![]()
![]()
οχι ετσι ρε γαμωτο....
κουραγιο..
![]()
![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Ο θυμος βαζει συρτη στην πορτα της λογικης
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Συλλυπητήρια... κρίμα για το παιδί...![]()
Συλληπητηρια και δυναμη στους γονεις και στην κοπελα του παιδιου γι'αυτον τον τοσο αδικο χαμο του παληκαριου που εχασαν.![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
Τι σου είναι η ζωή ρε φίλε...
πριν από ένα μήνα μου πετάχτηκε παππούς στην εθνική και το γλύτωσα πολύ
φθηνά το τομάρι μου...κ τώρα ένα παλικάρι εξοπλισμένο όπως εγώ έφυγε...
Γιατί αυτός δεν γλύτωσε ρε γαμώτο? Ρε Τιτάνα πως έγινε? πες μου σε παρακαλώ...
δάκρυσε η καρδιά μου...![]()
Τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια...
Παιδιά ευχαριστώ για τα συλλυπητήριά σας θα τα μεταφέρω και στην οικογένεια...
Τονίζω το οτι ήταν αλβανός γιατί αυτά τα άτομα δεν σέβονται τίποτα απο νόμους δεν έχουν αρχές...3 φορές με έχουν τρακάρει και εμένα αλβανοί...3 στις 5 είναι οι μόνοι που δεν μπορείς να προβλέψεις...
Όπως είπα απο το πουθενά κάνει αναστροφή και κλείνει το ρεύμα που κινούταν ο Θανάσης ακριβώς μπροστά του στο 1 μέτρο...δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει και αν δεν πρόλαβε αυτός δεν θα προλάβαινε κανείς μας...Το αμάξι του αλβανού έχει ζημιά λες και έπεσε φορτηγό επάνω του...και όλη αυτή η ζημιά απο το τσακισμένο κορμάκι του φιλαράκου...
Δεν βρισκόμασταν πολύ συχνά λόγω απόστασης αλλά θεωρούσαμε ο ένας τον άλλο καλό φίλο και έχουμε περάσει πολύ καλά μαζί...είμαστε φίλοι πολλά χρόνια και εγώ θέλω να τον θυμάμαι έτσι ακριβώς με το χαμόγελο όπως στις φωτό...Το μόνο που θα ήθελα ήταν να είχα λίγο περισσότερο χρόνο μαζί του....να πηγαίναμε εκείνη την τελευταία βόλτα που λέγαμε...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κάψτε τα καθίκια που κάνουν ΑΠΡΟΣΕΚΤΑ, και χωρις καν' να ενδιαφέροντε για τους άλλους χρήστες του δρόμου, ότι γουστάρουν στο δρόμο!
CALCULATOR ISLAND
Θεέ μου, πόσοι ακόμα, πόσοι....
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
συλληπητήρια