Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 15

Θέμα: Πακιστανός Καμικαζι....

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras

Πακιστανός Καμικαζι....

Χθες κατέβαινα από Αιγάλεω για κέντρο και λίγα μέτρα πριν τη διασταύρωση της Ιεράς Οδού με τον Κηφισό, ξάφνου ξάφνου άξαφνα βγαίνει ένα Πακιστάν με ποδήλατο κάθετα στην Ιερά οδό μπροστά από λεοφορείο που έκανε στάση Φυσικά ούτε είδε αν ερχόταν κανείς...Πρόλαβα και σταμάτησα χιλιοστά από τη ρόδα του,ίσως αν ήταν αυτοκίνητο στη θέση μου να του την έσκαγε ή ακόμα κι αν ειχα πιο πολλά χλμ.Άρχισα να θυμάμαι ένα ένα τα Γαλλικά που έμαθα στα σχολικά μου χρόνια και να του τα αραδιάζω κι εκείνος σα να μην έγινε τίποτα μου χαμογελούσε Αλλά τον επόμενο που θα μου βγει με τον ίδιο τρόπο(γιατί έχουμε πολλούς στο Αιγάλεω)θα τον εμβολίσω για να δω αν θα συνεχίσει να χαμογελάει.....ΖΩΑ

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt

Re: Πακιστανός Καμικαζι....

Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
    Χθες κατέβαινα από Αιγάλεω για κέντρο και λίγα μέτρα πριν τη διασταύρωση της Ιεράς Οδού με τον Κηφισό, ξάφνου ξάφνου άξαφνα βγαίνει ένα Πακιστάν με ποδήλατο κάθετα στην Ιερά οδό μπροστά από λεοφορείο που έκανε στάση Φυσικά ούτε είδε αν ερχόταν κανείς...Πρόλαβα και σταμάτησα χιλιοστά από τη ρόδα του,ίσως αν ήταν αυτοκίνητο στη θέση μου να του την έσκαγε ή ακόμα κι αν ειχα πιο πολλά χλμ.Άρχισα να θυμάμαι ένα ένα τα Γαλλικά που έμαθα στα σχολικά μου χρόνια και να του τα αραδιάζω κι εκείνος σα να μην έγινε τίποτα μου χαμογελούσε Αλλά τον επόμενο που θα μου βγει με τον ίδιο τρόπο(γιατί έχουμε πολλούς στο Αιγάλεω)θα τον εμβολίσω για να δω αν θα συνεχίσει να χαμογελάει.....ΖΩΑ

Πλάκα πλάκα...στην Ιερά Οδό...έχω κεντράρει (καλά) 2 φορές πακιστανούς...Τη μία ο ένας ήταν πεζός και την άλλη ο άλλος ήταν με πάπια...Όλα τα λεφτά το χαμόγελο που σκάγανε, όταν εγώ άρχιζα την επίδειξη λεκτικού σαβουάρ βίβρ....
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Παιδια προσοχη γιατι οι τυποι νομιζουν πως βρισκονται σε παραλια...
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Με το δίκιο τους !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    το ιδιο φανταζομαι χαμογελο με του δικου σου ειχαν και οι κατωθι προχτες αλλα τους κοπηκε!

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=55549

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    το ιδιο φανταζομαι χαμογελο με του δικου σου ειχαν και οι κατωθι προχτες αλλα τους κοπηκε!

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=55549
    Σε διάβασα,αλλά δεν κατάλαβα αν ο δικός μου είχε πιει τίποτα,από τα διαόλια που με έπιασαν έφυγα μες στην τρέλα μου

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Χθες το πρωι στο μαγαζι.. βλεπω ξαφνικα εναν πελατη που περιμενε στο σαλονι για ενα σερβις να αρχιζει να φωναζει και πεταγεται εξω απ'το μαγαζι.. Ενας πακιστανος με αμαξι ειχε παρει παραμαζωμα 2-3 μεταχειρισμενα μοτο που ειχαμε κατω στο δρομο με οπισθεν και εβαλε μπροστα να φυγει κανονικα σαν να μη τρεχει τιποτα.. Μπαινει ο πελτης μπροστα στο αμαξι του πακιστανου να μη φυγει και αυτος συνεχιζε κανονικα (υποψην, ο πελατης αστυνομικος) Τελικα τον σταματαμε, τον βγαζουμε εξω, ελεγχει ο μηχανικος της μοτοσυκλετες, ευτυχως δεν ειχαν τιποτα, απλος τα εσπρωχνε στους τροχους.. Μολις λεει ο μηχανικος οτι ειναι ολα οκ, αρχισε ο πακιστανος να τον κυνηγαει να τον αγκαλιασει και να τον φιλησει..

Εχουμε ξεφυγει τελειως..
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    Χθες το πρωι στο μαγαζι.. βλεπω ξαφνικα εναν πελατη που περιμενε στο σαλονι για ενα σερβις να αρχιζει να φωναζει και πεταγεται εξω απ'το μαγαζι.. Ενας πακιστανος με αμαξι ειχε παρει παραμαζωμα 2-3 μεταχειρισμενα μοτο που ειχαμε κατω στο δρομο με οπισθεν και εβαλε μπροστα να φυγει κανονικα σαν να μη τρεχει τιποτα.. Μπαινει ο πελτης μπροστα στο αμαξι του πακιστανου να μη φυγει και αυτος συνεχιζε κανονικα (υποψην, ο πελατης αστυνομικος) Τελικα τον σταματαμε, τον βγαζουμε εξω, ελεγχει ο μηχανικος της μοτοσυκλετες, ευτυχως δεν ειχαν τιποτα, απλος τα εσπρωχνε στους τροχους.. Μολις λεει ο μηχανικος οτι ειναι ολα οκ, αρχισε ο πακιστανος να τον κυνηγαει να τον αγκαλιασει και να τον φιλησει..

Εχουμε ξεφυγει τελειως..
    Τελικά είναι πολύ απρόβλεπτες οι αντιδράσεις τους Τι να πω.....ευτυχισμένοι άνθρωποι:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tomahawk
    Δυστυχώς στο Αιγάλεω και συγκεκριμένα στον Άγιο Σπυρίδωνα έχουν πολλούς τέτοιους...

Σήμερα το μεσημέρι κατέβαινα με το μηχανάκι μου το δρομάκι του Άγιου Σπυρίδωνα (με τα μπιλιαρδάδικα των Πακιστανών-Αλβανών κλπ) και όπως πήγαινα βγαίνει ένας ΠΑΚΙ με 1000 απο ένα στενό (με STOP φυσικά)... Εάν δεν πήγαινα με 30χλμ και το μηχανάκι δεν είχε καλά φρένα τώρα θα ήμουν στο ΚΑΤ...

Και το χειρότερο είναι πως αν τρακάρεις "δικό τους" σε εκείνη την περιοχή δεν πρόκειται να βρεις το δίκιο σου...
    Αντιθέτως θα σε σαπίσουν και στο ξύλο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tomahawk
    Δυστυχώς στο Αιγάλεω και συγκεκριμένα στον Άγιο Σπυρίδωνα έχουν πολλούς τέτοιους...

Σήμερα το μεσημέρι κατέβαινα με το μηχανάκι μου το δρομάκι του Άγιου Σπυρίδωνα (με τα μπιλιαρδάδικα των Πακιστανών-Αλβανών κλπ) και όπως πήγαινα βγαίνει ένας ΠΑΚΙ με 1000 απο ένα στενό (με STOP φυσικά)... Εάν δεν πήγαινα με 30χλμ και το μηχανάκι δεν είχε καλά φρένα τώρα θα ήμουν στο ΚΑΤ...

Και το χειρότερο είναι πως αν τρακάρεις "δικό τους" σε εκείνη την περιοχή δεν πρόκειται να βρεις το δίκιο σου...
    Αντιθέτως θα σε σαπίσουν και στο ξύλο...

Παλι καλα, για το πρωτο κομματι!

Για το 2ο... θα μου κλασουν τ @@δια!!!!

Αϊ στο διαολο με τα μαλακισμενα!

Παλαιό μέλος
    kala re paidia,ekei kavalas kai thivwn ginetai ths pophs apo allodapous.Thn allh fora pernousa kai plakonontousan metajy tous gia tyo poios tha protompei sto agrotiko kapoiou pou eixe erthei gia na ''pswnisei'' ergates...Hmarton!

Πολυπολιτισμός να μάθετε να ζείτε με αυτόν...σας αρέσει δεν σας αρέσει

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_mojito
    kala re paidia,ekei kavalas kai thivwn ginetai ths pophs apo allodapous.Thn allh fora pernousa kai plakonontousan metajy tous gia tyo poios tha protompei sto agrotiko kapoiou pou eixe erthei gia na ''pswnisei'' ergates...Hmarton!
    μερικοι πεινανε μαλλον..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    μερικοι πεινανε μαλλον..
    χωρις μαλλον

Παρόμοια θέματα

1. Γεια σου Νινο καμικαζι!!!
    από menelaos46 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 22/07/2010, 05:05
  2. Καμικαζι, πεζοδρομια και μηπως φταιμε λιγο;