να σε έβλεπε αυτός που το . . . . είχε τί θα γινόταν![]()
να σε έβλεπε αυτός που το . . . . είχε τί θα γινόταν![]()
ακριβως 20 δευτερα υποθεση!
κριμα να μην βγει ο τυπος την ωρα που το σηκωνουν...θα ειχε πιο ενδιαφερον το video!
...που να στα λέω κύριε πρόεδρε!
Έτσι απλά έ?![]()
![]()
if it's stupid and it works, it ain't stupid
ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75
Έτσι απλά έφυγε ενα 954 στο παγκράτι πριν ενα χρόνοΑρχικά δημιουργήθηκε από fethry
Έτσι απλά έ?![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ήρθε 1 άλλο όμως, μήν ξύνεις πληγέςΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Έτσι απλά έφυγε ενα 954 στο παγκράτι πριν ενα χρόνο![]()
![]()
http://uk.youtube.com/watch?v=2-_mJV...eature=related
Πραγματικά αν τον έπιανα θα του έκοβα το χέρι από τον ώμο, και θα τον άφηνα κοντά σε νοσοκομείο....το έγραψε και κάποιο παλλικάρι στα comments.![]()
το εφαρμόζουν αυτό άλλωστε σε κάποιες χώρες με εκπληκτικά αποτελέσματα στην μείωση κλοπών...και μην πεταχθεί καμιά κασσάνδρα να μιλήσει για ανθρώπινα δικαιώματα...
Καμιά φορά πραγματικά σκέφτομαι οτι σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις θα θέλα να έμενα στο Τέξας..
Παιδιά έτσι είναι δυστυχώς, αν σε βάλουν στο μάτι τα καθήκια δύσκολα αποτυγχάνουν..
Ούτε μπορούμε να την έχουμε μονίμως μέσα σ'ένα γκαράζ αλλά ούτε και να μη σηκωνόμαστε απ'τη σέλα, οι αλυσίδες κόβονται, οι συναγερμοί απενεργοποιούνται, τα λουκέτα τα παίρνουν μαζί τους για να τα βγάλουν με την ησυχία τους.. μόνο λίγη καθυστέρηση προσφέρουν στις περισσότερες περιπτώσεις, δυστυχώς. Κι η κουκούλα μπορεί να τους αποτρέψει απ'το ν'ασχοληθούν καμμιά φορά αλλά είναι αδύνατο να την κουβαλάς όπου σταθείς κι όπου βρεθείς..
Μακρυά απ'όλους μας, αυτό μόνο..
Οχι που μου θέλετε να ελαφρώσετε κι άλλο την μοτο σας... για ξανασκεφτείτε το...
κατι ξερουμε που παρκαρουμε σε πεζοδρομια
λεμε τωρα....
να παρουμε ολοι Goldwing τοτεΝΕΣ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Οχι που μου θέλετε να ελαφρώσετε κι άλλο την μοτο σας... για ξανασκεφτείτε το...
![]()
![]()
![]()
Κι αυτό στο video πριν κανα χρόνο και βάλε εφυγεΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Έτσι απλά έφυγε ... πριν ενα χρόνο![]()
![]()
![]()
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=46673
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
καλα φιλου μου του τρωγανε το tdm και τους πηρε χαμπαρι κατεβηκε κατω και αφου τον αφησανε αναισθητο απο το ξυλο του πηρανε και το μηχανακι τελικα.
Χάθηκε ο κόσμος να τους πετάξει ότι γλάστρες είχε το μπαλκόνι, πριν κατέβει;Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
καλα φιλου μου του τρωγανε το tdm και τους πηρε χαμπαρι κατεβηκε κατω και αφου τον αφησανε αναισθητο απο το ξυλο του πηρανε και το μηχανακι τελικα.
δεν καταλαβαίνω τότε γιατί κατέβηκε.Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
καλα φιλου μου του τρωγανε το tdm και τους πηρε χαμπαρι κατεβηκε κατω και αφου τον αφησανε αναισθητο απο το ξυλο του πηρανε και το μηχανακι τελικα.![]()
αν δεν μπορείς διορθώσεις την κατάσταση, μην τα κάνεις χειρότερα...και ο φίλος σου τα έκανε μάλλον χειρότερα.
οι στιγμές αυτές θέλουν ψυχραιμία και ορθή κρίση...ειδάλλως το 'χασες το παιχνίδι.
αν σε ''παίρνει'' ενεργείς...αλλιώς κοιτάς..![]()