UPDATE
Περίπου 3 μηνες μετα την αγορα και με καθημερινή χρηση 24/7 το λουκετακι-συναγερμός δουλεύει περίφημα και δεν εχω αλλάξει ακόμα μπαταρίες
Χθες ομως αφησα το παπι μου ολη νυχτα στη βροχη, και οταν το πρωι το ξεκλείδωσα αρχισε να χτυπάει μονο του στα χερια μου. Ηταν η πρωτη φορα που εκανε κατι τετοιο
Μόλις σκούπισα τις επαφες/αισθητήρες με ανα πανάκι σταμάτησε
Αρα δεν ενδείκνυται η χρήση σε καταρρακτώδη βροχη. (χέστηκα γιατι το βαζω παντα σε υπόστεγα, χθες απλα δε κοιμήθηκα στο σπιτι μου)
Αυτιά
![]()
Εμενα μου το εχει κανει (χτυπαει απο μονο του) αφου μου επεσε απο υψος 50cm στο δρομο (εχω το ακριβο μοντελο)
Απο τοτε χτυπαγε οποτε ηθελε, οποτε το αλλαξα σε εγγυηση.
Οι μπαταριες του δεν κρατουν πολυ εαν χτυπαει 1 φορα / εβδομαδα ενω ειναι και ακριβες.
Σε γενικες γραμμες εαν ηταν λιγο φθηνοτερο θα το προτεινα ευχαριστως.
Ρε μ@λ@κ@ Γιώργο μόνο το dick πρέπει να έχεις στο νου σου μωρή κάμπια δεν εξηγείται αλλιώς!!!!
αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχααα
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Molis pira ton ftino ton XENA (sta 54,00 EYR) kai epidi epitides rwtisa ti ginete me tin broxi kai tin antoxi tou sto nero mou eipe oti pleon ton exoun kanei pliros adiavroxo.
An mou parousiasi provlima me tin broxi, tha enimeroso.
παντως η μπαταρια ακομα καλα κρατει!
και χτυπαει καθε μερα κανα δυο φορες (εκει που παρκαρω ειναι τιγκα στα πρεζακια και ακουμπανε το παπι μου)
Θυμασε που στα ελεγα???![]()
![]()
O πλουτος δεν ειναι αποτελεσμα εργασιας διοτι ολοι οι εργαζομενοι θα ηταν πλουσιοι!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
Nταξ τον βρήκα τον έμπορο στην Θεσσαλονίκη.
καλο φαινεται και δυστηχως τωρα το ειδα,.....σαλονικα που εχει????
......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
"μοτοσυκλετα"..
η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΕΙΜΑΙ ΚΡΗΤΗ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΑΚΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ![]()
Γεια σε ολους μηπως μπορει καποιος να μου λυσει 2 απορειες?
1)Η ευαισθησια ρυθμιζεται?
2)Μπορει να λητουργησει χωρις το alarm? Δηλαδη πες οτι ενα βραδι θες απλα να το κλειδωσεις και εχεις σκυλο πχ. που ξερεις οτι μπορει να το πειραξει.
Thanks.
Ta rwtisa kai ta duo. H euaisthisia DEN rithmizete ilektronika. An thes megali euaisthisia ton klidwneis psila ston disko an thes xamili euaisthisia ton kllidwneis xamila ston disko.
Episis den yparxei sto manual (alla oute kai o pwlitis mou eipe) tropos na apenergopoiiseis to xipnitiri (alarm). An kai auto to katalabainw, an einai bale ena aplo disclock!
Μετά από 3 χρόνια ανακινώ αυτό το παλιό θέμα μήπως και μου λύσετε μία απορία...
Πριν μία εβδομάδα αγόρασα την XENA XE15 . Χθες δοκίμασα πρώτη φορά το συναγερμό της... Εκεί που την είχα κλειδωμένη πάνω στον μπροστινό μου δίσκο δηλαδή, την ταρακούνησα και περίμενα να δω τι θα γίνει... Όντως κατευθείαν (μετά από ταρακούνημα 2-3 δευτερολέπτων) άρχισε να κάνει έναν διπλό ήχο απότελούμενο από ένα μακρό και οξύ μπιπ και από ένα πιο σύντομο και πιο μουντό μπιπ. Μετά από 1-2 δευτερόλεπτα επαναλάμβανε το ίδιο μοτίβο... Περίμενα να αρχίσει να βαράει σαν σειρήνα (όπως λέει το manual) αλλά μάταια... Για να σταματήσει, την ξεκλείδωσα. Με το που την κούμπωσα ξανά πάνω στον δίσκο, αντί να περιμένει λίγο και να οπλίσει (όπως κάνει συνήθως), άρχισε πάλι αυτόν τον διπλό επαναλαμβανόμενο ήχο...
Τελικά, την ανέβασα σπίτι και με διάφορες δοκιμές (κλείδωμα-ξεκλείδωμα... με καλυμμένες τις επαφές ώστε να νομίζει ότι κλειδώνει πάνω σε δίσκο) κατάφερα να την κάνω να λειτουργεί κανονικά.
Σήμερα όμως, πήγα να την κλειδώσω πάλι πάνω στο μηχανάκι και πάλι τα ίδια (διπλός επαναλαμβανόμενος ήχος)...
Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Μήπως έτσι κάνει όταν τελειώνουν οι μπαταρίες; Λίγο δύσκολο αυτό όμως καθώς η κλειδαριά είναι ολοκαίνουρια (μιας εβδομάδας)...
Οποιαδήποτε συμβουλή ευπρόσδεκτη![]()
γνωριζει καποιος απο που μπορω να το παρω εδω στη θεσσαλονικη????????Αρχικά δημιουργήθηκε από siokatas
καλο φαινεται και δυστηχως τωρα το ειδα,.....σαλονικα που εχει????
Έχει παρόμοιο ο Γρηγόρης, δε ξέρω μάρκα. Δε σου κάνει;;; Απο ένα μαγαζί ανεβαίνοντας τη λαγκαδα (απο εγνατία) στο πρώτο φανάρι στα αριστερά σου (αναστροφή).Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
γνωριζει καποιος απο που μπορω να το παρω εδω στη θεσσαλονικη????????
Είναι μια πιθανότητα. Η μπαταρία ήταν μέσα στη συσκευασία έτσι;Αρχικά δημιουργήθηκε από How_U_Doin
Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Μήπως έτσι κάνει όταν τελειώνουν οι μπαταρίες; Λίγο δύσκολο αυτό όμως καθώς η κλειδαριά είναι ολοκαίνουρια (μιας εβδομάδας)...
Γενικά έχουν και μια ημερομηνία λήξης άν είναι πολύ παλιά παίζει πρόβλημα.
Πήγαινέ το μια βόλτα απο το μαγαζί που το πήρες.
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
θα ηθελα το συγκεκριμενο διοτι ειναι δοκιμασμενο απ τα παιδιαΑρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Έχει παρόμοιο ο Γρηγόρης, δε ξέρω μάρκα. Δε σου κάνει;;; Απο ένα μαγαζί ανεβαίνοντας τη λαγκαδα (απο εγνατία) στο πρώτο φανάρι στα αριστερά σου (αναστροφή).
.![]()