Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 60

Θέμα: DimChios Vs Pakistan x 2

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Εγώ είμαι της ψυχραιμίας γενικότερα αλλά υπάρχει κι εκείνη η λεπτή γραμμή που άμα την περάσεις χωρίς λογική δικαιολογία.. αυτό με το σπρώξιμο εδώ μού'κατσε !

Τη Μπεμβέ στον κwλο θα του την έβαζα να κλάνει αλά boxer !:rotflmao:

λερωσα τα γαντια, σιγα μη λερωνα και το μηχανακι!

:wacko:

τωρα που το λες....θελει και πλυσιμο ργμτ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Τώρα Μητσάρα να πω μία μπούρδα;;;
    Αφού σε είδαν ρε γλυκούλι παιδάκι και τρυφερούλι... μήπως ήθελαν τίποτις άλλο;;;;

κοιταξε να δεις...

μπορει να ειμαι χαλαρων ηθων και να γμαω ό,τι να ναι...

αλλα αυτούς δεν υπαρχει περιπτωση!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αυτος ο αυτοσαρκασμος μου θα μου βγαλει το όνομα στο τελος!

"Χαρά μου"!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από empyrium
    .......

εχει πολλες "αστοχίες" το πόστ σου αγαπητή μου, ξανακοίτα το!

Απάντησα λίγο παραπάνω σε καποια απ οσα λές...

και τελος...

δεν "πήγαν να μου κάνουν" ωστε -παει στο διαολο- να πώ "πατα γκαζι να φυγεις"

Το είχαν κάνει ήδη!

Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
    Μάλλον Ινδοί ήταν, αυτοί συνηθίζουν να γίνονται λιώμα.

Μήτσο έκανες μ@λ@κια, δεν δέρνουν μες τη μέση του δρόμου, τους παίρνεις στην άκρη και βαράς με την ησυχία σου.

ναι, δεν ηξερα να τους παρω και απο το χερι παρακαλετα!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
    επραξες λαθος και βασανισες δυο ανθρωπους που ηταν σε κατασταση μεθης και ειδικοτερα χτυποντας τους σε δυο δρομο θιγοντας την αξιοπρεπεια τους και τον αντρισμο τους.
    αν ηθελες να ονομαζοσουν πολιτισμενος επρεπε να καλεσεις εσυ ο ιδιος του αστυνομικους και οχι να δυσανασχετισεις στην παρουσια τους.
    επειτα επρεπε να υποβαλεις μηνυση και να ακολουθησει το παραπτωμα του την δικαιοσυνη και τον σωφρονισμο.
    τελος αν επροκειτο για αλκοολικους ειχες να κανεις με ατομα αρρωστα, ατομα που χρειαζονατι ηθικη και ψυχικη υποστιριξη και οχι βασανισμο και εξευτελισμο με ρατσιστικη διαθεση......
    τωρα για οσους επιβραβευσαν αυτη την κινηση το μονο που εχω να πω ειναι ντροπη.
    τετοιες κινησεις χρειαζονται κατακραυγη και οχι επιβραβευση,τετοια παραδειγματα ειναι που γεννανε ρατσιστικες διαθεσεις και φανατισμους

είπα κι εγω!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από GAS NICK
    ΠΑΙΔΙΑ σωστα ολα αυτα αλλα μην γενικευουμε το τσουβαλιασμα μας οδηγει σε λαθος δρομο

θα ηθελα να ακουσω την εκδοχη που θα επραττες εσυ φιλε μου!

προς συμβουλατορες για το πως να δειρουμε, με τι εξοπλισμό κτλ κτλ...

μη μπαίνετε σε λεπτομερειες!

Ουτε εγω το εκανα!

Και που το ανοιξα το θρεντ, αφηνω ενα ανοιχτο ενδεχομενο να εχω κανει μλκια!

Ας μη το χοντραίνουμε όμως!

Προς γνωσην και συμμορφωσιν απλώς και για να εχουμε κατα νου ΕΝΑ ακόμα ΤΡΕΛΟ που μπορει να μας τυχει στο δρόμο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
    Μητσάρα δεν ξέρω τι να πω... πάλι καλά που είσαι οκ!
    Πριν από ένα χρόνο δε θα το σκεφτόμουν καν θα άφηνα κάτω τη μηχανή και... αλλά τώρα πια ζύγισα τη ζωή αλλιώς και δε χαραμίζω την υγεία μου για κανένα μαλ@κα. Όταν ακόμα ήμουν στο νοσοκομείο έγινε κάτι και το μόνο που μπόρεσα να πω ήταν "α, ρε να μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου..." τώρα που μπορώ να σταθώ θα κάνω τα πάντα για να μην ξαναβρεθώ στην ίδια θέση και ας με πουν μ@λ@κ@, κότα ή οτι άλλο! Εγώ τουλάχιστον ξέρω πως μπορεί πλέον να είμαι κότα, αλλά αυτός δεν ξέρει πόσο τυχερός είναι...

Σε καταλαβαινω απολυτα φίλε!

awesome μέλος Το avatar του/της hercul
    Tώρα το είδα αυτό!! ΡΕ ΤΑ Μπ@στ@ρδα στα καλά καθούμενα να σε κάνουν και ζημιά την μηχανή!! Ευτύχως τέλος καλό όλα καλά!!

ΥΓ. (Άσχετο) Μήτσο τελικά πήγες Χολομώντα που λέγαμε?
    And the road becomes my bride
    I have stripped of all but pride
    So in her I do confide
    And she keeps me satisfied
    Gives me all I need

Αρχικά δημιουργήθηκε από hercul
    Tώρα το είδα αυτό!! ΡΕ ΤΑ Μπ@στ@ρδα στα καλά καθούμενα να σε κάνουν και ζημιά την μηχανή!! Ευτύχως τέλος καλό όλα καλά!!

ΥΓ. (Άσχετο) Μήτσο τελικά πήγες Χολομώντα που λέγαμε?

τελικα μονο εκει δεν πηγα!

Μήτσο η κατάσταση θέλει κατέβασμα συμπλεκτάρισμά και καταπάνω τους με σούζα...να δεις πως σκορπάνε σα βατράχια τα Μ@*νιά!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Αρχικά δημιουργήθηκε από Titanas
    Μήτσο η κατάσταση θέλει κατέβασμα συμπλεκτάρισμά και καταπάνω τους με σούζα...να δεις πως σκορπάνε σα βατράχια τα Μ@*νιά!

ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν εκανα κανενα τετοιο!

Δεν κανανε βημα ρε λεμε, λιωμα ηταν, δεν επαιρναν χαμπαρι!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    και λιγα τους εκανες.

δεν τιθεται θεμα ρατσισμου.και ελληνες να ηταν το ιδιο θα ελεγα.

τελος.-
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

DimChios Vs Pakistan x 2

Aπο οτι διαβασα φιλε μου,το μαρτυριο σου κρατησε λιγη ωρα.Ακου ενα αλλο μαρτυριο που κραταει 5 μηνες [μεχρι τωρα] και μετα ας μου αναλυσουν την εννοια ρατσιστης.Σε μια γκαρσονιερα στο ημιυπογειο της πολυκατοικιας εχουν νοικιασει 2 πακιστανοι,βεβαια οπως συνηθιζουν οι 2 γινονται 12,γιατι αυτοι βαζουν καποιο να νοικιασει ενα μικρο σπιτι και μετα μαζευονται οσο το δυνατον περισσοτεροι για να τους ερχεται τζαμπα το ενοικιο.Καταλαβαινεις λοιπον ολο το 24ωρο να μπαινοβγαινουν μορφες αγνωστες και να μην μπορεις να τους αναγνωρισεις μια και ολοι ειναι ενα ατελειωτο μαυρο πραγμα.Υπ'οψιν οτι ειναι μια ησυχη πολυκατοικια στον Αλιμο,με τους ενοικους ησυχους σχεδον ιδιοκτητες ολοι και με μικρα παιδια που εχουν πανικοβληθει.Συνεχιζω ομως,αυτοι μαγειρευουν τα δικα τους φαγητα καργα μπαχαρια και ποιος ξερει τι αλλο και εχουμε τρελλαθει απο την βρωμα.Χωρις υπερβολη μεχρι τα ρουχα στις ντουλαπες των σπιτιων μας εχουν κυριολεκτικα ποτισει απο την μυρωδια,ασε που δεν τολμας να ανοιξεις παραθυρο γιατι σου ερχεται ναυτια και ερχεται και καλοκαιρι.Δηλαδη οι πακιστανοι θα διωξουν εμας απο το σπιτι μας οπως παει.Σαν διαχειριστης τους εξηγησα ευγενικα οτι δεν μπορει να συνεχιστει αυτο,ουτε με τους πολλους ουτε με την μυρωδια των φαγητων και αν συνεχιστει θα καλεσουμε ολοι τον ιδιοκτητη τους.Αν αρχισουμε λοιπον τον πολεμο να δεις που θα μας πουν ρατσιστες οι θολοκουλτουριαρηδες Ελληνες
    BBBBBBBBB

Re: DimChios Vs Pakistan x 2

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΝΑΙΑΣ
    Aπο οτι διαβασα φιλε μου,το μαρτυριο σου κρατησε λιγη ωρα.Ακου ενα αλλο μαρτυριο που κραταει 5 μηνες [μεχρι τωρα] και μετα ας μου αναλυσουν την εννοια ρατσιστης.Σε μια γκαρσονιερα στο ημιυπογειο της πολυκατοικιας εχουν νοικιασει 2 πακιστανοι,βεβαια οπως συνηθιζουν οι 2 γινονται 12,γιατι αυτοι βαζουν καποιο να νοικιασει ενα μικρο σπιτι και μετα μαζευονται οσο το δυνατον περισσοτεροι για να τους ερχεται τζαμπα το ενοικιο.Καταλαβαινεις λοιπον ολο το 24ωρο να μπαινοβγαινουν μορφες αγνωστες και να μην μπορεις να τους αναγνωρισεις μια και ολοι ειναι ενα ατελειωτο μαυρο πραγμα.Υπ'οψιν οτι ειναι μια ησυχη πολυκατοικια στον Αλιμο,με τους ενοικους ησυχους σχεδον ιδιοκτητες ολοι και με μικρα παιδια που εχουν πανικοβληθει.Συνεχιζω ομως,αυτοι μαγειρευουν τα δικα τους φαγητα καργα μπαχαρια και ποιος ξερει τι αλλο και εχουμε τρελλαθει απο την βρωμα.Χωρις υπερβολη μεχρι τα ρουχα στις ντουλαπες των σπιτιων μας εχουν κυριολεκτικα ποτισει απο την μυρωδια,ασε που δεν τολμας να ανοιξεις παραθυρο γιατι σου ερχεται ναυτια και ερχεται και καλοκαιρι.Δηλαδη οι πακιστανοι θα διωξουν εμας απο το σπιτι μας οπως παει.Σαν διαχειριστης τους εξηγησα ευγενικα οτι δεν μπορει να συνεχιστει αυτο,ουτε με τους πολλους ουτε με την μυρωδια των φαγητων και αν συνεχιστει θα καλεσουμε ολοι τον ιδιοκτητη τους.Αν αρχισουμε λοιπον τον πολεμο να δεις που θα μας πουν ρατσιστες οι θολοκουλτουριαρηδες Ελληνες

αυτο με το "ρατσισμο" μας εχει κατσει στο σβερκο ασχημα!

ΑΜΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΠΑ ΝΑ Γ@ΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ!!!!!

Καποια εποχη που ζουσα στα Πατησια, ετυχα ακριβως ιδια περιπτωση και ξερω τι περνας!

Τους γ@μησα το σπιτι με "το γαντι"!

Εφερνα (ας πουμε οτι το εκανα εγω...) αστυνομια καθε λιγο και λιγακι!

Χωρια οσα αλλα μαρτυρια περναγαν απο καποιον "αγνωστο"!

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. ZEYKAS vs DIMCHIOS
    από caesarsk στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 17/01/2011, 06:36
  3. Mercedes vs VW
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ