To bandit του 08 το υδρόψυκτο απ' ότι ξέρω έχει 85 hp. Δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα..![]()
To bandit του 08 το υδρόψυκτο απ' ότι ξέρω έχει 85 hp. Δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα..![]()
Από εξάτμιση έχω άκούσει για μια νέα της remus...Πρέπει να κοστίζει όμως!!
οσον αφορα τις διαστασεις μου για την καλυψη αερα κ γενικα στην οδηγηση εννοω οχι για επιδωσεις!
θα πρεπει να δω πρωτα τι παιζει κ βλεπουμε μονο για τελικο λεω οχι απο λαιμους!
Αν τα μικρά παιδάκια κοιτάξουν το thread θα δουν τελικά, ζελατίνες, βαλίτσες, bagster, σχόλια... Μη τα ξαναγράφουμε τα ίδια ακριβώς.
Eντάξει, μετά τα 150χλμ. πρέπει να σκύβεις!!![]()
Amyrouke πριν μερικές μέρες παρατήρησα ένα μεταλλικό θόρυβο στις 4,000rpm με 4,500rpm.!Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Στο δικό μου δεν πρέπει να είναι από τη ζελατίνα, δοκίμασα να την κρατήσω εν κινήσει, στις συγκεκριμένες στροφές και δεν έκανε καμμία διαφορά στον θόρυβο. Θεωρητικά, σταματώντας την ταλάντωση (αν υπάρχει) σταματάει και ο ήχος. Αυτή την ταινία που λες, σκεφτόμουνα να τη βάλω στις συναρμογές όλων των πλαστικών, ή κάποια ελαστική φλάντζα τέλος πάντων που να κάνει παρόμοια δουλειά. Αλλά δεν πρόλαβα μέσα στην εβδομάδα να τα λύσω όλα και να τα ξαναδέσω... Θα το δοκιμάσω το ΣΚ αν είμαι χαλαρά.
Μπόρεσα να πάω στον τεχνικό που λέγαμε(PATRA).Τελικά ήταν τεντοτήρας καδένας...Με καθησύχασε λέγοντάς μου ότι για τα χλμ. που έχω είναι μια φυσιολογική φθορά!Εσύ πόσα χλμ. έχεις για να δούμε τελικά αν έχεις το ίδιο πρόβλημα??
Κοντεύω 20,000 αλλά δεν είναι από τον κινητήρα ο θόρυβος. ΟΚ το μοτέρ έχει πολλούς θορύβους λόγω αερόψυξης και γενικά παλιάς τεχνολογίας και μεγάλων ανοχών, ειδικά οταν είναι κρύο, αλλά αυτό που ακούγεται στο δικό μου είναι συντονισμός των πλαστικών του fairing. Τεντωτήρας "φαγωμένος" τόσο νωρίς, δεν παίζει. Εξάλλου πριν λίγο καιρό έκανα το σέρβις των 18000, θα το άκουγε και ο μηχανικός μου. Μήπως λέω, ο μάστορας σου βρήκε τρόπο να βγάλει κανένα ταληράκι παραπάνω; Εκτός και αν έχεις πολλά περισσότερα χιλιόμετρα, τι να πω.
@ amyroukai
Μεχρι τωρα στα service που εχεις κανει, πως βρεθηκαν οι βαλβιδες ?
(και στα ποσα χιλιομετρα ?)
Για τον τεντωτηρα συμφωνω και εγω. Δεν νομιζω να παιζει προβλημα τοσο νωρις.
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Έναν έλεγχο και ρύθμιση λέει το βιβλίο κάθε 12000χλμ, έχει γίνει στις 12000 (το καλοκαίρι ήταν), η μοτοσικλέτα όπως έχω ξαναπει πριν κ μετά ήταν η μέρα με τη νύχτα και από ήχο που έγινε αγνώριστος και από απόδοση ψηλά. Που σημαίνει πως ήταν χάλια...Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
@ amyroukai
Μεχρι τωρα στα service που εχεις κανει, πως βρεθηκαν οι βαλβιδες ?
Στο επόμενο σέρβις (24000χλμ) θα έχει έλεγχο πάλι. Αυτή τη φορά όμως δεν τη νιώθω πεσμένη και ο ήχος της είναι ρυθμικός, όχι "μπερδεμένος" όπως ήταν στην αρχή. Που σημαίνει οτι παρ΄όλο που την πιέζω περισσότερο από όσο τα πρώτα χιλιόμετρα που έκανα μαζί της, δεν έχει "χαλάσει" η ρύθμιση.
Παιδια καλησπερα.Απο εχθες ειμαι και εγω ενας κατοχος του ΛΗΣΤΗ με abs.Εχω τρελαθει απο ρην χαρα μου.Σημερα του εκανα τα πρωτα του 200 χιλ!!:rotflmao: :rotflmao:
johndaf καλωσήρθες!!! Καλές βόλτες και πάντα όρθιος.
χρωματάκι; ανέβασε καμμιά φωτό αν θέλεις.
Καλορίζικο!!! και καλοτάξιδο!!!!Για να λες ABS ή μαύρο ή ασημί θα είναι
![]()
Το εχει ο αδελφος μου σε κοκκινο! Με μια καλη προσφορα το πηρες :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από KOSTAS-ER6
ο καταλογος της suzuki για το 2007 το ειχε σε 4 χρωματα μαυρο,μπλε ανοιχτο,μπλε σκουρο κ κοκκινο στο νεο μοντελο-υδροψυκτο!
Τι ακριβως φεραν δεν ξερω απλα λεω μηπως εχει κανενα καταστημα στοκ απο περσυ!
Δεν ξερω αλλα κολησα στο κοκκινο μολις το ειδα κ αυτα που εχει τωρα δεν μου γεμιζουν το ματι,με μιση καρδια θα το παρω κ αν του χρονου το φερει θα τρωγομαι για αλλαγη παλι!
Σε γενικες γραμμες τι λεει το συγκεκριμενο μηχανακι?Ειμαι 1,87 κ 90κιλα με σηκωνει η πεφτω πολυς?
Απο εξατμηση παιζει τιποτα πιο σουλουπωμενο γιατι η μαμισια του ειναι καπως μεγαλη!
Κοιτα να δεις που θα γινουν συλεκτικα τα κοκκινα και τα σκουρα μπλε χωρις ABS.
μιλαμε για το υδροψυκτο παντα,ετσι?
εχει ερθει το κοκκινο αλλα χωρις abs?
τι χλμ εχει του αδερφου σου κ ποσο περιπου το ζηταει?αν μπορεις να το στειλεις κ καμια φωτο θα ηταν ακομη καλυτερα!