Βγάλτον..... ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ![]()
![]()
You BETA believe...
Χμμ η θεία μου έχει καμια 10ριά απο δαύτα... τα μισά ε'ιναι lovebird...Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Βγάλτον..... ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ![]()
![]()
Toν 1ο που πήρε ... τον φώναζε Φιρφιρί!! χμμ ο 2ος KokoBillys
χαχαχα γελάω μόνο που γράφω τα ονόματα... χαχαχ![]()
![]()
Εγω θα τον ονομαζα πουρε.
Εναλλακτικα, Μαριο.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
βγάλτον Ichabod Crane του μοιάζει λιγάκι
![]()
![]()
![]()
Ειναι απιστευτο!
Να το χαιρεσαι!!!!
Φιλε μου εαν "ασχοληθεις" μαζι του θα σου κανει φοβερη παρεα!Εγω εχω ηδη τρια και τα δυο που τα εχω μεγαλωσει ταιζοντας τα απο τα χερια μου εχουν εξημερωθει με τους ανθρωπους!
Τωρα απο ονομα τι να σου πω?
Καλυτερα να περιμενεις γιατι μπορει να του δωσεις κανενα ονομα ανδρικο και σε κανενα χρονο να σου κανει κανενα αυγουλακι και να το αλλαζεις παλι!!!!
:rotflmao:
![]()
Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!
Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!
Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!
ασε φιλε το εχω μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ μερα κ νομιζω οτι ειμαστε σχεδον φιλαρακια!Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
Ειναι απιστευτο!
Να το χαιρεσαι!!!!
Φιλε μου εαν "ασχοληθεις" μαζι του θα σου κανει φοβερη παρεα!Εγω εχω ηδη τρια και τα δυο που τα εχω μεγαλωσει ταιζοντας τα απο τα χερια μου εχουν εξημερωθει με τους ανθρωπους!
Τωρα απο ονομα τι να σου πω?
Καλυτερα να περιμενεις γιατι μπορει να του δωσεις κανενα ονομα ανδρικο και σε κανενα χρονο να σου κανει κανενα αυγουλακι και να το αλλαζεις παλι!!!!
:rotflmao:
![]()
ελπιζω στο να καθετε στον ωμο μου κ να τον περνω βολταρακια με τη μηχανη!!!
σαν τον τυπο με τον παπαγαλο που ειχαμε συναντησει περσι στη κατερινη με τον τομας οταν γυρνουσαμε απο τ αγραφα!
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Oπως σου ειπα εαν θα ασχοληθεις και τον ταιζεις εσυ και τον εχεις αρκετη ωρα καθε μερα εξω απο το κλουβι δεν θα θελει να ξεκολλησει απο επανω σου!Τωρα για βολτα με την μηχανη...τι να σου πω δεν ξερω! :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ασε φιλε το εχω μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ μερα κ νομιζω οτι ειμαστε σχεδον φιλαρακια!
ελπιζω στο να καθετε στον ωμο μου κ να τον περνω βολταρακια με τη μηχανη!!!
Και παλι να τον χαιρεσαι!
![]()
Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
και τον εχεις αρκετη ωρα καθε μερα εξω απο το κλουβι
ωπα....
για κατι τετοιο δε θελει να κοπουν τα φτερακια του?
δε νομιζω να τον βγαλω εξω κ να ειναι ανετος αν του ξαναπω μπουκα πισω στο κλουβι σου.....
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
cockatiel KILLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR...Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
![]()
![]()
![]()
![]()
εναλλακτικά, βάλε μία ξώβεργα στο XR....![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Ναι θελουν κοψιμο λιγο στις ακρες.Εαν εισαι ομως προσεκτικος με τα παραθυρα του σπιτιου σου δεν θα χρειαστουν κοψιμο.Εγω πχ δεν τα εχω κοψει.Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ωπα....
δε νομιζω να τον βγαλω εξω κ να ειναι ανετος αν του ξαναπω μπουκα πισω στο κλουβι σου.....
![]()
Τωρα οσον αναφορα το κλουβι το θεωρει σαν σπιτι του και οταν θα θελει να κοιμηθει θα πηγαινει μονος του.Για να σου δωσω να καταλαβεις οτιδηποτε υπαρχει μεσα στο κλουβι ειναι "περιουσια" του!Να δεις οταν θα θες να βγαλεις το σκαφακι με το φαι ή την ποτιστρα για να τα γεμισεις τι τσαμπουκαδες θα σου κανει επειδη νομιζει οτι του τα παιρνεις!Εχουν πολυ γελιο!!!
![]()
Μήτσος!![]()
ΡΟΚΟΗ PIKO
H POKO-PIKO
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
speakyΑρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ειναι ενα παπαγαλακι (COCKATIEL) κ του ψαχνω ονομα.