για πειτε.. προοριζονται για συστημα φρενου beringer 12αρα ακτινικη τρομπα με 6πιστονη δαγκανα....
κανα σοβαρο οχι μετρια.....
για πειτε.. προοριζονται για συστημα φρενου beringer 12αρα ακτινικη τρομπα με 6πιστονη δαγκανα....
κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!
Έχω βάλει τα Μotorex 5.1 1μήνα τώρα και είναι μία χαρά.
συγνωμη τι μηχανακι ειναι αυτο που εχει 12αρα ακτινικη με 6πιστονες?Αρχικά δημιουργήθηκε από Spazz
V POWER
Mετατροπη προφανως ειναι και μαλλον σε super motard.Αρχικά δημιουργήθηκε από chducos1
συγνωμη τι μηχανακι ειναι αυτο που εχει 12αρα ακτινικη με 6πιστονες?![]()
Φιλε μου αυτο που εχω καταλαβει εγω ειναι να τους βαζεις dot4 και απλα να τα αλλαζεις καθε χρονο αν δεν το βαζεις πιστα και αν το βαζεις μια αλλαγη δεν κοστιζει τιποτα απολυτως.Καλο ειναι να μην κρατας το μποιυκαλακι μετα για πολυ καιρο μετα το ανοιγμα του μιας και τα υγρα φρενων αποροφουν σαν σφουγγαρι την υγρασια και δημιουργουν φυσαλιδες με αποτελεσαμ την σπογγωδη αοσθηση στην μανεττα.
Συχνες αλλαγες λοιπον και εισαι αρχοντας!![]()
Εγω στο τζιξερ μου μετα απο πιστα (αν δεν εχουν αναψει δραματικα τα υγρα κατεβαζοντας την μανετα) κανω μια απλη εξαερωση και συπμληρωμα,αν παλι τα εχω καψει τα αλλαζω με καινουργια και τελος!![]()
Keep spamming!!!:a13: