Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 42

Θέμα: Λάστιχα

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

Re: Re: Λάστιχα

Αρχικά δημιουργήθηκε από or hect
    ....dunlop d739 για μεσαια και σκληρα εδαφη....
    Θα το φορεσω για πρωτη φορα μονο στον μπροστινο τροχο ( μεχρι τωρα εδω και καιρο μονο 756 ...)

Καλο ειναι φιλε hector...???

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Επαναφέρω το thread...
    Για βοηθήστε οι έχοντες γνώση..

Τι σας λέει το Pirelli Scorpion MX Extra? Το βρίσκω σε πολύ καλή τιμή, και είναι δέλεαρ...

Πληροφορίες για το λάστιχο εδώ http://www.pirellityre.com/web/catal...XEXTRA_OFF.xml

Μιλάμε για πίσω λάστιχο.
    Ευχαριστώ.

Τελικά παράγγειλα το Bridgestone M404. Εμπιστεύτηκα τα μέχρι τώρα γραφόμενα σας

Λάστιχα για Klx 250

Χαιρετώ την χωμάτινη παρέα..

Ευτυχής κάτοχος ενός KLX 250 πλέον (09') ψάχνω λαστιχάκι για χώμα και κάθε βοήθεια απο πιο έμπειρους επιθυμητή.

Η μηχανή δεν κινείται καθημερινά, την έχω αποκλειστικά για χώμα οπότε θέλω λαστιχάκι για μεσαία-σκληρά εδάφη αλλά να έχουν μια καλή απόδοση και στη λάσπη (δεν ξέρω πόσο καλά συνδιάζονται όλα αυτά βέβαια).

Επειδή δεν παίζω μπάλα με τρέιλερ (καθότι και πολιτικό το μηχανάκι και κάνει άνετα άσφαλτο) θέλω να μπορώ να κάνω και 100-200χλμ μέχρι το επόμενο βουνό χωρίς να ξεκολλάνε τα τακούνια και με μια ανθρώπινη απόδοση (μη φάμε και τα μούτρα μας στην άσφαλτο, ντροπή..

Οι διαστάσεις που φοράει είναι

80/90-21
    100/80-18

Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.moto.gr/forums/showthread...ht=dunlop+d756

και αργότερα θα συγχωνεύσω τα 2 thread.

ego prosopika 8a ithela kapoios na mou apantisei (mias kai dn katalavainw xristo apo ta ypoloipa thread pou malonoun ta meloi,
    gia wr200 dixrono,ti diastaseis elastikou na valw pisw kai ti mpros?
    gia vouno milame panta kai gia ka8e eidous xwmatino terain kai petra.
    euxaristw prokatavolika
    Ο χρόνος είναι μαγικός όταν δεν κρύβονται χαφίεδες στα ρολόγια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από map037
    ego prosopika 8a ithela kapoios na mou apantisei (mias kai dn katalavainw xristo apo ta ypoloipa thread pou malonoun ta meloi,
    gia wr200 dixrono,ti diastaseis elastikou na valw pisw kai ti mpros?
    gia vouno milame panta kai gia ka8e eidous xwmatino terain kai petra.
    euxaristw prokatavolika
    Ότι λέει το manual της μηχανής σου.
    Αναφέρει σαφώς τις διαστάσεις του ελαστικού που πρέπει να πάρει. Αν δεν το έχεις google it

edit : Λογικά μπροστά 90/90/21 και πίσω 110/100/18

Παλαιό μέλος

Re: Λάστιχα για Klx 250

Αρχικά δημιουργήθηκε από vagXT
    Χαιρετώ την χωμάτινη παρέα..

Ευτυχής κάτοχος ενός KLX 250 πλέον (09') ψάχνω λαστιχάκι για χώμα και κάθε βοήθεια απο πιο έμπειρους επιθυμητή.

Η μηχανή δεν κινείται καθημερινά, την έχω αποκλειστικά για χώμα οπότε θέλω λαστιχάκι για μεσαία-σκληρά εδάφη αλλά να έχουν μια καλή απόδοση και στη λάσπη (δεν ξέρω πόσο καλά συνδιάζονται όλα αυτά βέβαια).

Επειδή δεν παίζω μπάλα με τρέιλερ (καθότι και πολιτικό το μηχανάκι και κάνει άνετα άσφαλτο) θέλω να μπορώ να κάνω και 100-200χλμ μέχρι το επόμενο βουνό χωρίς να ξεκολλάνε τα τακούνια και με μια ανθρώπινη απόδοση (μη φάμε και τα μούτρα μας στην άσφαλτο, ντροπή..

Οι διαστάσεις που φοράει είναι

80/90-21
    100/80-18

Καλορίζικο το μηχανάκι και καλολάσπωτο βεβαίως - βεβαίως.

Αυτα τα 100 - 200 χιλιόμετρα σε άσφαλτο από βουνό σε βουνό περιορίζουν τις επιλογές σου σε χωμάτινα ελαστικά.

Προσωπικά θα έβαζα ΜΤ21 ή Τ63, πολύ γνωστά λάστιχα για τον πολυδιάστατο χαρακτήρα τους. Κρατάνε στην άσφαλτο πολύ καλά, στη βρεγμένη ασφαλτο κρατάνε ικανοποιητικά, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν θέλουν προσοχή. Στο χώμα είναι πολύ καλά με πιέσεις 12-13 οι οποίες όμως απαιτούν ενισχυμένες σαμπρέλες . Σε πολύ λάσπη θα στομώσουν γρήγορα, και δεν έχουν το κορυφαίο κράτημα ενός 100% εντουράδικου-μοτοκροσάδικου ελαστικού.

Από κει και πέρα εσύ θα κρίνεις, βάση της χωμάτινης εμπειρίας σου και ανάλογα της χωμάτινης χρήσης που θα κάνεις (μονοπάτι νορμάλ, μονοπάτι χαροπάλι, φλαταδούρα, ανηφοροκατηφόρες εχτριμ, εκδρομικό εντούρο κλπ κλπ).

Στα κατάλληλα χέρια τα ΜΤ21 βγάζουν αγώνα εντούρο με υποχωρήσεις μόνο στην πολύ λάσπη.

Τα κανονικά χωμάτινα ελαστικά στην άσφαλτο, τρώγονται πολύ γρήγορα, και στο βρεγμένο γλυστράνε υπερβολικά και απότομα. Με συνετή οδήγηση δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά θέλουν προσοχή για να μη βρεθείς ξαφνικά ξάπλα στην άσφαλτο και με την απορία "τι έγινε ρε παιδιά" ζωγραφισμένη στο πρόσωπό σου .

Re: Re: Λάστιχα για Klx 250

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
    Καλορίζικο το μηχανάκι και καλολάσπωτο βεβαίως - βεβαίως.

Αυτα τα 100 - 200 χιλιόμετρα σε άσφαλτο από βουνό σε βουνό περιορίζουν τις επιλογές σου σε χωμάτινα ελαστικά.

Προσωπικά θα έβαζα ΜΤ21 ή Τ63, πολύ γνωστά λάστιχα για τον πολυδιάστατο χαρακτήρα τους. Κρατάνε στην άσφαλτο πολύ καλά, στη βρεγμένη ασφαλτο κρατάνε ικανοποιητικά, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν θέλουν προσοχή. Στο χώμα είναι πολύ καλά με πιέσεις 12-13 οι οποίες όμως απαιτούν ενισχυμένες σαμπρέλες . Σε πολύ λάσπη θα στομώσουν γρήγορα, και δεν έχουν το κορυφαίο κράτημα ενός 100% εντουράδικου-μοτοκροσάδικου ελαστικού.

Από κει και πέρα εσύ θα κρίνεις, βάση της χωμάτινης εμπειρίας σου και ανάλογα της χωμάτινης χρήσης που θα κάνεις (μονοπάτι νορμάλ, μονοπάτι χαροπάλι, φλαταδούρα, ανηφοροκατηφόρες εχτριμ, εκδρομικό εντούρο κλπ κλπ).

Στα κατάλληλα χέρια τα ΜΤ21 βγάζουν αγώνα εντούρο με υποχωρήσεις μόνο στην πολύ λάσπη.

Τα κανονικά χωμάτινα ελαστικά στην άσφαλτο, τρώγονται πολύ γρήγορα, και στο βρεγμένο γλυστράνε υπερβολικά και απότομα. Με συνετή οδήγηση δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά θέλουν προσοχή για να μη βρεθείς ξαφνικά ξάπλα στην άσφαλτο και με την απορία "τι έγινε ρε παιδιά" ζωγραφισμένη στο πρόσωπό σου .
    Thanks Για την απάντηση..

Να σου πω έλεγα να αποφύγω τα ΜΤ21, ήθελα κάτι πιο καλό στη λάσπη και στο σαθρό χώμα.

Προσανατολιζόμουνα στα Michelin M12. Λες με κάποια χλμ άσφαλτο να φεύγουν τα τακούνια?

Επίσης λες άμα ρίξει καμιά σταγόνα να μετρήσω αβέρτα οικοπεδάκια??

Τα ΜΤ21 παλεύονταν πάντως στη βροχή

Παλαιό μέλος

Re: Re: Re: Λάστιχα για Klx 250

Thanks Για την απάντηση..

Να σου πω έλεγα να αποφύγω τα ΜΤ21, ήθελα κάτι πιο καλό στη λάσπη και στο σαθρό χώμα.

Προσανατολιζόμουνα στα Michelin M12. Λες με κάποια χλμ άσφαλτο να φεύγουν τα τακούνια?

Επίσης λες άμα ρίξει καμιά σταγόνα να μετρήσω αβέρτα οικοπεδάκια??

Τα ΜΤ21 παλεύονταν πάντως στη βροχή

Βάλε Μ12 και γω στο XRάκι μου τέτοια φοράω και κυκλοφορώ καθημερινά με αυτό. Αντέχουν πολύ σε χώμα και άσφαλτο και σε βροχή είναι υποφερτά (με συνετή οδήγηση).

Re: Re: Re: Re: Λάστιχα για Klx 250

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
    Βάλε Μ12 και γω στο XRάκι μου τέτοια φοράω και κυκλοφορώ καθημερινά με αυτό. Αντέχουν πολύ σε χώμα και άσφαλτο και σε βροχή είναι υποφερτά (με συνετή οδήγηση).
    Είμαι ανάμεσα σε αυτά και τα Pirelli Scorpio MX (τα σκληρά).

Φαντάζομαι αντίστοιχα πρέπει να ναι σε δυνατότητες.

Ωραίος..

Παλαιό μέλος

Re: Re: Re: Re: Re: Λάστιχα για Klx 250

Είμαι ανάμεσα σε αυτά και τα Pirelli Scorpio MX (τα σκληρά).

Φαντάζομαι αντίστοιχα πρέπει να ναι σε δυνατότητες.

Ωραίος..

Τα Μ12 αντέχουν πιο πολύ και δεν κόβουν τακούνια.

Τελικώς στη μηχανή μπήκαν

Pirelli Scorpion MX extra

Επηρεασμένος κυρίως απο τα τεχνικά χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου ελαστικού που σε αυτήν την έκδοση (extra) φαίνεται να κάνει για μεγάλο εύρος εδαφών και για την ερασιτεχνική χρήση που το θέλω εγώ.

Εντυπώσεις σύντομα..

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις..

Παλαιό μέλος
    Τελικώς στη μηχανή μπήκαν

Pirelli Scorpion MX extra

Επηρεασμένος κυρίως απο τα τεχνικά χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου ελαστικού που σε αυτήν την έκδοση (extra) φαίνεται να κάνει για μεγάλο εύρος εδαφών και για την ερασιτεχνική χρήση που το θέλω εγώ.

Εντυπώσεις σύντομα..

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις..

άντε καλολάσπωτο τότε...

bridgestone m202 vs m204

Καλησπέρα παιδια..Ψαχνω να παραγγήλω απο το Internet λαστιχα.. Αυτή τη στιγμή φοραω τα m204/203 και ειμαι πολυ ευχαριστημένος..Απ' οτι εχω ψαξει στο net υπαρχουν και τα 202/201..
    Θα ηθελα να ρωτήσω τι διαφορες εχουν αυτά τα λαστιχα..Και τα δυο τα κατατασουν ως soft-intermediate..Ξέρει κανεις τι παιζει..???

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Λαστιχα και συναγερμος για ΧΤ
    από nikos283 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2004, 08:04
  2. λαστιχα για cbr400-RR
    από PALADIN στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2004, 17:29
  3. Τα φώτα σας.. (χωμάτινα λάστιχα)
    από wizard στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket