Σελίδα 82 από 236 ΠρώτοΠρώτο ... 3272777879808182838485868792132182 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.216 έως 1.230 από 3537

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ε και εγω βολτα πηγα!

Το ειδα στο Wtf??!! Είναι αναγκη να με πληγωνεις σηνεχεια που εγω την εκανα με BusMetroWalking
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    ε και εγω βολτα πηγα!

Με τοση ασφαλτο...?????

( καλλυτερα να ημουν παναθηναικος )

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Με τοση ασφαλτο...?????

( καλλυτερα να ημουν παναθηναικος )

ειχε και χωμα...

καπου εκει στην ακρη του parking!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ααα και στο κυπελλο, αποκλειστηκα απο τον γαυρο, τον μονιμο πρωταθλητη της ελλαδας, αν σου λεει κατι αυτο..

κρίση αναγνώρισης βάζελου

καταλαβε προς στιγμην ότι μπροστά στον ΘΡΥΛΟ είναι τιποτένιος

μετα απο αυτή την δήλωση...ΤΕΛΟΣ
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

εγω αυτο που ξερω ειναι οτι μοναδικος τιποτενιος ειναι ο θρυλος

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

εγω ξερω οτι o καθενας εχει την κ@βλ@ του και την λεει.

παμε παλι..

μου λεει ο αλχημας οτι και μεις αποκλειστηκαμε στο κυπελλο
    και του λεω οτι εμεις αποκλειστηκαμε απο τον πρωταθλητη
    οχι απο κατι 5ους 6ους

γκε γκε?
    :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ΜΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΕΣΕΙΡΟ ΤΕΛΙΚΑ!!!!

παει να παρει τον αγωνα με 6 αμυντικογενεις παικτες και 2 επιθετικους συν αλλους 2 μεσοεπιθετικους που τους εχει ζητησει να παιζουν αμυνα!!!
    Ενα συστημα που η ομαδα αγκωμαχαει για να νικησει..............και αυτος συνεχιζει το ιδιο βιολι!!!!
    Οταν στην ενδεκαδα παιζουν οι Βυντρα, Τζιωλης, Μορις (και οι 3 μαζι)..................η ομαδα δεν εχει παιξει ΠΟΤΕ καλα!!!!!!!!

Παει και ο Κεχαγιας και ριχνει ολο το βαρος στους Ιβανσιτς, Σαλπι και δεν ασχοληται ιδιαιτερα με τους υπολοιπους............. μιας και ειναι ακινδυνοι!!!!
    οταν ο Ιβανσιτς ηταν στ αριστερα.............ολη η Ξανθη πηγαινε αριστερα και αφηνε τη δεξια πλευρα ακαλυπτη εχοντας μονο 1 παικτη για τον Καραγκουνη............μιας και ο κυριος μαλακας Πεσειρο προτιμησε το Βυντρα αντι του Νιλσον που θα μπορουσε να κανει καμια επελαση της προκοπης!!!

Ο Γκαλινοβιτς ξερουμε οτι μπορει να πιασει τα απιαστα αλλα πνιγει και τα απνιχτα (οπως σημερα).............αλλα ειναι ποιο καλος φιλος του Βελιτς απ οτι ειναι ο Μαλαρτζ!!!!
    Ο Μορις με το Βυντρα καναν παλυ το καθηκον τους!!!!!...........καψαν την ομαδα!!!!!
    Ο Τζιωλης το σαπιο κρεας...........ποτε θα σπασει κανα ποδι μπας και αδειασει τη γωνια σε κανα παικτη (Σιμαο) που μπορει να προσφερει????

Γκονζαλες, Μανουτσο, Νινης που θα μπορουσαν να δωσουν λιγη παραπανω ποιοτητα ηταν τραυματιες..................ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ.........μιας και η εμμονη του Πεσειρο με τους ανετοιμους παικτες, εχει κανει την ομαδα να μην εχει καταφερει ακομα να παιξει πληρης ουτε 1 αγωνα!!!!
    Κραταγε το Μανουτσο 1 μηνα εξω για να ξεκουραστει.........μεχρι που τον εβγαλε εκτος κλιματος!!!
    και φυσικα ο Δαρλας στην πυρα......τον εκαψε τον παικτη!!!!............κριμα τοσο καλος παικτης!!!
    πανω που ο Γκονζαλες αρχισε να ανεβαινει.............τον πεταει εκτος 18 στον αγωνα και του γ.....ει την ψυχολογια!!!

μολις ειδα την ενδεκαδα, 15 λεπτα πριν τον αγωνα ............απογοητευτηκα!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    ΜΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΕΣΕΙΡΟ ΤΕΛΙΚΑ!!!!

συμφωνω φιλε για τις επιλογες σε ολα..

συνηθως για μορις δεν διαφωνω αλλα ηταν κακιστος σημερα
    βυντρα χαλιας
    τζιολης σκατας, σιμαο 1000 φορες καλυτερος
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Τέτοιο πρωτάθλημα δεν έχει ξαναγίνει...

Κάνει δώρο ο ένας στον άλλον το πρωτάθλημα και εκείνος το δίνει πίσω.

Αρχικά η ΑΕΚ που στον πρώτο γύρο το έδωσε μετά απο μερικές αγωνιστικές στον ΠΑΟ ... εκείνος το πασάρει στον ΟΣΦΠ και ΄τούμπαλιν και οι δύο στην ΑΕΚ, μέχρι και 13 αγωνιστικές πριν το τέλος... εκεί το δίνει στον ΠΑΟ... και αυτός τώρα μαζί με την ΑΕΚ , δίνουν ανάσα και προβάδισμα στον ΟΣΦΠ.

ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!

Ο ΟΣΦΠ να σέρνεται με τον Ατρόμητο και να κερδίζει λόγω βάρους φανέλας και ατομικής διαφοράς παικτών.

Ο ΠΑΟ να τρώει 3 χαλαρά απο την Ξάνθη σε ρυθμό προπόνησης. Είναι που έχει καλή άμυνα ίσως για αυτό! Οι πράσινες φυλλάδες κάτι λένε για Κάκο σήμερα και δεν φοβούνται μην τους πάρουν με τα γιαούρτια... τρώνε 3 και τους φταίει η διαιτησία μετά... έλεος.

Για την ΑΕΚ... το καράβι βουλιάζει... Οποτε η ομάδα μου θεώρησε απο αρχή χρονιάς οτι έχει υπερ-ομάδα, βούλιαξε... θυμίζω την Συντριμ - τιμ ώς παράδειγμα με τους Έλληνες παίκτες που στο τέλος διελύθη.
    Σήμερα μετά απο εκείνο το ελπιδοφόρο 6Χ6 κατάφερε να παίζει με σκοπό τα play-off (δήλωση Κωστένογλου).
    Ο δε Ρίμπο να λέει κάτι αστεία περί αμυντικού χάφ... όπως και να έχει κ.Ριβάλντο.... αν εσείς δεν μπερδεύατε το αριστερό με το δεξί και δεν πέφτατε πάνω στον Ράμος στο τετ-α-τετ με τον Τερματοφύλακα , το παιχνίδι θα είχε τελειώσει. Η προσφορά του Ριβάλντο δεν έχει καμία σχέση (αγωνιστική) με εκείνη που έδινε στον ΟΣΦΠ.
    Ο Καλόν γιατί βγήκε;..... δεν μπορούσε;... τραυματίστηκε;... απο όσο είδα και έτρεξε και έκανε αισθητή την παρουσία του, κάνοντας πιο γρήγορο το κέντρο της ΑΕΚ.
    Δύσκολα τα πράγματα για την ΑΕΚ , που και το χέρι θα πρέπει να βάλει στην τσέπη μέχρι και τους αστραγάλους....και διαρκείας αμφιβάλω αν θα έχει πάνω απο 10.000 στην νέα σαιζόν... και πλέον δεν έχει κανένα χρονικό περιθώριο απο τον κόσμο της, που βαρέθηκε τις δικαιολογίες.

Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα;... ρε γμτ... ειλικρινά.. μπορεί να το πάρει η ΑΕΛ ή ο ΑΡΗΣ; αν μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο θα ήταν ευχής έργο. Τα χάλια του τα μαύρα έχει το ΠΟΚ.

Όσο για διαιτησία... είχαμε και το μαύρο παιχνίδι με Λεβαδειακό και Καλαμαριά... τους σκοτώσαν τους Πόντιους. Αυτά είναι σφαγή κύριοι... οχι κάτι μικρά και ασήμαντα που λέμε εμείς. 9 κάρτες λέει και 1 κόκκινη τους έσκασαν.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Τέτοιο πρωτάθλημα δεν έχει ξαναγίνει...

Κάνει δώρο ο ένας στον άλλον το πρωτάθλημα και εκείνος το δίνει πίσω.

Αρχικά η ΑΕΚ που στον πρώτο γύρο το έδωσε μετά απο μερικές αγωνιστικές στον ΠΑΟ ... εκείνος το πασάρει στον ΟΣΦΠ και ΄τούμπαλιν και οι δύο στην ΑΕΚ, μέχρι και 13 αγωνιστικές πριν το τέλος... εκεί το δίνει στον ΠΑΟ... και αυτός τώρα μαζί με την ΑΕΚ , δίνουν ανάσα και προβάδισμα στον ΟΣΦΠ.

ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!

Ο ΟΣΦΠ να σέρνεται με τον Ατρόμητο και να κερδίζει λόγω βάρους φανέλας και ατομικής διαφοράς παικτών.

Ο ΠΑΟ να τρώει 3 χαλαρά απο την Ξάνθη σε ρυθμό προπόνησης. Είναι που έχει καλή άμυνα ίσως για αυτό! Οι πράσινες φυλλάδες κάτι λένε για Κάκο σήμερα και δεν φοβούνται μην τους πάρουν με τα γιαούρτια... τρώνε 3 και τους φταίει η διαιτησία μετά... έλεος.

+1000

ο ολυμπιακός στο πρωτάθλημα φέτος δε βλεπόταν, απλά οι φιλάθλοι του δείχνουμε υπομονή για 2 λόγους 1)πήγαμε πολύ καλά στην ευρώπη 2)ρίξαμε 4 στον αιώνιο. αν δεν είχαν γίνει τα 2 προαναφερθέντα θα γινόταν της πουτ@νας το κάγκελο στου ρέντη και δεν θα ήταν τόσο ήρεμα από πλευράς κόσμου ιδιέτερα φέτος που παίζουμε χάλια και έγινε και η ξεφτίλα με την καλαμαριά. υπόψιν ότι ο ολυμπιακός αναλόγως με πέρσι έχει πάρει πολύ λιγότερους βαθμους στο πρωτάθλημα.

η άεκ ξεκίνησε δυναμικά και έπαιρνε και τα παιχνίδια που δεν έπαιζε καλά πράγμα που δεν το συνίθιζε, δεν έπαιξε καμοιά σπουδαία μπάλα και λίγο η άμυνα της λίγο οι παράξενες επιλογές του φερέρ λίγο η κοιλιά που έκανε την έφεραν σε αυτή τη θέση. στην αρχή ο περισσότερος κόσμος πίστεψε τις χαζομάρες του ντέμη περί ληστείας βαθμών και ότι και καλά αδικείται σε σχέση με τους άλλους 2 αλλά μετά η άεκ με την εικόνα της τους έδωσε να καταλάβουν ότι αυτές οι δικαιολογίες ήταν απλά χαζές διοτί η ομάδα δεν τράβαγε. ο κόσμος είναι λίγο απογοητευμένος αλλά συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα και πλέον στόχος είναι η 2η θέση λόγω cl. η άεκ έχει λιγότερους βαθμούς νομίζω από ότι είχε πέρσι την ίδια χρονική στιγμή.

ο πάο έχει περίπου τους ίδιους βαθμούς που είχε και πέρσι, δεν άλλαξαν πολλά πράγματα χάλια έπαιζε πέρσι το ίδιο χάλια παίζει φέτος, μόνο που παίζει πάντα με 3 αμυντικά χαφ και προσέχει την άμυνα του οπότε έχει και την καλύτερη άμυνα και τίποτα παραπάνω. απόκλείστεικε και από τους ξυλοκόπους στο ουέφα έφαγε και 4 από τον αιώνιο δε θέλουν και πολύ οι φίλαθλοι του να είναι απογοητευμένοι και τσαντισμένοι με την εικόνα της ομάδας, θέλουν να δουν λίγο ποδόσφαιρο και δεν βλέπουν, ακόμα και μέχρι χθες που ήταν πρώτοι γιαυτό και δικαίως αντιδρούν, έχουν και τον ηλίθιο τον πεσέιρο που δεν βάζει μέσα τον νινη και έρχονται και τρελένονται οι άνθρωποι (λες και υπάρχει κάποιος καλύτερος στον πάο και δεν τον βάζει). είναι λογικό ο φίλαθλος του πάο ακόμα και να πάρει πρωτάθλημα (πολύ πιθανό ακόμα και τώρα) να είναι απογοητευμένος ο μόνος λόγος που θα χαρεί πιστεύω ο φίλαθλος του πάο αν πάρει πρωτάθλημα θα είναι όχι γιατί το πήρε η ομάδα του αλλά γιατί το στέρησε από τον αιώνιο και τίποτα παραπάνω.

τα παραπάνω είναι η γνώμη μου, δεν λέω ότι ντε και καλά έτσι είναι απλά έτσι το βλέπω περίπου το φετινό πανυγύρι χοντρικά.

αιντε να δούμε ποιος θα το πάρει διοτί μη νομίζετε ότι ο ολυμπιακός δεν θα χάσει βαθμούς μέχρι το τέλος με αυτή την εικόνα απλά παίζει να χάσει και ο πάο

έχει πλάκα πάντως δεν μπορείτε να πείτε

ο γαυρος καπου θα αφησει βαθμους, οπως και οποιαδηποτε απο τις <<μεγαλες>> δεν εχει σταθεροτητα να παρει ολα τα παιχνιδια.

ο γαυρος αν θυμαμαι καλα εχει 3 σερι νικες, και αλλα 5 ματς, δεν παιζει να μην φερει ισοπαλια μεχρι το τελος

ο βαζελοσ ειχε 3 μηνες αηττητος αλλα θυμομαστε ολοι ποσες ισοπαλιες ειχε κανει, και τωρα να και η ηττα.

η αεκ εχει γενικοτερα πτωτικη ταση

εμεις την πατησαμε λογω κακης μερας της αμυνας και δαιμονισμενης του ρατζινσκι.
    μορις γκαλινοβιτς βυντρα σε χαλια μερα. με 3 απο τα 4 μπακ σου σε ασχημη μερα τι ψαχνεις?
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Kαλα τα λεει ο Cirus παντως...

εκτος απο το οτι θα χαρουμε επιδη θα στερησουμε το πρωταθλημα απο τον γαυρο...

χεστηκα παραγματικα για το αν οι ψαροκασελες προσθεσουν αλλο ενα ''δεν το αξιζεις με την καμια'' τροπαιο στην συλλογη τους...

τοσα χρονια τι κανουν αλλωστε;

παρτε ισοβιως το πρωταθλημα για τα επομενα 15 χρονια να το χαιρεστε!

Εγω θελω να βλεπω μπαλα απο την ομαδα μου και οχι τιτλους...

χεστηκα παραγματικα για το αν οι ψαροκασελες προσθεσουν αλλο ενα ''δεν το αξιζεις με την καμια'' τροπαιο στην συλλογη τους...
    εγω παντως χυμα διαφωνω μαζι σου και με την σταση σου ολες αυτες τις βδομαδες, που κραζεις την ομαδα..

τα παιδια προσπαθουν και αυτο εμενα μου φτανει, σιγουρα οχι οσο πρεπει αλλα βλεπω προσπαθεια που παλια δεν γινοταν.
    αλλη χρονια μετα το 3 - 0 θα τρωγαμε αλλο 1, δεν θα παιζαν σαν σκυλοι.

τελως παντων εγω θεωρω οτι ειναι λαθος να τους σταυρωνεις καθε βδομαδα,
    το επιπεδο στην ελλαδα γενικοτερα ειναι χαλια, στα παντα, απο το θεαμα απο εγκαταστασεις, απο διαιτησιες απο οπαδους απο ολα, πως περιμενεις να ξεφυγει ο βαζελος απο ολη αυτην την γενικη μιζερια?

και ο γαυρος που εχει δωσει 30 εκατομμυρια παιζει χειροτερα και απο εμας, τι ψαχνεις τωρα?

και το να λες θελω πρωταθλημα για να το στερησω απο τον γαυρο, ε ρε φιλε ειναι τραγικο..

εγω στο τελος της χρονιας που θα το σηκωσουμε θα το χαρω πολυ γιατι ηταν μια καλη προσπαθεια
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    εγω παντως χυμα διαφωνω μαζι σου και με την σταση σου ολες αυτες τις βδομαδες, που κραζεις την ομαδα..

τα παιδια προσπαθουν και αυτο εμενα μου φτανει, σιγουρα οχι οσο πρεπει αλλα βλεπω προσπαθεια που παλια δεν γινοταν.
    αλλη χρονια μετα το 3 - 0 θα τρωγαμε αλλο 1, δεν θα παιζαν σαν σκυλοι.

τελως παντων εγω θεωρω οτι ειναι λαθος να τους σταυρωνεις καθε βδομαδα,
    το επιπεδο στην ελλαδα γενικοτερα ειναι χαλια, στα παντα, απο το θεαμα απο εγκαταστασεις, απο διαιτησιες απο οπαδους απο ολα, πως περιμενεις να ξεφυγει ο βαζελος απο ολη αυτην την γενικη μιζερια?

και ο γαυρος που εχει δωσει 30 εκατομμυρια παιζει χειροτερα και απο εμας, τι ψαχνεις τωρα?

και το να λες θελω πρωταθλημα για να το στερησω απο τον γαυρο, ε ρε φιλε ειναι τραγικο..

εγω στο τελος της χρονιας που θα το σηκωσουμε θα το χαρω πολυ γιατι ηταν μια καλη προσπαθεια
    καλά κάνεις και έχεις την άποψη σου δεν μπορούμε να συμφωνούμε σε όλα

πάντως εγώ αν έχανα με 4 από εσάς έστω και σε φιλικό, αποκλειόμουνα από τη ρέιντζερς στο ουέφα, δεν έβλεπα την ομάδα μου να παίζει ποτέ ποδόσφαιρο της προκοπής, έβλεπα τον προπονητή της ομάδας μου να μη βάζει μέσα από μ@λ@κία του έναν από τους καλύτερους παίχτες της ομάδας μου συνέχεια, έβλεπα ότι η ομάδα μου απότελείται κατα το πλείστον από παίχτες που δεν αρμόζουν στην ιστορία της ομάδας μου ενώ ο πρόεδρός μου έχει χρήματα για μεταγραφές αλλά δεν κάνει, είχα για σημαία τον καραγκούνη για να βασιστώ στην ανάπτυξη παιχνιδιού και η μόνη φορά που έκαναν προσπάθεια οι παίχτες μου και έπαιξαν επιτέλους μπάλα ήταν σε ένα παιχίδι για 15 λεπτά και αφού είχα φάει πρώτα 3 γκολ ενώ το ξέρω πως παίζεται ο τίτλος ε συγνώμη αλλά θα έλεγα τα ίδια που λέει ο el-hymador.

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    καλά κάνεις και έχεις την άποψη σου δεν μπορούμε να συμφωνούμε σε όλα
    ε δε ζητησα απο κανεναν να συμφωνησει μαζι μου.

τους μηδενισμουσ δεν μπορω
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3814
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 15:54
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13