Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 34 από 34

Θέμα: Νέος δίτροχος help plx !!11

Παλαιό μέλος
    Εγώ για την ιστορία μιας και ακούω συχνά για δυσεύρετα και ακριβά ανταλλακτικά για το CB400SF να πω πως ότι και να έχω χρειαστεί το έχω βρει αμέσως και μόνον τα όργανα είναι μελανό τους σημείο. Σήμερα π.χ. που βρέθηκα σε γνωστό μαγαζί ανταλλακτικών ο τύπος είχε 4 μηχανές SF400 οι τρείς του 95 και μετά και τις έδινε και πολύ φτηνά. Δηλαδή εκτός από τα ανταλλακτικά που ξανά λέω δεν είχα ποτέ πρόβλημα στην τελική αν πάθει κάτι σοβαρό η μηχανή (το μοτέρ) το αλλάζω ολόκληρο και όλα οκ. Για κάντε το αυτό σε κάποιο άλλο μοντέλο να δούμε πόσο θα έρθει? Βέβαια θα μου πεις γιατί να το κάνω ακόμα και να μου χτυπήσει μπιέλα κάνω την σχετική επισκευή και όλα καλά. Δύσκολο αλλά μπορεί να συμβεί, ποτέ δεν ξέρεις... Στο SF στην χειρότερη εκτός από την επισκευή αλλάζεις όλο το μοτέρ και σου έρχεται φτηνότερα. (το παίρνεις με εγγύηση).
    Τέλος γνώμη μου για μες την πόλη το SF είναι αν όχι καλύτερο το ίδιο καλό με το Hornet αλλά και λίγο που άνετο. Τώρα για ταξίδι το 600 μάλλον υπερτερεί.
    Χαιρετώ και BLiTzER καλοτάξιδο και πάντα όρθιος.!
    Panatha

Καλοτάξιδος και πάντα όρθιος!

Ωραία η γύμνια ε?

Εγώ δεν εξέφρασα άποψη για το ποια μηχανή να πάρεις γιατι δεν είμαι αντικειμενικός σε αυτά και

όπως έχω ξαναπεί CB400 φανατικός. Δεν το αλλάζω το μωρό μου θα το συντηρώ και θα το

φροντίζω εως ότου παραδώσει πνεύμα. Ιάπωνας λέμε ! ! !
    Δεν Θα Πεθάνουμε Ποτέ Κουφάλα Νεκροθάφτη

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paris13
    Εγώ για την ιστορία μιας και ακούω συχνά για δυσεύρετα και ακριβά ανταλλακτικά για το CB400SF να πω πως ότι και να έχω χρειαστεί το έχω βρει αμέσως και μόνον τα όργανα είναι μελανό τους σημείο.
    Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να φανεί ότι το παίζω έξυπνος...αλλά μάλλον θα χρειαστώ ψυγείο...θες να κοιτάξεις, αν φυσικά σε βγάλει ο δρόμος σου και έχεις χρόνο και να μου στείλεις ένα π.μ ?

Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ευχαριστώ παιδιά.

Δεν ποστάρω φωτός για λίγο καιρό ακόμα. Το έχω μαζέψει σχεδόν όλο, του έλειπαν κάποια πράγματα (φλας, καθρέφτες), αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα να του φορέσω και ένα hugger πίσω γιατί λερώνει πολύ :P Πιθανότατα θα αντικαταστήσω και τα μπροστινά φλασάκια να ταιριάζουν με το πίσω φανάρι που αγόρασα. Μετά θα το θαυμάσουμε παρέα

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. νεος στο forum εχει απορια!!help!!!!
    από stormshadow στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2008, 15:02
  2. HELP! ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ HJC AC-11 Dragon? Ψάχνω κράνος!
    από effieee στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2008, 19:56
  3. 9/11 Ορεινή Κορινθία ή Ναυπακτία ή ...
    από filippos_hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 13:28
  4. Admins help.. (διευκρίνηση)
    από DEMINIO στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2003, 23:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας