Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 74

Θέμα: Μπορεις να ξεκινησεις με 600αρα Ss?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cobain
    Η ανεση/χρηστικοτητα σε σχεση με ενα naked που εχει πιο δυνατο κινητηρα οπως το GSR600 ας πουμε και σε σχεση με το CBR600f για τι διαφορες μιλαμε?
    Το GSR δεν εχει πιο δυνατο μοτερ....

Το CBR600F του 2002 βγαζει 118 ονομαστικα αλογα ενω το GSR 98.....Αν και ειναι πιο συγχρονο μοτερ,GSXR600K5,ξεφουσκωμενο και με πολυ πιο κοντη κλιμακωση οποτε οι διαφορες τουλαχιστον μεχρι τα 150-160 δεν θα ειναι τεραστιες....Ειδικα ομως μετα τα 180 που το GSR πλησιαζει στην τελικη του των 210 πραγματικων περιπου θα σε χαιρετησει και θα παει μεχρι γυρω στα 240 πραγματικα...

Αν το σκεφτεσαι για αυτα τα 2 υπαρχει το εξης....Αμα θες ταξιδια με ταχυτητες 200+ παρε CBR...Αμα θες πολη και βολτεςε-ταξιδια με πιο χαμηλες ταχυτητες παρε GSR και στην τελικη βαλε και μια ζελατινουλα...Στις στροφες μεχρι 120 χλμ λιγοι μπορουν να εκμεταλευτουν τις SS ικανοτητες του CBR και να ειναι πολυ καλυτεροι απο οτι με ενα GSR...

Βρισκεις GSR 1.5-2 χρονων παντως με 5,000 για πλακα....Δες εδω ας πουμε

http://www.moto.gr/forums/showthread...ghlight=gsr600

Ποτέ δεν ξέρεις... ;-) Το avatar του/της startengine
    Ρώτησες για το er f.
    Να σου πω.....
    Σχέση με ss.... KAMIA

Όμως, είναι όπως σου είπαν ήδη παπάκι ως προς την ευκολία οδήγησής του, "μοιάζει" με σπορ μηχανή, είναι πολύ πιο γρήγορο απ' ό,τι χρειάζεσαι (απ' ό,τι κατάλαβα), ελαφρύ και ευκολοσυντήρητο.

Γιατί να δεις μεταχειρισμένο? Μια χαρούλα είναι η τιμή του σαν καινούργιο.
    Και πραγματικά, άκουσε όσους σου λένε να προσέξεις την "πρώτη" σου επιλογή. Μπορεί να σε κάνει να συχαθείς τη μηχανή. Κάνε βόλτα μηχανές (αφού πρώτα πάρεις το δίπλωμα ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ) φίλων και όπου βρεις γενικά και θα βγάλεις τα δικά σου πολύτιμα συμπεράσματα.

Καλή επιλογή!
    Ζήσε, μάθε και αγάπα όσο περισσότερο μπορείς!
    Μετανιώνεις πάντα για εκείνα που ΔΕΝ πρόλαβες να κάνεις.....

Νέο μέλος
    Απο αυτα που μου λετε, το er-6f φαινεται ενας καλος συμβιβασμος που δινει σε μεγαλο βαθμο την εμφανηση μιας SS αλλα ταυτοχρονα χωρις να εχει τα μεγαλα δυσχρηστα μειονεκτηματα τους. ΟΚ ποτε δε θα τις πιασει σε επιδοσεις, (αυτο δε με χαλαει δεν ειμαι κοντρακιας ουτε ειναι κανενα αδυναμο με 70 ιππους προς θεου, ουτε θα τρεξω στις πιστες να στριβω με το γονατο ενα με την ασφαλτο) ουτε θα εχει την απολυτη εμφανηση της SS που τις βρισκω πανεμορφες, αλλα δεν ειναι χαλια σε αυτους τους τομεις και σε ευχρηστια ειναι πολυ μπροστα, σωστα?
    Αυτο που με χαλαει ειναι οτι παιζει μονο σε καινουριο και αν και εχει καλη τιμη για αυτα που προσφερει, παραυτα 7.5 χιλιαρικα (που ζηταει η abs εκδοση) ειναι πολλα για μενα... Επισης το θεμα του μεταχειρισμενου με ενδιαφερει και επειδη οσο ναναι μερικες πτωσεις θα υπαρξουν σιγουρα στην πρωτη μηχανη, και τη λυπαμαι την καινουρια. Επισης αν στην πορεια δε μου αρεσει το σπορ, προτιμω να εχω δωσει λιγοτερα, και κυριως στη μεταπωληση να μη χασω παρα πολλα ωστε να μη μπω πολυμεσα απο αυτο το εγχειρημα. Ενα καινουριο χανει ευκολα το 30% σε μεταπωληση πολυ γρηγορα, ενω ενα μεταχειρησμενο οχι...

Αυτο που παρατηρω ειναι οτι δε μου αρεσουν οι naked, και τρανο παραδειγμα ειναι η er-6f που αποσο διαβαζω ενω ειναι πρακτικα η ιδια μοτοσυκλετα με την er-6n στα ματια μου ειναι πολυ ομορφοτερη απλα και μονο επειδη εχει το φερινγκ (σωστα το λεω? το οτι δεν ειανι naked anyway). Υπαρχουν αλλες "μη γυμνες" που να εχουν τετοιο ευχρηστο χαρακτηρα σε οποιαδηποτε εταιρεια? και που πιθανον να μπορω να βρω και σε μεταχειρησμενες? Κυβικα 400-600 μας κανουν νομιζω...οι επιδοσεις δεν ειναι σημαντικες απλα κοιταμε 600αρες γιατι συνηθως τα πηδανε τα 400 οι κατασκευαστες και πανω απο 250 κατευθειαν στα 600+...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Cobain, επιδη απο οτι καταλαβα δεν γνωριζεις τι μοντελα κυκλοφορουν στην αγορα, καλο θα ηταν να την ψαξεις λιγο μεσω Inetrnet για να βρεις καποιο που να σου αρεσει

Θα σε βοηθησει πολυ το : www.bikepics.com

οπου παιζουν χιλιαδες φωτογραφιες μοτοσικλετων κατηγοριοποιημενες ανα εταιρεια, μοντελο και χρονολγια μοντελου...

ψαξε στα ss/street καθε εταιρειας και οποια σου κανει κλικ σημειωσε την, ετσι θα εχει μια πιο πληρη εικονα του τι παιζει και θα εχεις και εναν βασικο μπουσουλα.

Νέο μέλος
    σωστος εισαι, θα το ψαξω. Αλλα γενικα επειδη απο μια φωτογραφια δεν καταλαβαινεις τη χρηστικοτητα (τουλαχιστον το απαιδευτο ματι μου) θεωρω εξαρχης οτι οι SS δεν θα μου κανουν γιατι δε θα διαφερουν σε κατι απο την cbr που συζητουσαμε στην αρχη... Αρα κοιταζω βασικα σε sport-touring? Ολες οι αλλες κατηγοριες ειναι naked πρακτικα οποτε να μην κοιταζω?

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Κοιτα, η λογικη και η ορθη οδος επιτασσουν να ξεκινησεις με κατι σε on-off στυλ.

Μια χαρα μηχανακια ειναι και θα αποτελεσουν πολυ μεγαλο σχολειο για αρχη.

Ευκολα, απλα και αξιοπιστα θα σε πανε παντου και θα μαθεις τα βασικα και πολυ παραπανω απο αυτα

εγω επιμενω για ΧΤ600.

συμπεριφέρεσαι λές και η πρώτη μηχανή σου θα είναι και η τελευταία

γιατί να μην ξεκινήσεις με κάτι πιο εύχρηστο και αργότερα να πάρεις κάτι άλλο έχοντας πολύ καλύτερη γνώση του τι παίζεται και με τις μοτό αλλά και με σένα τον ίδιο ως αναβάτη;

για ρώτα ένα γύρο, όσοι έχουν ΣΣ ή ΣΤ, μήπως αντί να είναι η πρώτη τους, είναι η τρίτη τους ή η πέμπτη τους;

και μήπως γι' αυτό το λόγο, όταν την πήραν, ήξεραν ακριβώς ΤΙ έπαιρναν και ΓΙΑΤΙ το έπαιρναν;

χωρίς παρεξήγηση έτσι;

Retired Rider Το avatar του/της 675
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

εγω επιμενω για ΧΤ600.

με δυομιση το πολυ χιλιαρικακια εχεις βγαλει τα "μαθηματα" σου στην ουσια και με σχεδον μηδενικο κοστος συντηρησης...

εφοσον εισαι διατεθειμενος να δωσεις 7-8 χιλιαρικα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ εφοσον προκειται να αγορασεις ss ,
    δωσε 2-2μιση απο αυτα να μαθεις να οδηγας και θα τα κερδισεις σε απολαυση οταν μετα πας πιο "προετοιμασμενος"

Τι να σου πουμε βρε φιλαρακι απο την στιγμη που εχεις κολλησει στην εξωτερικη εμφανιση κανε αυτο που νομιζεις....

Καθομαστε και γραφουμε αραδες επι αραδων για το οτι ειναι επικινδυνο 600 supersport για νεο αναβατη...Για το οτι δεν ειναι χρηστικο....Για το οτι ειναι ακριβο στην συντηρηση και στο κοστος χρησης....Για χιλια δυο....

Αλλα αφου κολλησες που κολλησες τραβα παρτο με το καλο και προσεκτικα

Αντε καληνυχτα

Retired Rider Το avatar του/της 675
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Τι να σου πουμε βρε φιλαρακι απο την στιγμη που εχεις κολλησει στην εξωτερικη εμφανιση κανε αυτο που νομιζεις....

Καθομαστε και γραφουμε αραδες επι αραδων για το οτι ειναι επικινδυνο 600 supersport για νεο αναβατη...Για το οτι δεν ειναι χρηστικο....Για το οτι ειναι ακριβο στην συντηρηση και στο κοστος χρησης....Για χιλια δυο....

Αλλα αφου κολλησες που κολλησες τραβα παρτο με το καλο και προσεκτικα

Αντε καληνυχτα
    και που σαι κομπειν προσεχε μη κανεις τη μλκια και δε το παρεις γιατι αυτο σημαινει οτι καταφεραμε να σου αλλαξουμε γνωμη και συνεπως οτι δεν το ηθελες τοσο πολυ!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ενταξει παιδια τον τρελαναμε τον ανθρωπο

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cobain
    ...Υπαρχουν αλλες "μη γυμνες" που να εχουν τετοιο ευχρηστο χαρακτηρα σε οποιαδηποτε εταιρεια? και που πιθανον να μπορω να βρω και σε μεταχειρησμενες? Κυβικα 400-600 μας κανουν νομιζω...οι επιδοσεις δεν ειναι σημαντικες απλα κοιταμε 600αρες γιατι συνηθως τα πηδανε τα 400 οι κατασκευαστες και πανω απο 250 κατευθειαν στα 600+...
    Αυτό σου αρέσει? yamaha fazer
    http://www.madiamotos.com.br/img/fot...s_popup_01.jpg
    Τετρακύλινδρο σαν το GSR και αρκετά φιλικό χαμηλά που θα σε βοηθήσει να το συνηθίσεις (ψηλά τα δίνει απότομα οπότε το ανοίγεις ΜΟΝΟ οταν το μάθεις καλά). Πάντως για πρώτη μηχανή θα έλεγα και εγώ να πάρεις κάτι μικρό να μάθεις και μετά απο κανα χρόνο να πάρεις όποιο ss 600 γουστάρεις
    Chris

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    συμπεριφέρεσαι λές και η πρώτη μηχανή σου θα είναι και η τελευταία

γιατί να μην ξεκινήσεις με κάτι πιο εύχρηστο και αργότερα να πάρεις κάτι άλλο έχοντας πολύ καλύτερη γνώση του τι παίζεται και με τις μοτό αλλά και με σένα τον ίδιο ως αναβάτη;

για ρώτα ένα γύρο, όσοι έχουν ΣΣ ή ΣΤ, μήπως αντί να είναι η πρώτη τους, είναι η τρίτη τους ή η πέμπτη τους;

και μήπως γι' αυτό το λόγο, όταν την πήραν, ήξεραν ακριβώς ΤΙ έπαιρναν και ΓΙΑΤΙ το έπαιρναν;

χωρίς παρεξήγηση έτσι;
    καμια παρεξηγηση, αλλωστε........εχεις δικιο, και το ξερω!
    Απλα συνηθως (και φανταζομαι ετσι ειστε και οι περισσοτεροι εδω μεσα) το μικροβιο της μηχανης σου μπαινει απο τα 15 σου.....ξεκινας με κανα 50αρακι παπακι στα 16 σου αν θες να εισαι legal, ανυπομονεις να πας 18 να παρεις κανα 125αρι και με το που πατησεις τα 21 εχεις πλεον και την εμπειρια αλλα και τις ευλογιες της νομοθεσιας (και καποια λεφτα παραπανω) να παρεις αυτο που ονειρευεσαι τοσα χρονια! Κανω λαθος οτι το 80% οσων οδηγουν μηχανη απο hobby (οχι απλα γιατι τους βολευει να κατεβαινουν στο κεντρο) ακολουθουν τον παραπανω δρομο λιγο πολυ?

Ε εμενα δε μου εκατσε ακριβως ετσι...και τωρα που ειπα να ασχοληθω (αν και το παιδευω στο μυαλο μου τον τελευταιο χρονο και δεν εχω παρει τη μεγαλη αποφαση ακομα) ειμαι πλεον ηδη......24! Δεν εχω και πολλα περιθωρια να ακολουθησω την παραπανω πορεια και τα πραγματα να παρουν τη φυσιολογικη ροη τους...αμα δε παρω κατι να ευχαριστηθω σημερα, σε κανα χρονο-2 θα παω στρατο, μετα κανα μεταπτυχιακο και μετα θα ειμαι 30 χρονων γερος οικογενειαρχης με κανα corolla sedan ισως :P Γι'αυτο προσπαθω να πηδηξω μερικα σταδια...
    Εκτος αυτου βεβαια δεν ειμαι και πολυ fan των αγοραπωλησειων, παρε αυτο πουλα το ξανα παρε το αλλο κλπ. Σε τετοιου ειδους προιοντα τουλαχιστον που ουτε την αγορα ξερω καλα, και ειναι και σχετικα ακριβα (εφοσον μιλαμε για χιλιαδες ευρω που για την οικονομικη μου δυνατοτητα δεν ειναι καθολου αμελητεα) οποτε αν δε σου κατσει μπορει να εχεις μεγαλη χασουρα ή να περιμενεις μηνες ολοκληρους για να βρεις καποιον.

Προφανως το καλυτερο θα ηταν να παρω κατι μικρο να μαθω και το χωρο καλυτερα να μαθω και να οδηγω και να παω μετα που θα εχω πιο κατασταλαγμενη αποψη σε κατι που σιγουρα θα μου αρεσει.

Να ειμαι ειλικρινης μου φαινεται η ιδεα παλι στο ντουλαπι θα μπει και θα το αναβαλω για αργοτερα εως ποτε ετσι οπως παει αν παω κανα στρατο του χρονου κλπ. Αλλα δε φταιτε εσεις γι'αυτο, εσις καλα τα λετε, εγω μαλλον αργησα ηδη πολυ να ασχοληθω. Και ισως απο το να παρω καμια 600 SS και να σκοτωθω ή να καταριεμαι την θεση οδηγησης και να διαπιστωσω μετα απο 2 μηνες οτι πεταξα τα λεφτα μου...καλυτερα ετσι.

Μαλλον το καλυτερο ειναι να παω να βγαλω το διπλωμα για αρχη που νομιζω σε μηχανες δεν ειναι ακριβα τα μαθηματα ωστε να παρω και μαι ιδεα, να μπορω να κανω και κανα test-drive να δω στην πραξη αυτα που μου λετε και συζηταμε σε αλλη βαση. Ποσο θα μου κοστισει περιπου και ποσο καιρο θα μου παρει? Ειναι διαφορετικη η εξεταση για απεριοριστο , ή τα ιδια ειναι και λογω ηλικιας παιρνω αυτοματα απεριοριστο?

αν πιστεύεις πως, ξεκινώντας στα 24, είσαι πλέον "μεγάλος", παραιτούμαι

Aστε το παιδι ρε σεις! Προσπαθει να μπει σε εναν χωρο που του αρεσει για τον οποιο λογο και ειναι μπερδεμενος -εσεις οταν ξεκινησατε ξερατε απο τι θελετε να ξεκινησετε και που να πατε;

Φιλε γνωμη μου ειναι να πας να βγαλεις το διπλωμα καταρχας. Μετα παρε το μοτο τριτη με τις αγγελιες και ψαξε για το er6-f. ΥΠΑΡΧΟΥΝ και μαλιστα αρκετα.

Θυμαμαι ο Βυνιος στην Καλλιθεα ειχε ενα σε μπλε μεταλλικο πριν λιγο καιρο. Ψαξε και παρε μια μηχανη που θα σε κανει να την αγαπησεις παραφορα. Φαινεσαι να εχεις μυαλο να καταλαβεις 5 πραγματα και εφοσον ξεκινησεις ομαλα με ενα τετοιο μηχανακι μπορεις να πας μετα οπου αλλου αποφασισεις!

Α! Επισης το δικυλινδρο μπορει να μην εχει τα αλογα ενος τετρακυλινδρου αλλα εχει ΡΟΠΑΚΛΑ! Αν βρεις με το Er6 ενα CBR600 f σε στροφιλικι θα το δεσεις κομπους.

ΥΓ. Μην νομιζεις οτι ολοι εδω μεσα ξεκινησαμε με τις πανες να καβαλαμε μηχανακια....
    Νίκος
    Open Horizons

I ride my dreambike Το avatar του/της Locksmith
    Το SV650S είναι μια πααάρα πολύ καλή μοτο για αρχη, ειδικά αν τη θες για τα πρωτα 2-3 χρόνια. Το CBR600F επίσης καλό αλλά ακριβό μοντέλο, καλύτερα να κρατήσεις τα λεφτά σου για το επόμενο. Τώρα εάν θυσιάσεις τα clip-ons έχεις πολλές επιλογές.
    Εγώ θα έπαιρνα SV650S απ τα 2 γιατί και με το 1000 που έχω είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, αλλά και με τον δυκίλινδρο κινητήρα θα έχεις πολύ καλύτερη αίσθηση και οδηγηκή ευχαρίστηση.

Δεν θα εισαχθει στην Ελλάδα με full fairing.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	suzuki gsx 650f 08.jpg 
Προβολές:	265 
Μέγεθος:	63,1 KB 
ID:	124107
    My SV1OOOS...

SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true! Vote for Pedro

>> Πωλείται άριστο YAMAHA Tenere XTZ 660 '91

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. μπορείς να με σπρώξεις ;
    από Lioulios στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2011, 18:28
  2. Τι μπορείς να κάνεις με ....
    από icet στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2010, 09:40
  3. Τι μπορείς να κάνεις με ένα μπαλάκι...
    από manhunter στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2010, 13:42
  4. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2005, 13:02
  5. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2005, 18:37

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας