Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: Πρόβλημα με ZX-9R

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας

μια συμβουλή μπορείς να πάρεις στο ΜΟΤ.Ε.Κ. (Μοτοσυκλετιστική Ένωση Μοτοσυκλετιστών) φιλοξενείται από τη ΜΟΤ.Ο.Ε. στη διεύθυνση Λαγουμιτζή 44 Ν. Κόσμος, Αθήνα. Τηλ. 210 9230082 & 210 9212588.

http://www.motoe.gr/arthra/prostasia.htm

ελπιζω να ειναι ενεργο
    και αν πάρεις, πες μας τι σου είπαν

είναι η διεύθυνση του λινκ που σου ανέφεραν

έχε υποψιν, ότι μεταχειρισμένο είναι και πιθανώς κλεμμένο και ότι γίνεσαι κρίκος σε μια αλυσίδα
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

Όσο ζω μαθαίνω... Το avatar του/της tolis_glx
    Την δευτέρα θα πάρουμε τηλ στην ΜΟΤ.Ο.Ε. ... θα ενημερώσω για νεότερα

Σας ευχαριστώ όλους

Ύστερα από πολύ ψάξιμο και τρέξιμο και με λίγα λόγια...

αφού δεν υπάρχει γραπτή εγγύηση ας πρόσεχες!

τελικά ο κολλητός μου θα σκάσει 1000-1200Ε για αλλαγή μοτερ... τα εργατικά τα βάζει η αντιπροσωπεία και γύρω στα 300-500Ε απ'το μοτέρ....

Η απάντηση ενός πολύ γνωστού ατόμου στον χώρο:

"Δεν ήξερες, δεν ρώταγες..." απόλυτα σωστή! να προσέχετε στις αγορές σας παιδιά!!!

Παλαιό μέλος
    πριν χρονια με ενα fzr 15 μερες μετα την αγορα, παρουσιαστικαν κραδασμοι και απιδειχθηκε πως απο πτωση ειχε στραβο στροφαλο και βολαν .απο κει που το αγορασα εκανε τον μαλακα.τοτε δεν ηξερα τα δικαιωματα μου και μου ανοιξε τα ματια καποιος ομοιοπαθης.καποιος νομος οριζει πως 6 μηνες μετα την αγοραπωλησια ο πωλητης ειναι υπευθυνος για μη εμφανη προβληματα. η γνωμη μου ΣΗΜΕΡΑ μετα απο αυτα που εχω παθει απο τους εμπορους ειναι να τους πηδηξεις.εχουμε δικαιωματα,οταν πουλα αγοραζε βγαζει 1000-1500 ευρω ο εμπορος. να επομισθει και τις ευθυνες.και κατι αλλο η μεγαλυτερη απειλη ειναι το ΙΝΤΕΡΝΕΤ.απο την αντιπροσωπεια ως το μαγαζι.καντους βουκινο
    wrench

Τελικά ύστερα απο τόσο καιρό πριν λίγες μέρες ο κολλητός μου οδήγησε την μηχανή... προσοχή... ΔΕΝ την πήρε ακόμα... απλά την οδήγησε...

Σε γενικές γραμμές κατέληξε να τοποθετήσουν το μοτέρ που είχε βρεθεί στην αρχή και δε το ήθελε ο άλλος στην αντιπροσωπεία (ενώ τελικά το τοποθέτησε απο μόνος του), αφού ακυρώθηκαν 2 άλλα μοτερ τα οποία "δεν ήταν καλά" "και όχι το μοτέρ του 98 μου είπε ο μηχανικός μου ότι ταιριάζει, είδα και τα νούμερα, αλλά τελικά δε τεριάζει", "θα φτιάξουμε τελικά το δικό σου μοτέρ"...

Ύστερα απο φασαρία, ο υπεύθυνος της αντιπροσωπείας (επιτέλους εμφανίστηκε) λέει "φτιάξτε το μοτερ, χωρίς εργατικά, να το κάνουμε σαν καινούριο, να κάνουμε τις καλύτερες τιμές για ανταλλικτά - κόστος αγοράς κ έκπτωση γιατί είναι στοκ, να δώσουμε κ ένα χρόνο εγγύηση στο παιδί να μην τρέχει πάλι"

έπειτα ο ίδιος επειδή τσατίστηκε με την συμπεριφορά του κολλητού μου (που πιστεύω είχε δίκιο να είναι νευριασμένος) έβαλε το άλλο μοτερ (αυτό που στην αρχή δε το δεχόταν γιατί είχε βρεθεί μέσω άλλης αντιπροσωπείας κ ήταν ξαναφτιαγμένο όπως ακούστηκε), παραδέχτηκε 2-3 φορές ότι το παλιό μοτερ είχε πρόβλημα (αν και όταν το βάλαν στον εγκέφαλο φαινόταν για καλό - στον πιο? έχει τέτιο πράγμα το 9 του '94? που?(τολης)) αλλά επειδή τσατίστηκε θέλει τα 1700Ε του μοτερ στο χέρι αλλιώς μηχανή δεν δίνει.

φυσικά ούτε καμια εγγύηση...

Η ιστορία είναι τεράστια και θα την γράψω με ΟΛΕΣ τις λεπτομέρειες όταν έρθει απο εδώ ο κολλητός να μην ξεχάσω τίποτα...

το όνομα της "αντιπροσωπείας" μπορώ να το γράψω?

αυτή τη στιγμή είναι μέσα η μηχανή. αν δεν πάρουν τα λεφτά στο χέρι δε την δίνουν, αν δεν την πάρει για 2-3 μέρες να δει ότι δουλεύει ο κολλητός μου, λεφτά δε δίνει...

αυταααααααα

ax Ellada s' agapw....... Το avatar του/της Busa71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GyPsy
    Αν δεν εχουνε περασει οι 6 μηνες της εγγυησης
    να παει και να τους γ@μησει...
    Ακου μονο εργατικα και μ@λ@κιες....
    Να τους κανει και μυνηση...
    Bre paidia ti to sizitate? Einai egguhsh kai terma. Den prepei to palikari na analabei to kostos.
    Einai wraia h Zwh.....alla ta exei me allon.

ax Ellada s' agapw....... Το avatar του/της Busa71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wrenchfzr
    πριν χρονια με ενα fzr 15 μερες μετα την αγορα, παρουσιαστικαν κραδασμοι και απιδειχθηκε πως απο πτωση ειχε στραβο στροφαλο και βολαν .απο κει που το αγορασα εκανε τον μαλακα.τοτε δεν ηξερα τα δικαιωματα μου και μου ανοιξε τα ματια καποιος ομοιοπαθης.καποιος νομος οριζει πως 6 μηνες μετα την αγοραπωλησια ο πωλητης ειναι υπευθυνος για μη εμφανη προβληματα. η γνωμη μου ΣΗΜΕΡΑ μετα απο αυτα που εχω παθει απο τους εμπορους ειναι να τους πηδηξεις.εχουμε δικαιωματα,οταν πουλα αγοραζε βγαζει 1000-1500 ευρω ο εμπορος. να επομισθει και τις ευθυνες.και κατι αλλο η μεγαλυτερη απειλη ειναι το ΙΝΤΕΡΝΕΤ.απο την αντιπροσωπεια ως το μαγαζι.καντους βουκινο
    O filos exei dikio kai malista bouno
    Einai wraia h Zwh.....alla ta exei me allon.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Zx-9r ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    από metaltheo στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2011, 15:34
  2. zx-9r προβλημα με το νερο
    από metaltheo στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/02/2009, 17:06
  3. Πρόβλημα με Transalp
    από Gladiator στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks