Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 26

Θέμα: Ζητω γνωμες για σκουτερ 50cc

Ζητω γνωμες για σκουτερ 50cc

Θα ηθελα να ρωτησω τους συμφορουμιτες, για αγορα σκουτερ 50cc. καινουριο, για να πη γαινει η γυναικα στη δουλεια. Καλο φθηνο αξιοπιστο και ευκολοοδηγητο, μια και ειναι αρχαρια. Επισης προτινετε, διχρονο η τετραχρονο; Προσανατολιζομε σε κατι πιατζιο ζιπ, η φλαι. Εσεις τι λετε; Εχει καποιος η καποια ενα απο αυτα τα δυο; Οτι ξερετε γυρω απο το θεμα σιγουρα θα βοηθησει. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Επειδη το εχω και το ξερω παρε αυτο.Εχει και μεγαλες ροδες για ασφαλεια.Ειναι και διχρονο για απλοτητα.ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΑΠ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΡΑΥΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΥΑΜΑΗΑ WHY 50

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2007_yh50_photo_07_prv_tcm28-140959.jpg 
Προβολές:	201 
Μέγεθος:	35,7 KB 
ID:	124488

Eνδιαφερον φαινετε παναβουρ. Η μιξη, γινετε απο ξεχωριστο ρεζερβουαρ, η οπως παλια που ανακατευαμε με μεζουρα;

Απο ξεχωριστο ρεζερβουαρ 1,3 λιτρων λαδιου.το καιει καθε 2000 χιλ περιπου.Η καταναλωση του τερμα γκαζι με μενα επανω που ειμαι 150 κιλα ειναι 3,5 λιτρα / 100χλμ.αμολυβδη.Παιρνει με την πρωτη εχει και μανιβελλα και μιζα εχει φανταστικη επιταχυνση και πολυ καλα φρενα ,με μενα πανω εχει τελικη 72-75 σε ευθεια,εχω δει σε κατηφορα στην εθνικη 95,εχει βεντιλατερ και δεν ζεσταινεται με τιποτα,και στα 10000 χιλιομετρα που το εχω και του εχω πιει κυριολεκτικα το αιμα δεν εχω αλλαξει τιποτα (ουτε μπουζι)και δεν εχει κανει κιχ.YAMAHA ΓΑΡ.
    Το συνιστω ανεπιφυλακτα.Πληρωνεις -ισως-κατι παραπανω,αλλα τα λεφτα σου τα παιρνεις πισω
    -σιγουρα- με το παραπανω.ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΑΡΙΑ ΣΚΟΥΤΕΡ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΡΟΔΕΣ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Μ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.

καπιο μελος... Το avatar του/της soteas
    παρε ενα σοβαρο μηχανακι στην κοπελα ρε τσιφουτη.

αμα φυσηξει θα την παρει ο αερας.

παρτης ενα 1150 GS να νιοθει μια ασφαλια, μια σιγουρια... :rotflmao: :rotflmao:
    γλυκια μικρη μου μανιβελα....

πσσσσς!!!!!!!!

ωραιο μηχανακι χμμμμ.... πολυ ωραιο... ναι!

(απο που κουρδιζει)?

Aπ τον μωλο

Αρχικά δημιουργήθηκε από panavour
    Aπ τον μωλο

:rotflmao: :rotflmao:

Παναβουρ, πολυ αναλυτικο το ρεπορταζ σου! Σ ευχαριστω πολυ! Ομορφο το μηχανακι και αρχιζουμε να ψηνομαστε. Περιμενουμε και αλλες γνωμες και προτασεις. Θα βολταρουμε και στην εκθεση την αλλη εβδομαδα να χαζεψουμε και μετα βλεπουμε. Σοτεα, μπε μ βε δεν πηρα στον εαυτο μου, στην γυναικα θαπαρω;:rotflmao: :rotflmao:

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Σοτεα, μπε μ βε δεν πηρα στον εαυτο μου, στην γυναικα θαπαρω;:rotflmao: :rotflmao:

ego pantos BMW tha tis eperna :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

xampos, αν ειχα αυτη στο αβαταρ σου, θα την επερνα πανω στο πρωτο gs που θα εβρισκα παρκαρισμενο και θα της ελεγα οτι ειναι δικο μου και οτι μετα θα την παω για πεινιρλι, στη Δροσια.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    xampos, αν ειχα αυτη στο αβαταρ σου, θα την επερνα πανω στο πρωτο gs που θα εβρισκα παρκαρισμενο και θα της ελεγα οτι ειναι δικο μου και οτι μετα θα την παω για πεινιρλι, στη Δροσια.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δεν ξερει αυτος απο πεϊνιρλι..μπουγατσας ειναι
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. γνωμες για αγορα μηχανακιου 50cc
    από vagotron στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2013, 08:55
  2. Ενδιαφερομε για scooter 50cc θα '8ελα γνωμες
    από Kwstas Colonos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2010, 00:50
  3. Ζητώ γνώμες για αγορά παπιού μεταχειρισμένου
    από redordead7 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2010, 17:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ