...ναι αλλα το ΤΑ είναι δικύλινδρο και το BMW μονοκύλινδρο...τεράστια η διαφορά δλδ![]()
...ναι αλλα το ΤΑ είναι δικύλινδρο και το BMW μονοκύλινδρο...τεράστια η διαφορά δλδ![]()
Το καινούριο '650' είναι δικύλινδρο και σφυράει :a13:
The journey is the reward!
http://www.moto.gr/forums/attachment.php?postid=1091984Αρχικά δημιουργήθηκε από eagle29
ρε παιδια απαντήστε μου αν υπάρχει καμιά φωτο των οργάνων με φωτισμό!Α και του trip computer!!!!
...make love ..not work 'tzimakos'
το έκανα εχθές test ride και το μηχανάκι είναι αστέρι...στρίβει, επιταχύνει, φρενάρει σαν το ST αλλά παράλληλα έχεις την αίσθηση οτι είσαι καβάλα σε μεγάλη enduro ...σε τέσσερις μέρες θα το έχω στα χέρια μου...πέστε μου τι φώτο θέλετε να τραβήξω?
Το πήρα τελικά μόνο με ABS & trip computer .... τα άλλα σιγά σιγά![]()
επειδή είναι η πρώτη μου φορά που παίρνω "κούτα" μηχανή ... δώστε καμία συμβουλή εσείς οι 'παλιοι'...
Για την ανάκληση χρειάζετε να ρωτήσω? δεν νομίζω αφού τώρα έρχεται μάλλον θα είναι περασμένη έτσι? .. νομίζω είναι μια βαλβίδα εισαγωγής?? κάτι τέτοιο...
...ρώτησα έξω για συναργεμό ... και βρήκα elser με τηλεειδοποίηση 250euro αλλά πρέπει λέει να 'τσεκάρει' τα ρεύματα πρώτα να δεί εάν μπαίνει
ο META 280 καλά είναι?
Συναγερμό θα σου πρότεινα να βάλεις το μαμίσιο & μόνοΑρχικά δημιουργήθηκε από danil0
επειδή είναι η πρώτη μου φορά που παίρνω "κούτα" μηχανή ... δώστε καμία συμβουλή εσείς οι 'παλιοι'...
Για την ανάκληση χρειάζετε να ρωτήσω? δεν νομίζω αφού τώρα έρχεται μάλλον θα είναι περασμένη έτσι? .. νομίζω είναι μια βαλβίδα εισαγωγής?? κάτι τέτοιο...
...ρώτησα έξω για συναργεμό ... και βρήκα elser με τηλεειδοποίηση 250euro αλλά πρέπει λέει να 'τσεκάρει' τα ρεύματα πρώτα να δεί εάν μπαίνει
ο META 280 καλά είναι?![]()
να σου πω κάτι όμως, τι να τον κάνεις τον συναγερμό εάν δεν σε ειδοποιεί ... ο μαμίσιος δεν παίρνει τηλε ειδοποίηση ... το ξέρω στα λεφτά είναι πάνω κάτω ίδιοιΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Συναγερμό θα σου πρότεινα να βάλεις το μαμίσιο & μόνο![]()
Της meta έχω κι εγώ στο Dakaraki και δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα ποτέ!!!
Εξ'άλλου τον συγκεκριμένο συναγερμό μου τον έβαλε ο ίδιος ο αντιπρόσωπος της BMW "δώρο" (ας πούμε) όταν πήρα τη moto!
ΤΕΛΟΣ
για μένα η τηλε ειδοποίηση μετράει πολύ...
Γεια σε όλους
Δεν ξερω αν έχετε δει την καινούργια BMW F 650 GS εμενα πάντως μου αρεσε πολυ , ξερει κανει τιμη;
8700 με ABS, 7900 χωρίς ... αλλά καλύτερα "με"Αρχικά δημιουργήθηκε από 33leon
Γεια σε όλους
Δεν ξερω αν έχετε δει την καινούργια BMW F 650 GS εμενα πάντως μου αρεσε πολυ , ξερει κανει τιμη;
...ναι σίγουρα ... το δοκίμασα στο test ride και έπαθα πλάκα .. δεν περίμενα τόσο καλή συμπεριφορά ... ψιλόβρεχε κιόλας οπότε το δοκίμασα για τα καλά...Αρχικά δημιουργήθηκε από 33leon
σιγουρα καλύτερα με ABS
αφου εχεις κάνει τεστ θα πρεπει να καταθέσεις αποψεις και ειδικα τι δεν σου αρεσε