Μαραθώνος φορτηγό παρέσυρε μια μοτοσυκλέτα και σκότωσε του 2 συνεπιβάτες της.
Ο οδηγός 19 ετών και ο συνοδηγός 17.
Ο οδηγός του φορτηγού τους εγκατέλειψε και έφυγε.
Το άκουσα πρίν λίγο στο ραδιόφωνο![]()
Μαραθώνος φορτηγό παρέσυρε μια μοτοσυκλέτα και σκότωσε του 2 συνεπιβάτες της.
Ο οδηγός 19 ετών και ο συνοδηγός 17.
Ο οδηγός του φορτηγού τους εγκατέλειψε και έφυγε.
Το άκουσα πρίν λίγο στο ραδιόφωνο![]()
Στον ΣΚΑΙ tv ειπε οτι ο οδηγος ειναι στο ΚΑΤ και οτι σκοτωθηκε ο συνοδηγος...
" Ασπρο πουλμαν με μπλε ριγα, εσβυσε τα φωτα για να μην δουν πινακιδα και εξαφανιστηκε"![]()
mustili
γατες εχουμε γινει...μας πατανε μας σκοτωνουν και βριζουνε κιολας μη τους χαλασαμε τη μπογια στο αμαξι τους..![]()
Χθες ήμουν με τον πάπιο και μου πετάγετε μια γαμημένη καριόλα και προφανώς αγάμητη, η οποία με είχε δει γιατί πετάγετε απο ΣΤΟΠ έχοντας ήδη το χέρι σηκωμένο (και καλά συγνώμη - πουτάνα το μ@υνί της μάνας που σε πέταγε) με αποτέλεσμα να φέρω κάθετα το παπί στο δρόμο για να μην την καρφώσω..... μέρα μεσημέρι κέντρο της Αθήνας......Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
γατες εχουμε γινει...μας πατανε μας σκοτωνουν και βριζουνε κιολας μη τους χαλασαμε τη μπογια στο αμαξι τους..![]()
Γάτες; Μπα..... σε αυτές δίνουν περισσότερη προοχή....![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
το παπι για αυτο το εχουμε..Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Χθες ήμουν με τον πάπιο και μου πετάγετε μια γαμημένη καριόλα και προφανώς αγάμητη, η οποία με είχε δει γιατί πετάγετε απο ΣΤΟΠ έχοντας ήδη το χέρι σηκωμένο (και καλά συγνώμη - πουτάνα το μ@υνί της μάνας που σε πέταγε) με αποτέλεσμα να φέρω κάθετα το παπί στο δρόμο για να μην την καρφώσω..... μέρα μεσημέρι κέντρο της Αθήνας......
Γάτες; Μπα..... σε αυτές δίνουν περισσότερη προοχή....![]()
πηδαμε..και το αφηνουμε να μπει μεσα στη ζεστη και μαλακη λαμαρινα τους..![]()
αντε παλι!![]()
εμενα χτες στην εισοδο του Κιφησου απο παραλιακή, στο ΣΕΦ, καποιος ηλιθιος που ερχοταν απο Πειραια με το αμαξι, πανω στη στροφη μπηκε αποτομα στη λωριδα μου!
πορτα με κυλινδρο ηρθαμε, αν τα χανα, ειχα πεσει πανω του με το μαλακα!
![]()
Και κοιτάω από το παράθυρο και τι να δω.... Πακιστανοί!!! Όχι πάλι!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
....
:rotflmao: :rotflmao:
Εγώ πάντως ανεβαίνοντας χτες την Αν. Ρωμυλίας στη πετρούπολη, βλέπω έναν να βγαίνει δειλα-δειλά από τα αριστερά με stop.Mε έβλεπε...έκοψα ταχύτητα,.... και ξαφνικά αποφασίζει να περάσει!!!
Φρενάρω και αφού πέρασε όλος, πάτησε φρένο ενώ είχε περάσει το μισό δρόμο!!!
Για ανεξήγητο λόγο!!!![]()
![]()
τωρα που δεν εισαι mod βγαζεις δουλειες στους αλλους,ε??Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Και οι μοντς ας καθαρίσουν τις μαλακίες μας απο το θρεντ....![]()
σκατοψυχε....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ηταν φιλος πρωην μελους του μοτο το παιδι 17 χρονων![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
ελεος ποια εχει παραγινει ρε παιδια δε μας υπολογιζουν
εμενα με ειχε πεταξει ενας κατω με το παπι εγω και ηθελε και τα ρεστα μεχρι και αλοδαπο πηγε να με πει ΕΛΕΟΣ θα κανουμε κανα φονικο καμια μερα με τους μακακες που υπαρχουν στο δρομο![]()
Κυριακή 23 Μαρτίου 2008 Ώρα: γύρω στις 10-11 το βράδυ.Ίσως και νωρίτερα.
Θέση: Λεωφόρος Μαραθώνος
Μοτοσικλέτα τύπου παπί χρώματος μπορντό και κυβικών 50, χτυπήθηκε και εγκαταλείφθηκε από ασυνείδητο οδηγό λεωφορείου-τύπου πούλμαν που προκάλεσε το ατύχημα παραβιάζοντας την προτεραιότητα των παιδιών. O συνεπιβάτης ετών 17 άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, ενώ ο οδηγός της μοτοσικλέτας ετών 16 είναι σοβαρά τραυματισμένος στο ΚΑΤ.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του οδηγού της μηχανής (ο οποίος δεν γνωρίζει ακόμα τίποτα για τον φίλο του) το λεωφορείο ήταν χρώματος λευκό με μια χαρακτηριστική μπλε ρίγα και ο οδηγός μετά τη σύγκρουση έσβησε τα φώτα ώστε να μην είναι δυνατή η ανάγνωση της πινακίδας κυκλοφορίας και εγκατέλειψε το σημείο και τα δύο παιδιά αιμόφυρτα στο δρόμο.
Παρακαλώ πάρα πολύ! Όποιος έτυχε να περνάει από το σημείο την ώρα του ατυχήματος ή να έχει δει το λεωφορείο που χτύπησε και εγκατέλειψε τα παιδιά, να επικοινωνήσει στο deppi@hotmail.com ακόμα κι αν δεν είναι σίγουρος. Κάθε πληροφορία είναι πολύ, μα πολύ σημαντική. Σκεφτείτε ότι ένα 17χρονο παιδί βρήκε φρικτό θάνατο, αβοήθητο, γιατί δεν ειδοποιήθηκε έγκαιρα το ΕΚΑΒ…
Ευχαριστώ.
πες το ψεματα.Αρχικά δημιουργήθηκε από alx255
ΕΛΕΟΣ θα κανουμε κανα φονικο καμια μερα με τους μαλακες που υπαρχουν στο δρομο![]()
παει το παλικαρι κ στα τετοια του ο λεωφοριατζης.εσβησε κ τα φωτα.μαθημενος.
μια χαρα θα κοιμαται τα βραδυα και θα ονειρευεται.
Πιστεύω είναι ζήτημα χρόνου να τον βρούνε τον μ0υλ0![]()
Ένα λεωφορείο/πούλμαν δεν είναι και τόσο δύσκολο να κρυφτεί.
Α και προφανώς όποιος ξέρει και έχει δει κάτι πρώτα να επικοινωνήσει με την τροχαία
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους