Γαμάτες οι άσπρες..Αλλα θα πιάσεις γκόμενα το ξεσκονόπανο...!!!!
Γαμάτες οι άσπρες..Αλλα θα πιάσεις γκόμενα το ξεσκονόπανο...!!!!
ΖΗΣΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!!
φιλε μου λευκες μην το σκεφτεσαι καθολου και ας ειναι πιο ευαισθητες στην βρωμα , το καθε πραγμα εχει το τιμημα του . Εγω εχω το κ7 600 σε ασπρο μπλε και η επομενη κινηση μεχρι το Πασχα θα ειναι αυτη .
ωραιες οι λευκες αλλα για ποσταρετε και κανενα τουμπανο με μπλε ηλεκτρικ.
νομιζω θα του πηγαινει...
![]()
το προγραμμα περιελαμβανει 1, βγαλσιμο καθτεφτων 2, βαψιμο ζαντων . Βασικα σκεφτομουνα για αγορα ζαντων ( GALESPEED ) αλλα το ποσο ειναι λιγο απαγορευτικο .
Αρχικά δημιουργήθηκε από k7600
το προγραμμα περιελαμβανει 1, βγαλσιμο καθτεφτων 2, βαψιμο ζαντων . Βασικα σκεφτομουνα για αγορα ζαντων ( GALESPEED ) αλλα το ποσο ειναι λιγο απαγορευτικο .
Γιατι να βγαλεις τους καθρεφτες?Θα χασεις περισσοτερα απο οτι θα κερδισεις.![]()
το ξερω , τους ειχα βγαλει και πριν κανενα μηνα , περνω το μηχανακι να παω βολτα ( Παραλιακη , Πειραια κ.λ.π ) και ξενερωσα γιατι δεν ηξερα τι γινοτανε πισω μου . Οι καθρεφτες θα βγαινουν μονο για κοντινες βολτες , φωτογραφισεις ( βλεπεις εχω κολλημα με την φωτογραφια ) και κανενα truckday .
πολυ ωραια...ξερει καποιος να μας πει τιμη,,,;;;η καποιο μαγαζι.που να αναλαμβανει τετοια δουλεια;;;
GSXR K4 1000
SOS! μαγαζακι για να βαψω τις ζαντουλες;;;;;;;
GSXR K4 1000
Αρχικά δημιουργήθηκε από k7600
...και κανενα truckday .
Θα έρθω και εγώ σε αυτό το truckday με ένα Scania R 620 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Υ.Γ Πλακίτσα ήταν![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Στέργιος 2105900621Αρχικά δημιουργήθηκε από tdm900rules
SOS! μαγαζακι για να βαψω τις ζαντουλες;;;;;;;
καβάλας και θηβών (σχεδόν στη γωνία)
Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!