Σελίδα 3 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 193

Θέμα: Desmosedici RR εν Ελλαδι

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Να ρωτησω; (λεμε τωρα) ο τυχερος ιδιοκτητης ετσι οπως φαινεται στην φωτο εσκασε στην καφετερια; ακρανωτος και α-γενικως;

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Καλα μαγκες οκ,ολοι ετσι κι'αλλιως χρησιμοποιουμε τις μηχανες ακριβως ετσι οπως ειχε στο μυαλο του ο σχεδιαστης,ελεος πια μ'αυτο το κραξιμο...

Εμενα πιο πολυ για ζηλεια μου κανει,ξαφνικα γιναμε ολοι το 2007 πιστακηδες... Μαλλον,οπως ειναι ηδη γνωστο,οσοι γραφουν στα φορουμ δεν πανε για καφε με τις μοτο τους αλλα ολοι με παπακια...
    Σωστος ο εν Σουζουκι αδερφος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    πιθανο σεναριο:...μολις το πηρε το μηχανακι το παλικαρι και ειπε να παει με αυτο στην εβδομαδιαια συνατηση της μοτοπαρεας του να το (επι)δειξει, να το δουν οι κολλητοι, να τον συνγχαρουν και γιατι οχι να νιωσει και λιγο καλυτερα που ειναι και η πρωτη μουρη της παρεας.

ας μην βγαζουμε συμπερασματα...και στο κατω κατω τον ξερει κανεις τον ιδιοκτητη και κρεμαμε ταμπελες?

δηλ οσοι απο εμας εχουμε φερει τα καινουργια μας μηχανακια στο δελεαρ, για να το δουν και οι υπολοιποι , ειμαστε καφετεριακιδες?!?!?
    τεσπα...

ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΥΛΑ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ
    :a07: :a07: :a07: :a07:
    Ακομα πιο σωστος ο αλλος εν Σουζουκι αδερφος!

Οτι και να λεμε παιδες το εργαλειο ειναι τουμπανο και το φωναζει απο οποια μερια και αν το κοιταξεις.Εγω προσωπικα στεναχωριεμαι που δεν το εχω δει ηδη απο κοντα μιας και τριγυρναω προς τα εκει (καινουργιο αισθημα γαρ ) και φυσικα θα προσκυνησω αν το δω απο κοντα και δεν θα κραξω τον ιδιοκτρητ γιατι παμπολες φορες εχω παει για καφε με την μηχανη μου αλλα δεν σημαινει οτι την εχω μονο γι'αυτο.

Αν ακουγεται ετσι απο τα ηχεια του πισι φανταστειτε την διπλα σας!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=8sFbu...eature=related

Θελω να την ακουσω απο κονταααααααααα!!!!!!!
    Keep spamming!!!:a13:

.
    Νίκος
    Open Horizons

Παλαιό μέλος
    :wacko:

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Για να λυθουν τυχον αποριες και σεναρια, το παιδι που εχει το Sedici ειναι και ο συνιδιοκτητης της συγκεκριμενης καφετεριας.
    ΔΕΝ τον ειδα να ερχεται (η φωτο ειναι τραβηγμενη απο αλλον), καθως επισης ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ, οποτε δεν μπορω να σου απαντησω, αλλα η περιγραφη της φωτο ηταν οτι "το παιδι με τη μηχανη μολις εφτασε".
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ.

http://www.desmoriders.gr/index.php?topic=2680.0

Και ΞΑΝΑΛΕΩ: ΔΕΝ κατακρινω το παιδι η κανεναν εκει. Ο καθενας κανει οτι θελει. Και ΜΑΚΑΡΙ να δουμε αυτες τις μηχανες στο φυσικο τους περιβαλλον και οχι σε καφετεριες, απλα πιστευω οτι το συγκεκριμενο μηχανακι ειναι υπερβολικο σε ΟΛΑ του για την Ελλαδα και τους δρομους της...
    Desmocedici+Καφετέρια= ε καλα αμα το πηρε για να πηγαινει καφε....καφετεριακας ειναι!
    αυτη την λογική κατακρινω Νικόλα.

κατ'αλλα ναι μακαρι ΝΑ ΜΠΟΡΥΣΑΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΣΑΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!! αλλα ειμαστε στο ελλαδισταν και αυτο δεν σημαινει οτι εγω/εσυ/αυτος/οποιος ΔΕΝ πρεπει να παρει το ΟΠΟΙΟ μηχανακι του γουσταρει!!!!

επίσης... αν κρινουμε με καθαρα λογικα κριτιρια τις οδηγικες συνθηκες της ελλαδας, μαλλον θα καταληγαμε στο συμπερασμα οτι ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ μηχανακι με πανω απο 1 κυλυνδρο,650κεκ και 60 αλογα ειναι υπερβολη! μηπως τα gixxerοειδη με τα 180+αλογα ΔΕΝ ειναι υπερβολη με το σκεπτικο σου?
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Παλαιό μέλος
    Εντάξει, μήπως το έχουμε παρακάνει λιγάκι με την αξία που θα πρέπει να δίνουμε στις μοτοσυκλέτες? Δηλαδή είναι ιεροσυλία να βγείς με τέτοια μοτοσυκλέτα για καφέ?

Είναι σαν να είχα την Σκλεναρίκοβα γκόμενα και να με κράζουν που την κυκλοφορώ έξω, γιατί τέτοιες γυναίκες είναι μόνο για κρεβάτι.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Συγνωμε βρε Νικολα σου φαινεται απο αυτο το ποστ (το πρωτο πρωτο κιολας απο το desmo riders link που εβαλες ) το εφερε για καφεδακι και αραλικι στην καφετερια???Μονο εγω διαβαζω σαν λογικος ανθρωπος δηλαδη???

''Ο κύριος Γιώργος (αδελφός του Έλληνα ιδιοκτήτη desmosedici) μας καλεί στο μαγαζί του για καφέ.
    Τι θα λέγατε να το κάνουμε μόνιμο στέκι ενεκα Desmorider ιδιοκτήτη
    Είναι κάπου στο Μοσχάτο και το όνομα του είναι SIMKITA (ή κάπως έτσι) ο jks το ξέρει το μαγαζί
    Έχει τεράστιο πάρκιν όπου θα μπορούμε να βλέπουμε τα μηχανάκια και να πίνουμε καφε.
    Είπε οτι του είναι εύκολο να φέρει το desmosedici και να βγάλουμε φωτογραφίες.
    Τι λετε?''

Αυτο σας λυνει την περιεργεια πως βρεθηκε εκει η εν λογω moto gp replica???
    Keep spamming!!!:a13:

:rotflmao: δεν παμε καθολου καλα !!:rotflmao:
    ποιο ειναι το παραξενο ...πηγανε οι desmoriders να πιουνε το καφεδακι τουs και να χαζεψουνε το το Ονειρο των απανταχου ντουκατιστι...!!για τους υπολοιπους μπορει να ειναι κατι το ανουσιο...
    ρε ταξιδευτη δεν μας τα λες καλα το αγορι μ....
    Το βαζεις για να το δουμε και μετα κραζεις και την οδηγο και την desmosedici..
    Δεν νομιζω οτι ΕΜΕΙΣ εδω στο moto.gr ειμαστε οι τελειοι για να απολογηθει ο ανθρωπος γιατι πηρε την desmo και γιατι παει για καφε με αυτην η γιατι πηγε χωρις κρανος η γιατι κατουραει με το δεξι ποδι ψηλα ....
    Ημαρτον ρε παιδες ....σε λιγο θα πιστεψω οτι συνομιλο με τον κυριο Ξερολα ,τον κυριο τελειο,και τον κυριο Γαμάω !!

GIXXERAKIAS

παντως θα ηθελα να ημουν εκει να το δω ...ισως σε μια αλλη συναντηση των desmoriders..
    θα φοραω και κρανος γιατι θα με κραξουν οι παπαρατσιι !!!
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    ''Ο κύριος Γιώργος (αδελφός του Έλληνα ιδιοκτήτη desmosedici) μας καλεί στο μαγαζί του για καφέ.
    Τι θα λέγατε να το κάνουμε μόνιμο στέκι ενεκα Desmorider ιδιοκτήτη
    Είναι κάπου στο Μοσχάτο και το όνομα του είναι SIMKITA (ή κάπως έτσι) ο jks το ξέρει το μαγαζί
    Έχει τεράστιο πάρκιν όπου θα μπορούμε να βλέπουμε τα μηχανάκια και να πίνουμε καφε.
    Είπε οτι του είναι εύκολο να φέρει το desmosedici και να βγάλουμε φωτογραφίες.
    Τι λετε?''

Αυτο σας λυνει την περιεργεια πως βρεθηκε εκει η εν λογω moto gp replica???
    Όπαααα.....
    Αλλάζει το τελείως το πράμα... Μακάρι να είχα δεί την πρόσκληση, για να το δώ από κοντά.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

.
    Νίκος
    Open Horizons

στιν Ελλαδα μονο μπαντες θα κανει αυτο το μηχανακι :rotflmao:

παντως με τετοια ροπη που θα εχει αυτο σαν v4, το ευχαριστιεσε και σε ευθειες και ανοιχτες στροφες ανετα
    Τα αλογα ποτε δεν ειναι αρκετα

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Λογικά θα το δούμε στο zoo την Δευτέρα.... ή μήπως στις 30???
    και στην καφετέρια να το δώ μου φτάνει να το δω εδω και απο κοντά....
    απο εκεί και πέρα... να ναι καλά το παλικάρι να το χαρεί!
    και αν δεινει 65000 για το μοτόρι , λογικά δεν θα χει προβλήματα να βγει και σε κανα Mugello να πάει να το στρίψει λίγο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    Λογικά θα το δούμε στο zoo την Δευτέρα.... ή μήπως στις 30???
    και στην καφετέρια να το δώ μου φτάνει να το δω εδω και απο κοντά....
    απο εκεί και πέρα... να ναι καλά το παλικάρι να το χαρεί!
    και αν δεινει 65000 για το μοτόρι , λογικά δεν θα χει προβλήματα να βγει και σε κανα Mugello να πάει να το στρίψει λίγο...

59.990 δεν εχει?

το ακρυβυνανε?

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Και να έρθει κάποιος όσο εσύ πίνεις τον καφέ σου δίπλα της και μπροστά στα μάτια σου να σου την ρίξει κάτω ξεπαρκάροντας πχ....

(ελπίζω να μην συμβεί ούτε στο παιδί ούτε και σε κανένα άλλο βέβαια... φτου..φτου..)

Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
    Και να έρθει κάποιος όσο εσύ πίνεις τον καφέ σου δίπλα της και μπροστά στα μάτια σου να σου την ρίξει κάτω ξεπαρκάροντας πχ....

(ελπίζω να μην συμβεί ούτε στο παιδί ούτε και σε κανένα άλλο βέβαια... φτου..φτου..)

Σελίδα 3 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ducati Desmosedici Rr
    από Julius στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 87
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2006, 18:02

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας