Σελίδα 83 από 236 ΠρώτοΠρώτο ... 3373787980818283848586878893133183 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.231 έως 1.245 από 3537

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)

πες μου που έχω μηδενίσει τον πάο φίλε μου και αλήθεια θα το πάρω πίσω

όπως βλέπεις και εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου, απλά εμείς φέτος όπως είπα και πριν είδαμε λίγο μπάλα στην ευρώπη και σας ρίξαμε 4 και είναι τα μόνα θετικά της σεζόν μας

εσύ όπως είπες από την δική σου ομάδα είδες ότι έκαναν προσπάθεια. εγώ δεν καταλάβαίνω που το είδες αυτό αλλά αφού είσαι ευχαριστημένος οκ το δέχομαι στα άλλα που λέω για την ομάδα σου έχω άδικο????

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    εγω παντως χυμα διαφωνω μαζι σου και με την σταση σου ολες αυτες τις βδομαδες, που κραζεις την ομαδα..

τα παιδια προσπαθουν και αυτο εμενα μου φτανει, σιγουρα οχι οσο πρεπει αλλα βλεπω προσπαθεια που παλια δεν γινοταν.
    αλλη χρονια μετα το 3 - 0 θα τρωγαμε αλλο 1, δεν θα παιζαν σαν σκυλοι.

τελως παντων εγω θεωρω οτι ειναι λαθος να τους σταυρωνεις καθε βδομαδα,
    το επιπεδο στην ελλαδα γενικοτερα ειναι χαλια, στα παντα, απο το θεαμα απο εγκαταστασεις, απο διαιτησιες απο οπαδους απο ολα, πως περιμενεις να ξεφυγει ο βαζελος απο ολη αυτην την γενικη μιζερια?

και ο γαυρος που εχει δωσει 30 εκατομμυρια παιζει χειροτερα και απο εμας, τι ψαχνεις τωρα?

και το να λες θελω πρωταθλημα για να το στερησω απο τον γαυρο, ε ρε φιλε ειναι τραγικο..

εγω στο τελος της χρονιας που θα το σηκωσουμε θα το χαρω πολυ γιατι ηταν μια καλη προσπαθεια
    Με τους παικτες, τον προπονητη και του team του Πανθηναϊκου, δεν εχω κατι ...

Αμπαλοι και αχετοι ειναι οι ανθρωποι (με ελαχιστες εξαιρεσεις), τους προσεφεραν παχυλους μισθους και ''θεση'' ....ε, μ@λ@κες ηταν να μην ερθουν;

Ο μεγιστος Καραγκιοζης και αυτος που φερει αυτουσια την ευθυνη για την απαξιωση του ποδοσφαιρικου ΠΑΟ σε Ελλαδα και Ευρωπη, δεν ειναι αλλος απο τον Τζιγγερ.

Κατεστρεψε μεσα σε λιγα χρονια οτι ειχε χτιστει με μεγαλη προσπαθεια, μετατρεποντας τον Παναθηναϊκο σε σωματειο με νοοτροπια β΄εθνικης.

Υπομονη καναμε αρκετη πιστευω, ανεχτηκαμε να τρωμε πενταρες στην Ευρωπη, να κανουμε ''μαγκες'' διαφορους τυχαρπαστους και να βλεπουμε ΤΡΑΓΙΚΗ μπαλα επι σειρα ετων...

Ανεχτηκαμε να βλεπουμε καθε χρονια αποτυχημενες μεταγραφες, ανουσια πειραματα κρετινων προπονητων, πενταετη πλανα και μια μετριοπαθη ως μαλθακη στηριξη απο την διοικηση (βλεπε Ριζουπολη)

Η διαχειριση του ΠΑΟ ηταν, ειναι και θα ειναι αν δεν αλλαξει κατι, η χειροτερη δυνατη!!!

Παικτες εφυγαν κλωτσηδων μεσα σε μια νυκτα, απομακρυνθηκαν ιστορικα προσωπα και σημαιες του ΠΑΟ, προσληφθηκαν ''αυλικοι'' και αετονυχιδες που επιβουλευονται κα κατατρωνα τα φραγγα του μ@λ@κ@...

Για ποσο πια;

Εγω οχι απλως δεν υποστηριζω αυτον τον ΠΑΟ, αλλα ευχομαι και ελπιζω στον χειροτερο δυνατο εξεφτελισμο του, μηπως και απαλλαχθουμε επιτελους απο τον καρκινο που λεγετε Βαρδινογιαννης!!!

Ολα αυτα τα χρονια, παρ ολο που οι σχεσεις με τον κοσμο δεν ηταν ποτε καλες, ο σωφερακος καταφερνε με μια σταση low-profile και σταχτη στα ματια του καθε βαλμμενου οπαδου να συντηρει αυτη την κατασταση.

Διορισε για προεδρους χαρτογιακαδες και γιατρους, ωστε αυτος να μενει στο απυροβλητο.

Αλλα πλεον το ποτηρι ξεχειλησε.

Για μενα η απογοητευση δεν προκειται ποτε να εκδηλώθει με συλαλλητηρια, τσαμπουκαδες και λοιπες ανεγκεφαλες ενεργειες...

απλα δεν προκειτε να πατησω γηπεδο οσο συνεχιζεται αυτη η κατασταση....εχω να παω σε αγωνα του Παναθηναϊκου απο την εποχη του Κυραστα.

Δεν υποστηριζω ΑΥΤΟΝ τον Παναθηναϊκο γιατι πλεον δεν αποτελει τιποτα παραπανω απο ενα τερατουργημα του πανιβλακα-ασχετιδη-τριμ@λ@κ@ και ηλιθιου απο κουνια Τζιγγερ.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Με τους παικτες, τον προπονητη και του team του Πανθηναϊκου, δεν εχω κατι ...

Αμπαλοι και αχετοι ειναι οι ανθρωποι (με ελαχιστες εξαιρεσεις), τους προσεφεραν παχυλους μισθους και ''θεση'' ....ε, μ@λ@κες ηταν να μην ερθουν;

Ο μεγιστος Καραγκιοζης και αυτος που φερει αυτουσια την ευθυνη για την απαξιωση του ποδοσφαιρικου ΠΑΟ σε Ελλαδα και Ευρωπη, δεν ειναι αλλος απο τον Τζιγγερ.

Κατεστρεψε μεσα σε λιγα χρονια οτι ειχε χτιστει με μεγαλη προσπαθεια, μετατρεποντας τον Παναθηναϊκο σε σωματειο με νοοτροπια β΄εθνικης.

Υπομονη καναμε αρκετη πιστευω, ανεχτηκαμε να τρωμε πενταρες στην Ευρωπη, να κανουμε ''μαγκες'' διαφορους τυχαρπαστους και να βλεπουμε ΤΡΑΓΙΚΗ μπαλα επι σειρα ετων...

Ανεχτηκαμε να βλεπουμε καθε χρονια αποτυχημενες μεταγραφες, ανουσια πειραματα κρετινων προπονητων, πενταετη πλανα και μια μετριοπαθη ως μαλθακη στηριξη απο την διοικηση (βλεπε Ριζουπολη)

Η διαχειριση του ΠΑΟ ηταν, ειναι και θα ειναι αν δεν αλλαξει κατι, η χειροτερη δυνατη!!!

Παικτες εφυγαν κλωτσηδων μεσα σε μια νυκτα, απομακρυνθηκαν ιστορικα προσωπα και σημαιες του ΠΑΟ, προσληφθηκαν ''αυλικοι'' και αετονυχιδες που επιβουλευονται κα κατατρωνα τα φραγγα του μ@λ@κ@...

Για ποσο πια;

Εγω οχι απλως δεν υποστηριζω αυτον τον ΠΑΟ, αλλα ευχομαι και ελπιζω στον χειροτερο δυνατο εξεφτελισμο του, μηπως και απαλλαχθουμε επιτελους απο τον καρκινο που λεγετε Βαρδινογιαννης!!!

Ολα αυτα τα χρονια, παρ ολο που οι σχεσεις με τον κοσμο δεν ηταν ποτε καλες, ο σωφερακος καταφερνε με μια σταση low-profile και σταχτη στα ματια του καθε βαλμμενου οπαδου να συντηρει αυτη την κατασταση.

Διορισε για προεδρους χαρτογιακαδες και γιατρους, ωστε αυτος να μενει στο απυροβλητο.

Αλλα πλεον το ποτηρι ξεχειλησε.

Για μενα η απογοητευση δεν προκειται ποτε να εκδηλώθει με συλαλλητηρια, τσαμπουκαδες και λοιπες ανεγκεφαλες ενεργειες...

απλα δεν προκειτε να πατησω γηπεδο οσο συνεχιζεται αυτη η κατασταση....εχω να παω σε αγωνα του Παναθηναϊκου απο την εποχη του Κυραστα.

Δεν υποστηριζω ΑΥΤΟΝ τον Παναθηναϊκο γιατι πλεον δεν αποτελει τιποτα παραπανω απο ενα τερατουργημα του πανιβλακα-ασχετιδη-τριμ@λ@κ@ και ηλιθιου απο κουνια Τζιγγερ.

Αυτοι εγιναν χειροτεροι στα μπινελικια απο εμας που τους βριζουμε...

Που οδηγουμεθα κυριοι..???

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Αυτοι εγιναν χειροτεροι στα μπινελικια απο εμας που τους βριζουμε...

Που οδηγουμεθα κυριοι..???
    καλα για εσας ακομα και η λεξιπλασια της Ελληνικης γλωσσας δεν ειναι ικανη να παραγει ενα μπινελικι τοσο αισχρο που να ειναι ανταξιο σας...

ισως ενα διαγαλαξιακο καντιλι να πλησιαζει καπως, αλλα παλι θα υπαρεχουν κενα

καλα για εσας ακομα και η λεξιπλασια της Ελληνικης γλωσσας δεν ειναι ικανη να παραγει ενα μπινελικι τοσο αισχρο που να ειναι ανταξιο σας...

ισως ενα διαγαλαξιακο καντιλι να πλησιαζει καπως, αλλα παλι θα υπαρεχουν κενα
    γαυρος :a04:

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    γαυρος :a04:
    δεν εχεις αδικο

Μια ερωτηση προς τα συν-χανουμια...

Να μεινει ο Ριμπο του χρονου ή μπ@??

Εγω λεω να τα κρεμασει επιτελους...Φαινεται οτι δεν μπορει το παληκαρι πλεον και ειναι κριμα...Εβλεπα βιντεακι στο Youtube με την παρτη του ακομα και οταν ηταν στον Ολυμπιακο και επαιζε μπαλα ακομα...Φετος δεν εχει κανει ΤΙΠΟΤΑ που να δικαιολογει το ονομα και τα λεφτα του....

Δειτε εδω....

Συμμετοχές 24 (1937 λεπτά)
    Ξεκίνησε βασικός: 23 Έγινε αλλαγή: 10 Μπήκε αλλαγή: 1

Γκολ
    Σύνολο: 6 Σουτ: 3 Φάουλ: 0 Κεφαλιά: 0 Πέναλτι: 3 Κόρνερ: 0 Αυτογκόλ: 0

Δηλαδη με τα πεναλτι 1/322 λεπτα....Χωρις τα πεναλτι 1/645 λεπτα....Με 0 φαουλ .....Και ολα σε παιχνιδια με το σκορ 3-0 και πανω....Εκτος του πεναλτι με τον ΠΑΟ....

Ημερ. Αγώνας Σκόρ Λεπτό Γκόλ
    27/01/2008 ΑΕΚ - Λεβαδειακός 3-0 44' Σουτ
    25/11/2007 ΑΕΚ - ΟΦΗ 4-0 46' Σουτ
    12/01/2008 ΑΕΚ - Βέροια 5-1 4' Σουτ
    09/12/2007 ΑΕΚ - Απόλλων Καλαμαριάς 4-0 16' Πέναλτι
    07/10/2007 Πανιώνιος - ΑΕΚ 0-3 79' Πέναλτι
    02/03/2008 ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 1-1 67' Πέναλτι

Περσυ ειχε 17 γκολ και 18 ασιστ αν δεν κανω λαθος και παλι αν δεν κανω λαθος δεν βαραγε ολα τα πεναλτι λογω Τζορτζεβιτς....Φετος 5 ματς πριν το τελος 6(3 πεναλτι) και 9 ασιστ...Ενταξει φταιει και ο Φερερ και πολλα ακομα....Αλλα απο αυτον περιμενουμε και δεν φαινεται να αντεχει φετος ουτε να ειναι εστω ο περσινος Ριμπο....Και με την συμπεριφορα του εκθετει και τον προπονητη του ο οποιος ειναι αναγκασμενος να τον αφηνει πλεον οσο θελει αυτος στο γηπεδο...Αμα γκρινιαζαν οι γαυροι οτι ηταν μια φορα αργος στον ΟΣΦΠ σε εμας ειναι 5.....Λαγκαρει 3 δευτερολεπτα ο ανθρωπος...Απλα δεν.....

Και αυτα τα λεω εγω που τον λατρευα τον Ριμπο....Που για να τον δω στο ΑΕΚ-Μπαρτσελονα το 2001 βγηκα στην αναφορα στην Αυλωνα που ειμουνα νεοσυλλεκτος και ζητησα με πολυ θρασος απο τον διοικητη εξοδο να παω γηπεδο....Παλι καλα που ηταν καλος ανθρωπος και οχι μονο δεν με εστειλε στην Αγκυρα να φυλαω τον Κεμαλ μου την εδωσε κιολας...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    ε και σεις με τα γηροκομεια που πατε και φερνετε τι περιμενατε ρε ματς?
    ειναι δυνατον σοβαρη ομαδα να παει να κλεινει τον ριβαλντο ο οποιοσ εχει ηδη εκτισει μια θητεια στην ελλαδα?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    δεν εχεις αδικο
    Τραβα στην ευρεση στις διαμαχες......

Βαζε μια -μια λεξη απο αυτα που εγραψες να δεις ποσοι απο απο εμας στα λεγαμε τοσο καιρο και τι απανταγες........

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Τραβα στην ευρεση στις διαμαχες......

Βαζε μια -μια λεξη απο αυτα που εγραψες να δεις ποσοι απο απο εμας στα λεγαμε τοσο καιρο και τι απανταγες........
    \

εβαλα στην ευρεση μ@λ@κες, λωποδυτες, @@δια, μο*νοπ@ν@ και μονο posts σχετικα με τον γαυρο μου βγαζει...

κανεις μεγαλο λαθος...απο τοτε που γραφω εδω μεσα βριζω τον Βαρδινογιαννη.

Και στην τελικη μην νομιζεις οτι δινω και πολυ σημασια στα γραφομενα των γαυρων...

πιο παραμυθιασμενοι απο εσας δεν υπαρχουν

ε και σεις με τα γηροκομεια που πατε και φερνετε τι περιμενατε ρε ματς?
    ειναι δυνατον σοβαρη ομαδα να παει να κλεινει τον ριβαλντο ο οποιοσ εχει ηδη εκτισει μια θητεια στην ελλαδα?

To γηροκομειο τα πεταγε μεχρι και περσυ τα γκολ εδινε και τις ασιστ του....Ευρωπη δεν πολυτραβαγε αλλα ηταν ή οχι ο κυριος λογος για τα πρωταθληματα που πηρε ο γαυρος επι Ριμπο?Με εμας δεν εχει κανει ΤΙΠΟΤΑ εκτος απο δηλωσεις....Δεν αμφισβητω τις προθεσεις του αφου ο ανθρωπος το παλευει οσο μπορει...Αλλα δεν μπορει πλεον...Και ειδικα δεν μπορει να παιζει σε ολα τα ματς 90 λεπτα και να μην δεχεται την αλλαγη...Ειπαμε δεν εχουμε ομαδα φετος και φαινεται....Αλλα να εχουμε και εναν πρωην τεραστιο ποδοσφαιριστη και μαλιστα 10αρι 90 λεπτα μεσα δεν γινεται πλεον....Αν και ακομα τον χειροκροταμε.....Σεβασμος πρεπει να υπαρχει αλλα να ειναι αμοιβαιος...

εμενα παιδες με στενοχωρει ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ - ΦΙΛΑΘΛΟΙ.....

βλεπω εδω...και μιλαω και με φιλους μου...τα εξης.....

- ΟΜΑΔΑ ΛΕΝΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ....ΠΑΛΕΨΕ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ...

- ΟΜΑΔΑΡΑ ΛΕΕΙ...ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ....

- ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΠΑΛΑ;;, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;;;

- ΕΙΔΕΣ Η ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ...ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΕΝΤΕΡ....

ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ

ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚ@@ ;;;;ΕΕΕΕΕΕ ;;;;;;;
    ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ;;; ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΙΑ ΣΚΑΤΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΣΚΑΤΑ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ;;;;

τι γινεται ρε;; μηπως εθελοτυφλειτε;; μηπως βγαζετε φραγκα απο τον παναθηναικο;;; καποια εξηγηση πρεπει να υπαρχει...

δηλαδη ειμαστε ομαδαρα;;;,

ειδατε εσεις εδω και ενα χρονο ο ιβανσιτς να εχει κανει ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ;;;;ΠΟΥ ΣΚΙΖΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ....

ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ που παιζουν στον παναθηναικο χολες σαν τους...βυντρα-τζιολη-σεριτς-γκουμα-καραγκουνη-ρομερο-ιβανσιτς-σαριεγκι- ενακαριρε ( τουλαχιστον εφυγε) ενω παλια επαιζες με ΦΛΙΠΣΕΝ - ΒΛΑΟΒΙΤΣ - ΣΟΟΥΖΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ;;;;

ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΡΕ ΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ....αλλιως παρατηστε το ρε ζωντοβολα
    γυριστε το στο subbuteo

αστα διαλα πια ηλιθιοι.......

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    αλλιως παρατηστε το ρε ζωντοβολα
    γυριστε το στο subbuteo

αστα διαλα πια ηλιθιοι.......

πωπω τι τους ειπε
    :wacko:

ρε φιλαρακι ωραια μας τα λες, αλλα δεν γινοντε ετσι οι ομαδες, αυτουσ εχεις με αυτους θα παιξεις μπαλα, και οχι με τους καλητερους που θα μπορουσες να εχεις.

με την λογικη την δικια σου και καποιων εδω μεσα πρεπει να φυγουν ολοι,

ωραια να φυγουν και να φερουμε ρομπινιο ροναλντινιο ραουλ και μερικους αλλους παιχταραδες..

επειδη αυτα δεν θα γινουν ποτε ας κλεισουμε τον καραγκουνη που μπορει να σου κανει γιομες ασταματητα για 70 λεπτα και μετα βλεπουμε

για να φτιαξει ο βαζελος πρεπει να φτιαξουν ολες οι ομαδες και ολο το πρωταθλημα, δεν μπορει ο βαζελος/αεκ/οσφπ να παιρνει τσαμπιονς λεαγκ και το ελληνικο πρωταθλημα να ειναι απο τα χειροτερα της ευρωπης,
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

πωπω τι τους ειπε
    :wacko:

ρε φιλαρακι ωραια μας τα λες, αλλα δεν γινοντε ετσι οι ομαδες, αυτουσ εχεις με αυτους θα παιξεις μπαλα, και οχι με τους καλητερους που θα μπορουσες να εχεις.

με την λογικη την δικια σου και καποιων εδω μεσα πρεπει να φυγουν ολοι,

ωραια να φυγουν και να φερουμε ρομπινιο ροναλντινιο ραουλ και μερικους αλλους παιχταραδες..

επειδη αυτα δεν θα γινουν ποτε ας κλεισουμε τον καραγκουνη που μπορει να σου κανει γιομες ασταματητα για 70 λεπτα και μετα βλεπουμε

για να φτιαξει ο βαζελος πρεπει να φτιαξουν ολες οι ομαδες και ολο το πρωταθλημα, δεν μπορει ο βαζελος/αεκ/οσφπ να παιρνει τσαμπιονς λεαγκ και το ελληνικο πρωταθλημα να ειναι απο τα χειροτερα της ευρωπης,
    να φυγουν ρε φιλαρακι....και δεν χρειαζεται να ερθουν ο ροναλτινιο και ο ραουλ ...αρκει καποιοι που ξερουν και θελουν να παιξουν μπαλα.....

δηλαδη το καλοκαιρι γιατι πηρες φυσα και ανανεωσες σεριτς και δεν πηρες σπυροπουλο;;;
    γιατι κρατας μαντζιο και ντοι αφου βλεπεις οτι δεν την βαζουν με τιποτα;;
    γιιατι παιζουν μπαλα οι γκουμας βυντρα σαριεγκι στον παναθηναικο;;; οταν ο γκουμας ηταν τριτη αλλαγη στη καλυτερη περιπτωση;;;
    αυτα δηλαδη ειναι υπερβολικα που λεω;

Την καλυτερη μπαλα φετος την παιζουν Αρης και Λαρισα...Ποιος ΠΑΟ και ποια ΑΕΚ και ποιος ΟΣΦΠ...Αρης και Λαρισα δηλαδη τι παραπανω εχουν απο τους 3 μεγαλους??Στο ιδιο μπουρδελοπρωταθλημα παιζουν...

Σοβαρους προπονητες και παιχτες τουλαχιστον καλους ρολιστες...Ουτε Ντρογμπα εχουν ουτε τιποτα...Αλλα αυτους που εχουν τους αξιοποιουν και τους ψαξανε πριν τους παρουνε....Δεν αγορασανε Ασκαρατε στο σακι...

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3814
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 15:54
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38
  4. Απαντήσεις: 20