Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 36

Θέμα: ΤΙΜΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗΣ v-strom 650

Νέο μέλος

ΤΙΜΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗΣ v-strom 650

Τώρα με τις νεες τιμες στα 7200 με το ABS για να αγορασω μια μεταχειρισμενη με abs ποσο περιπου θα παει η τιμη της?? επισης θα ηθελα να ρωτησω απο ποιο μοντελο-ετος και μετα εχει βαλει η suzuki abs?? εσεις που ηδη εχεται το οχημα μπορειτα να μου πειτε τι πρεπει να προσεξω κατα την αγορα της??βλεπετε δεν μπορω να φτασω στα 7000 και τη θελω σαν τρελος εστω και μεταχειρισμενη
    MANOLIS

Eτσι οπως τα βλεπω τα πραγματα φιλαρακο MANSFAK, με 5 5μιση χιλιαρικακια βρισκεις απο 2004 και μετα. Παντως ετσι οπως το παει ο Σφακιανακης, σε λιγο θα το βρισκεις καινουριο με 6 χιλιαρικα σε παραεισαγωγη. Με το καλο να μπεις στην παρεα μας και ευχομε το γρηγοροτερο

Νέο μέλος
    σε ευχαριστω πολυ.μακαρι να την παρω συντομα να περασω και καμια βολτα απο το club στο αιγαλεω.παντως και τα χρηματα που λες μου φαινεται λιγο τσιμπημενη τιμη.μπηκα σημερα στη χρυση ευκαιρια και ειδα οτι οι τιμες ειναι περιπου οπως τα λες αλλα νομιζω πριν ριξει τις τιμες ο σφακιανακης.εχω λοιπον την εντυπωση οτι σε λιγο καιρο θα πεσουν κι αλλο οι τιμες..με 5500 ευρω ισως να μπορω να παρω και του 2006 μοντελο.
    MANOLIS

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ 7195 ΣΕ 72 ΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ 128 ΕΥΡΩ ΜΕ ΔΩΡΑ
    table920

Παλαιό μέλος
    8-9 του 2006 ηρθαν τα πρωτα μοντελα με ΑΒΣ, στα χρηματα που θες μονο αν κανενος
    του πεθαινει το παιδι θα το δωσει, του χρονου ισως. Παρε καινουργιο καλυτερα
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nelson
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EKEINOS
    στα χρηματα που θες ...
    μη το λές!

μια μοτοσυκλέτα χάνει minimum 15- 20% της αξίας της απλά και μόνο επειδή είναι μεταχειρισμένη,
    και το 20% των 7200 είναι 1440, επιπλέον μια μότο του 2006 είναι πλέον 2 ετών και εκτός εγγύησης.
    τι θέλω να πω... ή μάλλον τι λέει η αγορά : βρίσκεις άνετα μοντέλο 07 με ΑΒΣ και 6000!!!
    και έχει και άλλον έναν χρόνο εγγύηση.

άντε γιατί σε λίγο θα πουλάνε μεταχειρισμένα στρόματα πιο ακριβά απο τα καινούρια...
    NeLSoN

Πριν μια βδομαδα πηρα μια v-strom 650 6/07 στα 5800 με αρκετα εξτρα . Αρκετοι ιδιοκτητες ειναι ετοιμοι για παζαρια τωρα που εχει πεσει η τιμη . Υπομονη λοιπον και ξεκινα τα τηλεφωνα . Οποιος θελει να πουληση θα κατεβαση την τιμη , αλλιως θα χασει περισσοτερα στο μελλον . Εχω βρει το αντιπροσωπειας στα 6800 ,και το παραεισαγωγης στα 6550 στο ιδιο μαγαζι καινουργια!!!
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ , ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΜΑ ΞΗΓΙΕΣΑΙ ΝΤΡΕΤΑ !

Νέο μέλος
    ευχαριστω πολυ παιδια.θα τα βαλω κατω και θα δω τι θα κανω.postman απο κρητη εισαι?
    MANOLIS

Αρχικά δημιουργήθηκε από MANSFAK
    ευχαριστω πολυ παιδια.θα τα βαλω κατω και θα δω τι θα κανω.postman απο κρητη εισαι?
    Οχι φιλε μου.Ταχυδρομος απο αθηνα ειμαι ...
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ , ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΜΑ ΞΗΓΙΕΣΑΙ ΝΤΡΕΤΑ !

Νέο μέλος
    ειδα το στιχακι κατω και νομιζα οτι εισαι απο κρητη.το οχημα πως παει?σε μερικες μερες αρχιζει η αναζητηση.υπομονη και πολυ ψαξιμο λοιπον.
    MANOLIS

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nelson
    μη το λές!

μια μοτοσυκλέτα χάνει minimum 15- 20% της αξίας της απλά και μόνο επειδή είναι μεταχειρισμένη,
    και το 20% των 7200 είναι 1440, επιπλέον μια μότο του 2006 είναι πλέον 2 ετών και εκτός εγγύησης.
    τι θέλω να πω... ή μάλλον τι λέει η αγορά : βρίσκεις άνετα μοντέλο 07 με ΑΒΣ και 6000!!!
    και έχει και άλλον έναν χρόνο εγγύηση.

άντε γιατί σε λίγο θα πουλάνε μεταχειρισμένα στρόματα πιο ακριβά απο τα καινούρια...
    Οταν την αγορασε εκανε 8000 και 500 εχτρα σιγουρα 8500 συνολο
    αν την πουλησει στο παλικαρι γιατι χρειαζεται χρηματα 5500 εχει χασει 3000
    δηλαδη σε 18 μηνες τοσο κυκλοφοραει.
    Στην χρυση ευκαιρια πωλειται 1 τρακαρισμενο 07 μπροστα στα 3200, με 2500 το πολυ
    το πηρες + 1200 η επισκευη 3700, κατι τετοιο βρισκεις στα 5500 αλλιως οπως προειπα
    πρεπει να πεθαινει το παιδι του για να χασει τοσα χρηματα
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nelson
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EKEINOS
    γιατι χρειαζεται χρηματα
    κατα τη γνώμη μου, αυτή η τιμή δεν οφείλεται στο οτι κάποιος χρειάζεται τα χρήματα,
    αυτή είναι η λεγόμενη στατιστικά εύλογη τιμή πώλησης - αυτό ορίζει η αγορά και
    άσχετα με το τι λέμε εδω μέσα σε υψηλότερη τιμή απο αυτή είναι μάλλον δύσκολο
    να την πουλήσει...
    NeLSoN

hold on before it's 2late
    παιδια τι να λεμε οι τιμες στα μεταχειρισμενα δικαιολογημενα θα πεσουν παρα πολυ λογο του οτι πλεον στην αθηνα βρισκεις κουτα vstrom 650 me 6600 με ABS K8!!!αρα καποιος με ενα Vstrom 2005 θα το πουλαει κατω απο 5000...απλη λογικη αγορας ειναι...05 με 08 ειναι 3 χρονια!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από MANSFAK
    σε ευχαριστω πολυ.μακαρι να την παρω συντομα να περασω και καμια βολτα απο το club στο αιγαλεω.παντως και τα χρηματα που λες μου φαινεται λιγο τσιμπημενη τιμη.μπηκα σημερα στη χρυση ευκαιρια και ειδα οτι οι τιμες ειναι περιπου οπως τα λες αλλα νομιζω πριν ριξει τις τιμες ο σφακιανακης.εχω λοιπον την εντυπωση οτι σε λιγο καιρο θα πεσουν κι αλλο οι τιμες..με 5500 ευρω ισως να μπορω να παρω και του 2006 μοντελο.
    Ηρεμαααα καινουργια μηχανακια το 2006 για σκοτωμα δεν πανε με τιποτα . Το κ5 μου το περνει ανταλαγη ο αντιπροσωπος 5500 εξω λιγο πιο πανω με τοσα αφτερ που εχει.

Αλλα δεν πουλιέται τετοια μηχανη μονο αν παω για το fjr 1300 στο μελλον.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ
    http://www.db0anf.de/app/aprs/statio...lemap-SV1DPF-8

ΦΩΤΟ ΜΟΤΟΤΕΕΜ
    http://agrinion-moto-team.blogspot.com/

----- ΓΙΩΡΓΟΣ-----

Νέο μέλος
    τελικα οπως βλεπω και στη χρυση ευκαιρια οι τιμες εχουν πεσει λιγο.ενας φιλος μου ειπε για γνωστο του που σκεφτεται να πουλησει τη μηχανη του κ7 με abs, μπαγκαζιερα αλλα χωρις καγκελα και συναγερμο με 2000 χλμ (την πηρε αλλα δεν την κουνησε καθολου).περιμενω να μου πει την τιμη για να δω αν θα κανω την κινηση.τι ποσο πρεπει να περιμενω? σκεφτηκα οτι με 5500 ευρω θα ηταν μια καλη τιμη.αφου η καινουρια κανει 7200 με το abs (να πω την αληθεια δεν εχω παει τωρα π.χ. στον βυνιο να δω αν εχει ακομα τα δωρα) τοτε θεωρω φυσιολογικο να πεσει η τιμη 1700 ευρω.μηπως ειμαι παραλογος?
    MANOLIS

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τιμή μπροστινού φαναριού V-Strom 650
    από makis206 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2009, 12:25
  2. Τιμή V-strom 650
    από nikomaxia στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2007, 11:08
  3. V-strom 650 Τιμή ;