Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 21

Θέμα: Παραλίγο ατύχημα-νεύρα-ενισχύσεις γαντιών

Π@ΥΤΑΝΑ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ Το avatar του/της S705

Unhappy Παραλίγο ατύχημα-νεύρα-ενισχύσεις γαντιών

Πριν μίση ώρα την γλύτωσα φτηνά όταν μαλακας πέρασε από τυφλό κόκκινο , εγώ με το παπί ( ευτυχώς ).φρένα φρένα και πάλι φρένα αλλά σντουπ στον πίσω προφυλακτήρα του από το πλάι
    Έπεσα πάνω λοξά , με λίγα και έτσι δεν έπεσα.
    Ο μαλακας ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΠΟΤΑ η τουλάχιστον έτσι αντέδρασε αφού είδε ότι δεν έπεσα .σταμάτησε στο φανάρι που βρήκε μπροστά του( γύρο στα 8 μέτρα πιο περά )
    Και εδώ κάνω το λάθος μου.

Δεν κρατώ την ψυχραιμία μου , τον πλησιάζω και ζητώ τον λόγο, ο τύπος ήταν τόσο προκλητικά αδιάφορος που δεν άντεξα και άρχισα να του κοπανώ το τζάμι με την ενίσχυση από το καλοκαιρινό γάντι.
    Όχι δεν του το έσπασα ( αν και ήταν εύκολο )
    Σταμάτησα μόνος μου μετά από 5-6 μπουνιδια
    Ο μαλακας έφυγε απτόητος όταν πρασίνισε το φανάρι

Προσοχή παιδιά . σήμερα κατάλαβα ότι είναι κακό που πολύ βασιζόμαστε στο άτρωτο που προσφέρουν οι προστασίες των γαντιών στα χεριά μας .
    Ίσως καλύτερα που ο τύπος δεν κατάλαβε κάτι , αν κατέβαινε φοβάμαι ότι τα μπούνια θα τα έτρωγε αυτός ……………………….
    Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
    ....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
    ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!

FFWD Το avatar του/της DimST
    ...δύσκολα να κρατήσεις τη ψυχραιμία σου σε τέτοιες καταστάσεις... δυστυχώς μου έχει τύχει παρόμοια αδιαφορία σε δύο περιπτώσεις, χωρίς καν να με κοιτάξει, ούτε ένα συγνώμη, κάτι να πεί, έστω να βρίσει... όχι αδιαφορία...
    Υπάνθρωποι, πραγματικά τους αξίζουν τα χειρότερα και σίγουρα όχι μόνο μια λακούβα στη λαμαρίνα στο κουτί τους.

Σημασία έχει οτι είσαι καλά... Ποτέ ξανά.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

Re: Παραλίγο ατύχημα-νεύρα-ενισχύσεις γαντιών

Αρχικά δημιουργήθηκε από S705
    ο τύπος ήταν τόσο προκλητικά αδιάφορος που δεν άντεξα και άρχισα να του κοπανώ το τζάμι με την ενίσχυση από το καλοκαιρινό γάντι.

πωπω φιλε μερικοι ειναι σκοτωμα..

μου ειχε τυχει ενας κολογερος να αλλαζει λωριδα και να παει να πεσει πανω μου στην βασιλισσης σοφιας κεντρο αθηνα, ο οποιος ηταν οπως τα λες, Α Δ Ι Α Φ Ο Ρ Ος.και ακου τωρα και το στυλ του:
    σακακι πουκαμισακι γυαλια ηλιου ΠΟΥΡΟ μεσα σε μπεμπα η δεν ξερω και γω τι, μεγαλο ηταν ηταν παντως, και οταν πηγα να ζητησω τα ρεστα με κοιταξε χαμογελασε σαν να σου λεει πιτσηρικα "μη μου ζαλιζεις τα αρχιδια", και αφου δεν εφευγα μου κανε ενα νοημα με το χερι σαν αλλος καισαρας, σε στυλ "πηγαινε πηγαινε τωρα δεν εχεις αλλη πλακα"

-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

TO kako einai oti me tosa poy antimetopizoume kathe mera fortonoyme neyra kai tsantila.
    kai otan tha ginei h stravi tha xespasoyme, me apotelesma na xasoume to dikio mas.

an eixa pathei to paramikro h eixe tskisei to papi , meta apo oti ekana den tha mporoysa eukola na brw akri gia apozimiwsi.

ayto omws poy mou ekane entiposi itan oti den katalabe tipota to xeri moy meta apo tosa mpoynidia.
    Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
    ....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ

re paidia den postara gia na pw alli mia fora '"aman ti tha pathena kai oti enas akoma malakas epese sto dromo moy'

alla gia na pw poso kako einai na xanoyme tin psixremie mas kai akoma pio kako na kanoyme xeironomies (mpoynidia) exw diabasei kai akoysei polles fores tin ekfrasi
    "ama toy eskaga mia me ta prostateytika apo ta gantia..."
    nai bre ama to kanoyme tha toy katebasoyme ta moytra etsi sklira pou einai ta prostateytika.
    alla einai oti xeirotero mporoyme na kanoyme.

egw metanoiosa gia tin simerini moy simperifora
    Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
    ....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ

Μέλος Το avatar του/της possidi
    Και πως συμμορφωνονται αυτοι που περνανε με κοκκινο ρε παιδια; Τι μπορουμε να κανουμε για να αποζημιωθουμε εμεις [ψυχικα τουλαχιστον]; Εμενα μια φορα μου ετυχε παρομοιο περιστατικο που ο αλλος ζητουσε και τα ρεστα [μαζι με τον συνεπιβατη φιλο του] και γω, παρα την προστασια που θα μου εδινε το Vemar σε περιπτωση καυγα, την εκανα με αλαφρα βριζωντας μεσα απ'τα δοντια μου κ παρακαλωντας να ειχα καποιον φιλο μου και γω μαζι μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από possidi
    Και πως συμμορφωνονται αυτοι που περνανε με κοκκινο ρε παιδια;
    Proswpika exw barethei na ta xonw se aytoys pou tha brethoyn mprosta moy kai pou exoyn perasei me kokkino.

simera pou kindinepsa exeragei kai ekana oti ekana.
    ama tou exwna kai kamia tha me etrexe se dikastiria gia xilodarmo!!!!!!

nomizw oti kapoios apo edw mwsa tin exei patisei kai exei plirwswi kai olas!!!!!
    Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
    ....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ο εκνευρισμος και η τσαντιλα ειναι οντως κακοι συμβουλοι και μπορουν να σε "τραβηξουν" σε πολλα δικαστηρια με αποζημιωσεις κ.λ.π.....

ΑΛΛΑ...

εκεινη την ωρα το μονο που σκεφτεσαι ειναι τι θα μπορουσε να σου ειχε κανει αυτο το ανθρωπομορφο κτηνος και παραλληλα πως θα του δωσεις ενα μαθημα.

αν μπορεσετε να κρατησετε τα νευρα σας...εχει καλως αλλιως...

FFWD Το avatar του/της DimST
    S705: Νόμιμα μόνο τα προφανή με αρκετό τρέξιμο όμως απο τη μεριά σου και όχι σίγουρο αποτέλεσμα...

devil's animal: Τα νεύρα μου εγώ προσωπιkά θα τα κρατήσω και τα έχω κρατήσει όταν ο άλλος, που έκανε το λάθος, έχει καταλάβει οτι me το λάθος του θα με έστελνε νοσοκομείο... και έχει και την ανάλογη απολογητική συμπεριφορά.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Απλά να σου τονίσω το γεγονός ότι θα μπορουσε να βγει έξω ο τύπος με κανένα πιστόλι στα χέρια και να σου ανοίξει καινουργιο κώλο.

Προσέχτε τα νεύρα σας γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως πριν 20 χρόνια......
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Εκτός αυτού που λέει ο Sniper ότι μπορεί να πέσεις σε κάποιον που θα οπλοφορεί ή θα είναι παλαβός και θα σε κάνει με κανά λοστάρι καινούργιο... κάποιος συμφορουμίτης στην υπογραφή του έχει το απίστευτα σωστό. Μην τσακώνεσαι ποτέ με έναν ηλίθιο! Ότι και να του πεις ηλίθιος είναι δεν θα το καταλάβει. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να πέσεις στο επίπεδό του και φυσικά... να χάσεις και εκείνος να κερδίσει! Κάπως έτσι το γράφει. Ή πιο απλά... η ηλιθιότητα φίλε μου είναι αήτητη!!! Μην το ξεχνάς ποτέ.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

exete dikio alla.......

tespa.

kleinw to magazi kai feygw.paw apo lild na parw mia ensirmati epikoinoni gia tin mixani me 9 eyrw!!! oti kai na einai einai 9 eyrw!!!!!
    Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
    ....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από S705
    exete dikio alla.......

tespa.

kleinw to magazi kai feygw.paw apo lild na parw mia ensirmati epikoinoni gia tin mixani me 9 eyrw!!! oti kai na einai einai 9 eyrw!!!!!

Καλή αγορά. (Ψιτ που σαι. Πάρε και γάντια με... σίδερο. Θα σου χρειαστούν).
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Καλή αγορά. (Ψιτ που σαι. Πάρε και γάντια με... σίδερο. Θα σου χρειαστούν).

:rotflmao:
    mpa den nomizw na moy xriastoun,lew na arxisw na sigkratw ta neyra moy.
    kalo mesimeri
    Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
    ....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    παιδια το καλοκαιρι θα ταξιδεψω σε γνωστο νησι και σε γνωστο μερος ..

με 300? καθαριζετε,με σιδερικο και για προστασια στο σπιτι...

αν δεν καθαριζετε με τα χερια...και δειτε οτι κραταει και ο τυπος σιδερικο,τοτε το τραβατε!!!

δεν νομιζω κανεις απο τους δυο εμπλεκομενους να κανει την βλακεια να ΠΙΣΤΟΛΗΣΕΙ!!!!!!!

αρα τοτε πατσιζετε εκτος αν τις φαει λογω ανεβασματος ανδρεναλινης του θιγμενου!!
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Παραλίγο ατύχημα με την ΕΛ.ΑΣ!!
    από TokTok στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2008, 08:10
  2. Δολοφονία η ατύχημα ?
    από THEOD στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2007, 12:33
  3. παραλιγο ατυχημα με ΚΤΜ Duke!
    από OzZzZzY στο forum Off topic