Ωραία λοιπόν.
Αφού έχεις γράψει τόσες φορές για την ηλικία σου και για το ότι είσαι παλιός,
την περίοδο που η Γερμανοι είχαν το R25, ή οι Αμερικανοι το shovelhead, τι είχαν οι Ιάπωνες???
Ωραία λοιπόν.
την περίοδο που η Γερμανοι είχαν το R25, ή οι Αμερικανοι το shovelhead, τι είχαν οι Ιάπωνες???
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Ρε εσυ δεν αστειευεσε, τα πιστςυεις αυτα που λες! Κεγω νομιζα οτι ειστε συννενοημενοι να με βαλετε σε διαμαχη. Τι να σου πω αγορι μου, εγω που ειμαι παιδι της δεκαετιας του 80, οι Ευρωπαιοι ειχαν κατι παλιο ζακς κατι μπουλτακο κατι σιμονινι και κατι μπεμβε μποξερ. Τα ντουκατι τοτε ητανε οπως τωρα βλεπεις τα ροαγιαλ ενφιλντ. Ολα αυτα ηταν αφινιριστα, ειχανε κατι κατσαβιδια για κλειδι και γενικα ηταν κακοτραχαλα και απολιτιστα μηχανακια. Την ιδια εποχη υπηρχαν κατι Μπολντορες κατι νιντζα κατι gsxr πρωτης γενιας, κατι FJ 1200 κατι xt 5μισι κατι XR κατι τρελα διχρονα RD RGV Γ. Τωρα ξαφνικα οι Ιαπωνες προσπαθουν να ακολουθησουν τις υπεροχες ιδεες της ktm. Κανενας παλιος δεν θα ανοιξει το στομα του; Μονο εγω θα ειμαι ο γραφικος του φορουμ;:rotflmao:![]()
![]()
ναι, ναι...μαλλον δεν εισαι τοσο παλιος οσο ισχυριζεσαι οτι εισαι η εχεις επιλεκτικη μνημη...
Οταν η Ducati, η MV Agusta, η Moto Guzzi, η Triumph και πολλες αλλες ευρωπαϊκες εταιρειες βγαζαν μοτοσικλετες και κερδιζαν πρωταθληματα...οι Ιαπωνες εβγαζαν παπια...
και οταν αποφασισαν να δραστηριοποιηθουν στην κατασκευη μεγαλυτερων μοτοσικλετων, αντεγραψαν πιστα και χωρις ιχνος ενδοιασμου τους ευρωπαιους...
γνωστα πραγμτα και ιστορικες αληθειες λεμε...
A...και οταν μιλαμε για χωμα...η ΚΤΜ κερδιζε τιτλους και οι Ιαπωνες εφτιαχναν αναχωματα για να φυετυουν ρυζια...
Μας τα χεις πρηξει με το μπαουλο σου βρε αδερφε...ενταξει ενα καλο on-off ειναι αλλα ουτε τα @@ του παππα εχεις πιασει, ουτε την μοτοσικλετιστικη φιλοσοφικη λιθο εχεις ανακαλυψει...οτι ειναι το Hyundai accent στα αυτοκινητα ειναι το V-Strom στις μοτοσικλετες...ενα μετριο και φθηνο μεταφορικο μεσο.
Αν εισαι τοσο πορωμενος, πες του Σφακιανακη να σε χορηγησει και να τρεξεις με μια Desert (ακου desert!!!:a029: )εκδοση στο Dakar...
...είπε ο Τυρρανόσαυρος Rex....Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
Ωραία λοιπόν.
την περίοδο που η Γερμανοι είχαν το R25, ή οι Αμερικανοι το shovelhead, τι είχαν οι Ιάπωνες???:rotflmao:
Τι γινετε δηλαδη; Αποχωρουν οι Ιαπωνες απο την αγορα, γιατι δεν μπορουν να ανταγωνιστουν τους Ευρωπαιους; Τι να διαβασω; Στερεψανε οι Ιαπωνες απο ιδεες και ξυπνησαν οι Αυστριακοι; Γι αυτο τους αγοραζουν οι κινεζοι; Γι αυτο η Ντουκατι παει στη Χαρλεη; Ρε εχετε ξεφυγει ολοι;
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Τι γινετε δηλαδη; Αποχωρουν οι Ιαπωνες απο την αγορα, γιατι δεν μπορουν να ανταγωνιστουν τους Ευρωπαιους; Τι να διαβασω; Στερεψανε οι Ιαπωνες απο ιδεες και ξυπνησαν οι Αυστριακοι; Γι αυτο τους αγοραζουν οι κινεζοι; Γι αυτο η Ντουκατι παει στη Χαρλεη; Ρε εχετε ξεφυγει ολοι;
Αυριο κλεινω V-Strom και παω για Baja στο Mexico
Δεν πάει να αγοράσει η suzuki και την highland και την jawa!Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Aπλώς να διαβάσεις ότι ο κόσμος πλέον (στη μεταπολεμική περίοδο που συνέχεια μα συνέχεια αναφέρεσαι) προτιμάει και ευρωπαϊκά μηχανάκια και τα γουστέρνει!
Όλο τα όνειρα σου θα μας λες???Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Αυριο κλεινω V-Strom και παω για Baja στο Mexico![]()
![]()
Ευχομε τωρα με την σειρατης η κινεζικη κτμ και η αμερικανικη ντουκατι να αντιγραψουν απο τους Ιαπωνεζους εναν εν σειρα τετρακιλινδρο![]()
![]()
Λίγο ακόμα και θα αποτραβηχτώ στην σπηλιά μου αν συνεχίσει έτσι ο vestromas.Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
...είπε ο Τυρρανόσαυρος Rex....:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Ρε συ vestroma, νόμιζα ότι οι ως τώρα , απόλυτες απόψεις σου ήταν ένα είδος πλάκας.
Δεν πίστευα ότι τα εννοούσες τόσο πολύ.
Στηρίζω αυτό που είπε ο Χυμαδώρ.
Έχεις ένα καλό μηχανάκι, αλλά δεν θα πηδήξεις κι όλη την ιστορία της μοτοσυκλέτας για να πείσεις όλους μας, και πιθανότατα και τον εαυτό σου, ότι το V-Strom είναι το απόφθεγμα της τεχνολογίας στον μοτοσυκλετισμό.
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
Δηλαδή το RC8 δεν σαρέσει ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Ευχομε τωρα με την σειρατης η κινεζικη κτμ και η αμερικανικη ντουκατι να αντιγραψουν απο τους Ιαπωνεζους εναν εν σειρα τετρακιλινδρο![]()
![]()
Ας το έβγαζαν μ'έναν αυτοκόλητο "Suzuki V-strom Special" και θα σου 'λεγα μετά.Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Δηλαδή το RC8 δεν σαρέσει ε?![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
Αστο το μηχανακι μου. Και βεσπα εχω και την αγαπαω περισσοτερο απο το βεστρομ. Μην τρελαθουμε ομως ; Οι πιο πολλοι εδω μεσα με γιαπωνεζικα γαλουχηθηκαν και ξαφνικα γινανε κουλτουριαριδες.
Aνακοινωθηκε η διαδρομη του πρωτου Rally Ekali - Dacapo για V-Strom
Η διαδρομη θα ξεκινησει απο το Politeia Tennis Club και θα διασχισει το Καστρι, την Εκαλη, τον Διονυσο, την Κηφησια, το Μαρουσι, την Φιλοθεη, το Ψυχικο, ολη την Λ.Κηφισιας, δεξια Αλεξανδρας, Λυκαβητο και θα καταληξει μετα απο 2 ωρες εξαντλητικου αγωνα στο cafe Dacapo...
![]()
Μήπως είσαι πολύ συναισθηματικά δεμένος με τα μηχανάκια σου?Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Αστο το μηχανακι μου. Και βεσπα εχω και την αγαπαω περισσοτερο απο το βεστρομ. Μην τρελαθουμε ομως ; Οι πιο πολλοι εδω μεσα με γιαπωνεζικα γαλουχηθηκαν και ξαφνικα γινανε κουλτουριαριδες.
Και δεν βλέπεις πέρα από αυτά?
![]()
πουλαω την ducati μου για ανακυκλωση να γινει japan κατσαρολες με βαλβιδα απο πανω να σφυριζουν!!!!!!και αγοραζω varadero και το πατενταρω ευκολα σε γονδολα να παω να ζησω Βενετια να γουσταρω!!