταν ελαστικα φορτωμενα με 3-4 και βαλε trackdays και 4000-5000 χιλιομετρα στον δρομο, και σηκωνουν κλισεις 45-50 μοιρες ανετα, και μαλιστα στο Μονστερακι που δεν εχει το στησιμο και τις αναρτησεις μια SBK μοτοσυκλετας παραγωγης, απλα θελουν συνεση στο trail braking (οσο μπορουμε να το εφαρμοσουμε δηλαδη εμεις οι απλοι αναβατες) και αρκετη προσοχη στην εξοδο... το πλεονεκτημα με αυτα τα ελαστικα στον περιστασιακο αναβατη πιστας το οτι μαθαινει τα ελαστικα που κυκλοφορει και στον δρομο σε ασφαλες περιβαλον, και το οτι δεν χρειαζονται μοτοσυκλετα με εξιδικευμενο σεταπ για να απολαυση γυρους στην πιστα και να εχει αρκετο feedback.

προσωπικη αποψη
    spam off/

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2005_09_08_bikepics-425276-800.jpg 
Προβολές:	234 
Μέγεθος:	95,6 KB 
ID:	123927

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdoc
    Ωπα μεγαλε, κοψε κατι...η ελα να χρονομετρας και εμενα...με βλεπω στο 1.00 χαααλααααρα

σε έχω πιάσει και εσένα στο 0.59.26 !!!

ps: πάλι χάλασε ρπστη μου το χρονόμετρο και γράφει χρόνους superpole

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xristos67
    O RUNNER PREPEI NA EINAI APO TOUS LIGOUS, APO OLES TIS FOTO POU EXO DEI MEXRI STIGMIS STO FORUM, POU PIGENEI GRIGORA (XORIS NA KREMIETE APO TIN MOTO GIA NA AKOUMPISEI GONATO) , KAI MPRAVO TOU GIATI ME TO MONSTER EINAI PIO DISKOLO SE SXESI ME TA S.S. KAI SBK TON YPOLOIPON POU BLEPOUME STIS/SE ALLES FOTO.

Σορυ φιλε μου μαλακια ειπα, νομιζα οτι μιλαγες για τον runner...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της petani
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
    spam on /
    kinhsh, μερικα ελαστικα δρομου σηκωνουν κλισεις 50 μοιρες πλεον στην πιστα... η διαφορα σε σχεση με τις γομες η τα racing (περα τις ακομα μεγαλυτερες κλισεις) ειναι οτι τα raing η γομες εχουν καλυτερο κοντρολ και οι μεγαλυτερες δυνατοτητες σε γρηγοροτερη εισοδο λογο γεωμετριας, σκελετου και πολυ προσφυσης στην στροφη μιας πιστας με την αναλογη θερμοκρασια λειτουργειας, επιτρεπουν πολυ καλυτερα και δυνατα φρενα μεχρι μεσα βαθια στην στροφη, και φυσικα δυνατοτερη εξοδο υπο κλιση... αλλα κα τα απλα σπορ ελαστικα δρομου ακομα και τα παλια (φωτο εδω) Dunlop D208ZR, και με τα νεοτερα δρομισια Dunlop Qualifier, παραδειγμα τα φερνω γιατι εχω μπει πιστα με αυτα, και μαλιστα ηταν ελαστικα φορτωμενα με 3-4 και βαλε trackdays και 4000-5000 χιλιομετρα στον δρομο, και σηκωνουν κλισεις 45-50 μοιρες ανετα, και μαλιστα στο Μονστερακι που δεν εχει το στησιμο και τις αναρτησεις μια SBK μοτοσυκλετας παραγωγης, απλα θελουν συνεση στο trail braking (οσο μπορουμε να το εφαρμοσουμε δηλαδη εμεις οι απλοι αναβατες) και αρκετη προσοχη στην εξοδο... το πλεονεκτημα με αυτα τα ελαστικα στον περιστασιακο αναβατη πιστας το οτι μαθαινει τα ελαστικα που κυκλοφορει και στον δρομο σε ασφαλες περιβαλον, και το οτι δεν χρειαζονται μοτοσυκλετα με εξιδικευμενο σεταπ για να απολαυση γυρους στην πιστα και να εχει αρκετο feedback.

Ασε καπετανιο ...... εσυ και με τις ζαντες ετσι θα το πηγαινες ......

προσωπικη αποψη
    spam off/
    http://s21.photobucket.com/albums/b259/petani/?start=20

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xristos67

Αγαπητέ μου Xristos67, αυτό είναι κρέμασμα. Copyright από το link του runner (στην τύχη διάλεξα μία φωτογραφία).

Όχι ότι τραβάω κανένα ζόρι Παναγιώτη φίλε μου αν μπορείς να κρεμαστείς να ξύσεις και τ'αυτιά σου πολύ καλά θα κάνεις.

Ωστόσο τις φωτογραφίες τις βάζουμε γιατί είναι ωραίες να τις βλέπουμε και να γουστάρουμε. Αν είναι να μπαίνει ο καθένας που δεν τον ξέρουμε να μας σχολιάζει, τότε όπως συνέβει και παλιότερα, δεν θα μπούμε ξανά στον κόπο...

Για την ιστορία συνήθως παίρνω κλίσεις που κυμαίνονται λίγο πάνω από 45 και τις θεωρώ αξιοπρεπέστατες για ένα ασφαλές και διασκεδαστικό trackday. Αν τις βλέπεις για όρθιες, μάλλον κοιτάς το μόνιτορ λοξά. Δεν είναι το θέμα αν μπορούμε να στρίψουμε παραπάνω αλλά έχουμε κι άλλα πράγματα στη ζωή μας να κάνουμε από το να πληρώνουμε τα σπασμένα της πίστας.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	bikepics-468935-full.jpg 
Προβολές:	160 
Μέγεθος:	79,6 KB 
ID:	124045
    Θάνος..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xristos67
    File Thano,

Signomi , den ithela na se prosbalo ,

Den gnorizomaste , an se enoxlei pou kapoios pou den gnorizeis sxoliazei sto forum, signomi.

Dexomai osa egrapses kai simfono mazi sou oti episkepteste tin "pista" ton megaron gia diaskedasi kai den iparxei logos gia na ripsokindinevete tin somatiki sas akeraiotita prota apo ola, kai epeita tis ilikes zimies.

Filika

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Έκτακτο track days
    από jarv στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2010, 18:29
  2. Έκτακτο Track Days 28/9
    από jarv στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 240
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 12:22
  3. Track day στα Μέγαρα