oleeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
![]()
![]()
![]()
Εγω αν δεν δω τις μπουλντοζες με τα ματια μου δεν πιστευω τιποτα...![]()
![]()
εγω παλι μεχρι να μπω μεσα, θα ειμαι επιφυλακτικός....Αρχικά δημιουργήθηκε από zuki1000k5
Εγω αν δεν δω τις μπουλντοζες με τα ματια μου δεν πιστευω τιποτα...![]()
![]()
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
+250Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
εγω παλι μεχρι να μπω μεσα, θα ειμαι επιφυλακτικός....![]()
![]()
![]()
![]()
ποτε δεν ξερεις τι γινετε με αυτους...![]()
λιγα εργα εχουν σταματησει στα μισα?
![]()
Φατε τη γλωσσα σας γρουσουζηδες μη το γκαντεμιασουμε ακομα δεν ξεκινησε...
![]()
![]()
![]()
μεχρι να μπει μπουλντοζα να αρχισουν τα εργα δεν πρεπει να πιστευουμε τιποτα απο αυτους.
αντε να φτιαξουμε κ μια στο ελληνικο να ειμαστε κομπλε!λεμε τωρα........
despite my rage
i'm still just a rat in a cage
Αρχικά δημιουργήθηκε από orangefactor
μεχρι να μπει μπουλντοζα να αρχισουν τα εργα δεν πρεπει να πιστευουμε τιποτα απο αυτους.
αντε να φτιαξουμε κ μια στο ελληνικο να ειμαστε κομπλε!λεμε τωρα........
σα πολλα θες εσυ μου φαινεται...
![]()
![]()
![]()
Αντε να ξεκινήσει !!!Να δώ !!!΄΄ολους αυτούς που μας ζάλισαν τα @@ ότι δεν θα ΄γίνει τίποτα στο τέλος τι θα λένε τώρα..!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
http://www.msfree.gr/details.php?id=729![]()
θα λενε οτι λεγανε τοτε για το Αιγίνιο και για το αυτοκινητοδρομιο προδιαγραφων F1 που εγκαινιάσε ο Μητσοτάκης πρις 15 χρόνια καπου στη Βοιωτία......Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Αντε να ξεκινήσει !!!Να δώ !!!΄΄ολους αυτούς που μας ζάλισαν τα @@ ότι δεν θα ΄γίνει τίποτα στο τέλος τι θα λένε τώρα..!!!![]()
οσοι γκρινίαζουν και ειναι ''επιφυλακτικοι'' εχουν λόγους...εδω υποδομες πιο σημαντικές και αναγκαιες για την κοινωνία, επρεπε και προστιμα και κραξιμα να φαμε απο την ΕΕ για να γινουν....
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ , ΔΥΟ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΕΛΙΩΣΕΙ, ΤΡΕΙΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΑΚΙΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ!!!!!!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Ας υποθεσουμε οτι το πραγμα δεν θα μεινει στα λαγια αυτη τη φορα.
Θα ηθελα πραγματικα να το δω θετικα το θεμα.
Αλλα πως ειναι δυνατον σε μια τετοια χωρα απο το πουθενα να κατασκευαζουμε πιστες προδιαγραφων Φ1 απο την στιγμη που οι μονες πιστες ειναι..μιαμιση;
Θα ηθελα να πω ενα δυνατο "ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ" αλλα εχω πιεση τωρα τελευταια,και υποσχεθηκα στην αρχη του ποστ οτι θα το δω θετικα το ολο πραγμα.
Οποτε θα τους πω να πα να γαμηθουν οταν γινει.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Πάντως αυτά που λένε για F1 κτλ.. είναι λίγο υπερβολικά...Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
θα λενε οτι λεγανε τοτε για το Αιγίνιο και για το αυτοκινητοδρομιο προδιαγραφων F1 που εγκαινιάσε ο Μητσοτάκης πρις 15 χρόνια καπου στη Βοιωτία......
οσοι γκρινίαζουν και ειναι ''επιφυλακτικοι'' εχουν λόγους...εδω υποδομες πιο σημαντικές και αναγκαιες για την κοινωνία, επρεπε και προστιμα και κραξιμα να φαμε απο την ΕΕ για να γινουν....
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ , ΔΥΟ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΕΛΙΩΣΕΙ, ΤΡΕΙΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΑΚΙΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ!!!!!!
Ας φτιάξουν μια καλή σωστή πίστα και ας μην είναι και αντίστοιχη αυτών της F1... αλλά.. να μπορόύν να γίνουν τουλάχιστον 20-30 αγώνες με σωστές συνθήκες ασφάλειας ... και ο κόσμος να μπορεί να πάει να δει αυτό που γουστάρει σε ένα χώρο σωστό ...
Σίγουρα όλοι θα ήθελαν να γίνει η πίστα στην Αθήνα η δεν ξέρω κάπου αλλού!!.. Δεν πειράζει 2 ώρες είναι μέχρι τη Πάτρα... .Δλδ όλα αυτά τα χρόνια πάνω κάτω στις Σέρρες ... 4 φορές πιο μακριά...