Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 18

Θέμα: Nερο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της advblack

Nερο...

Ρε παιδια εχετε ακουσει κανα περιεργο για το νερο που πινουμε στην Αθηνά; Καποιοι εχουν κυκλοφορησει οτι κατι τρεχει και δεν μας το λενε. Θα μου πειτε αοριστιες καθομαι και γραφω αλλα ξερω και εγω... Αν τ' ακους μια δυο τρεις επηρεαζεσαι

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Re: Nερο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από advblack
    Ρε παιδια εχετε ακουσει κανα περιεργο για το νερο που πινουμε στην Αθηνά; Καποιοι εχουν κυκλοφορησει οτι κατι τρεχει και δεν μας το λενε. Θα μου πειτε αοριστιες καθομαι και γραφω αλλα ξερω και εγω... Αν τ' ακους μια δυο τρεις επηρεαζεσαι
    Δεν εχω ακουσει κατι αοριστο η συγκεκριμενο.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Ποιοί είναι οι κάποιοι; Ο Λιακόπουλος; Ο τύπος που διαφημίζει φίλτρα στο High TV, ή αυτοί που έλεγαν προ 15ημέρου ότι τα νοσοκομεία εχουν παραγγείλει χιλιάδες σάκους για τους νεκρούς του σεισμού που θα γίνει από λεπτό σε λεπτό;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

άσχετο μέλος Το avatar του/της fethry

Re: Nερο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από advblack
    Το νερό της αθήνας είναι μιά χαρά...
    Το πρόβλημα, αν βέβαια υπάρχει, έχει να κάνει με την παλαιότητα του δικτύου ύδρευσης σε ορισμένες περιοχές... Και βέβαια επηρεάζει μόνο τη γεύση του νερού και όχι την ποιότητα του...
    if it's stupid and it works, it ain't stupid

ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
    ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75

...ο θεατής μου !!! Το avatar του/της AVATOS
    το φθινωπορο ειχε οργιασει το θεμα με μολυσμενο υδροφορο οριζοντα της ανατολικης αττικης
    απο τα αποβλητα εργοστασιων που ριχνουν απευθειας χωρις επεξεργασια αποβλητων σε ρεματα.
    ...που να στα λέω κύριε πρόεδρε!

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Mια χαρά είναι το νερό.

Μόνο λίγη πουστόσκονη ρίχνουν μέσα
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Mια χαρά είναι το νερό.

Μόνο λίγη πουστόσκονη ρίχνουν μέσα
    τι ναι αυτα που λες καλέ, κρυαδεςςςςςς

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    τι ναι αυτα που λες καλέ, κρυαδεςςςςςς

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Την γυρίζουμε την βάνα?(όχι την Μπάρμπα)
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Την γυρίζουμε την βάνα?(όχι την Μπάρμπα)
    παιδια ξερει κανεις κανεναν <<καλο>> υδραυλικο
    εχω προβλημα με το σιφονι

:rotflmao: :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Το νερό της αθήνας είναι μιά χαρά...
    Αυτό είναι μάλλον σίγουρο. Πιστεύω ότι και σωστά αντιμετωπίζεται, και σωστά χλωριώνεται/φιλτράρεται κτλ.
    Παρολαυτά, αν κανείς τοποθετήσει δυο φίλτρα κοινά (άσπρα, που μοιάζουν με καρούλια από χωντρή κλωστή σε πλαστικούς κώνους) σε σειρά πριν τη βρύση του, θα παρατηρήσει ότι σε κάνα δίμηνο το πρώτο φίλτρο θα έχει γίνει κόκκινο προς καφέ. Αυτό οφείλεται όχι στο νερό που φεύγει από την πηγή (υδραγωγείο) αλλά στα χιλιόμετρα δικτύου που μεσολαβούν πριν το σπίτι (κακό-καλό, παλαιό-νέο, σκουριασμένοι σιδηροσωλήνες-νέου τύπου αλουμινίου-χαλκού). Και το καλύτερο δίκτυο να υπάρχει, αν έρθει η ΕΥΔΑΠ και κάνει έργα στην περιοχή σου και σπάσει/επιδιορθώσει κάτι, στη βρύση θα έρχονται για τουλάχιστον 2 μέρες χώματα και διάφορα άλλα σωματίδια/μικρόβια.
    Εν γένη το νερό στο λεκανοπέδιο είναι αρκετά καλό και ασφαλές. Δε νομίζω ότι πρέπει να ανησυχεί κανείς.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

δεν το πουλαω το ζετακι Το avatar του/της veletzas
    πρακτικα υπαρχουν μερες που μυριζει το χλωριο τρελλλλαααααααα
    panta vromikoi panta laspomenoi

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Παιδια αν εχετε αμφιβολιες γιατι δεν παιρνετε ενα δειγμα νερου απο τη βριση σας και να το δωσετε για αναλυση???

Και οποιος το κανει μας λεει τα αποτελεσματα μετα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    πρόβλημα και μαλλον σοβαρό υπάρχει στα πηγάδια της Αττικής και της ευρύτερης περιοχής....όχι στο νερό της ΕΥΔΑΠ....μπορει σε αυτο να αναφέρεται ο φιλος

φιλος μου φοιτητής συμμετείχε σε ερευνα γεωπονικου Πανεπιστημιου Αθηνων και πηραν δειγματα πηγαδιων απο ολη την Αττική τα οποία εξέτασαν στο χημειο του κρατους...
    τα αποτελέσματα ηταν απογοητευτικά....

αυτο αφορα περιοχες που δεν εχουν δικτυο ΕΥΔΑΠ....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Tωρα εξηγειται ρε το οτι με περναγαν ολοι ενω νομιζα οτι ετρεχα με 200 με το σκουτερακι και αναρωτιομουν-μα καλα με ποσο πανε οι κεραταδες-αφου το κοντερ μου γραφει 200.
    Το νερο θα φταιει:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    οπως λεει κ η διαφημιση..."ο ΟΤΕ φταιει"...οχι η ΕΥΔΑΠ
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF