Καλησπέρα σε ολους.Θέλω να μου πει κάποιος για μαγαζιά με μηχανές μεταχειρισμένες στο Ηράκλειο και αν είναι δυνατόν και οδούς ή τηλέφωνα για δεν είμαι από Κρήτη. Κανένας αξιόπιστος πωλητής!!![]()
Καλησπέρα σε ολους.Θέλω να μου πει κάποιος για μαγαζιά με μηχανές μεταχειρισμένες στο Ηράκλειο και αν είναι δυνατόν και οδούς ή τηλέφωνα για δεν είμαι από Κρήτη. Κανένας αξιόπιστος πωλητής!!![]()
Καλησπέρα φίλε μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από sakismip
Έλα το βράδυ από εδώ να τα πούμε αναλυτικά από κοντά.
Μη νομίζεις ότι και εμείς οι ντόπιοι ξέρουμε όλα τα μαγαζιά με οδούς & σχετικά.
Έλα να μας πεις τι ψάχνεις & να σε συμβουλέψουμε![]()
![]()
Φίλε σε ευχαριστώ πολύ καταρχήν για την απαντηση.Βρίσκομαι στην Σητεία και ειναι δύσκολο να έρθω,απλά ρωτάω γιατί σκέφτομαι να ερθω σαββατοκύριακο και να ψάξω
Θα πρέπει να μας πεις τι περίπου μηχανάκι θες, τι στυλ, μάρκα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από sakismip
Φίλε σε ευχαριστώ πολύ καταρχήν για την απαντηση.Βρίσκομαι στην Σητεία και ειναι δύσκολο να έρθω,απλά ρωτάω γιατί σκέφτομαι να ερθω σαββατοκύριακο και να ψάξω
& μετά βλέπουμε![]()
Έχω ενα ΧΤ 600 θέλω να το δώσω και να πάρω ή το ΧΤΧ 660 04-05 μοντέλο η το fazer 600 04-05 μοντέλο
Μάλιστα..Αρχικά δημιουργήθηκε από sakismip
Έχω ενα ΧΤ 600 θέλω να το δώσω και να πάρω ή το ΧΤΧ 660 04-05 μοντέλο η το fazer 600 04-05 μοντέλο
Γενικά οι έμποροι στο Ηράκλειο δεν είναι & τόσο αξιόπιστοι θα έλεγα. Το σίγουρο είναι να μη βιαστείς. Από αγγελίες κοίταξες? Πχ, την εφημερίδα Κρητικές Αγγελίες.
Άσε με να το συζητήσω το βράδυ με φίλους να δούμε που μπορείς να πας.
![]()
να είσαι καλα ευχαριστώ.απλά ξέρεις εδώ που είμαι δεν έχω και πολλές ευκαιρίες.
+1 σε αυτά που σου είπε ο MikeG, το καλύτερο είναι να πουλήσεις σε ιδιώτη το δικό σου και να ψάξεις πάλι από ιδιώτη αυτό που θες ...
Από εκεί και πέρα έμποροι υπάρχουν και θα προσπαθήσουμε να σου γράψουμε αναλυτικά διευθύνσεις ......
λίγο υπομονή όμως .....
![]()
Εντάξει παιδές είμαι σε αναμονή περιμένω Λεπτομέρειες
Λοιπόν ..........
κατ' αρχήν ΜΗΝ ΕΛΘΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ γιατί είναι κλειστά τα μαγαζιά του είδους ........
Καταστήματα
α) Αντιπροσωπείες
ΥΑΜΑΗΑ Σπυριδάκης Ι. στη Λ. Ικάρου 60
SUZUKI Βογιατζής Ε. στη Λ. Ικάρου 54
SUZUKI στη Λ. Εθν. Αντιστάσεως
ΗONDA Ανδρής στη Λ. Εθν. Αντιστάσεως 22
HONDA Σαραντινίδη στη Λ. Κνωσσού 65
ΗELLINMOTO στη Λ. Εθν. Αντιστάσεως
BMW Λ. Ικάρου & Σταδίου
TRIUMPH στην οδό Γερωνυμάκη 66
ΚΥΜCO στην Λ. 62 Μαρτύρων (δίπλα από την Εμπορική Τράπεζα)
β) Παραεισαγωγείς και μεταχειρισμένα
Καψοκέφαλος στη Λ. Κνωσσού 34
Μοτοεισαγωγική στη Λ. Ικάρου 100
ΜοτοStar στην Λ.62 Μαρτύρων
Κουτσάκης στην Λ.62 Μαρτύρων 55
και είναι ακόμα
1 μαγαζί στην Λ. Εθν. Αντιστάσεως στο ύψος του ξενοδοχείου Galaxy (δεν θυμάμαι όνομα)
Καλό Ψάξιμο !!!
![]()
Φίλε μου σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ να είσαι καλά για την βοήθεια που μου έδωσες.
-το τηλεφωνο σου μωρο μου το βρηκα στην αγγελια
-σε ποια αγγελια,που?
-στις κρητικες αγγελιες
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
Καλησπέρα
Ξέρω αυτά που θα πω δεν έχουν σχέση με αυτό το Post απλά θέλω την γνώμη σας διότι εσείς ξέρεται κάτι παραπάνω για τιμές εδώ στην Κρήτη.
Τα ερώτηματα μου είναι:
Πόσο να δώσω την παρακάτω μηχανή;
http://www.moto.gr/forums/showthrea...;threadid=53957
Και έχω επίσης 2000ευρώ που δεν μου κάθονται καλά στην τσέπη μου και λέω να τα δώσω και να πάρω το XT 660 η το fazer που είπα και πιο πάνω(04-05 μοντέλο)
Ποια είναι η άποψη σας;
Βρήκα ένα ΧΤ 660 05 σε τέλεια κατάσταση με εξατμίσεις και 4.500 χιλ και το δίνει το κοπέλι 5.500.Μου φάνηκαν πολλά,δεν είναι;
Τα 5500 για το ΧΤ660 που λες είναι πολλά. Πάρα πολλά θα έλεγα...
Πάνω από όλα μη βιαστείς για την επιλογή σου & αν μπορείς κάνε μια βόλτα από την Αθήνα.
Δες & τις αγγελίες εδώ στο φόρουμ μήπως υπάρχει κάτι που σε ενδιαφέρει. Για παράδειγμα δες με 5000 τι παίρνεις.
![]()
se euxaristw file,auto kanw pros to paron.
an deis kai se esi kati apo edw kriti pes mou!!me olo to tharos bebaia